Ah po injoranti qe na qenka ky diamanti i qmendur, po qka te pengon "Gabeli" ore ty ? Qė pastrohėt 5 here nė dite, kurse ti 2 here ne vit ??![]()
S po te thot njeri mos mbaj mjeker.Vetem mos e lidh Gjergjin me mjekrat e felliqura te vehabistve se nuk shkon.Gjergji jetoi ne mesin e shek te XV ju jetoni ne shek e XXI.
Gjergji i shkaterroi turqit me gjithe islam ju jeni vellazeru sot.Ndaj gjerat.Ju vehabistet e forumave jeni aq arab sa qe edhe nicknamet s rrini dot pa i vendos arab.
Po pse c fare hije ka Gjergji?Njesoj me ato mjeker palarit e piecerive te duket?
Behari dhe Arpos ,terhiquni nga kjo teme dhe mos humbni Kohe me Tipa me Gram Memorje 2 Mghz.
Mendoj se Humbja e kohes me tipa te tille ,ka vleren keshtu 1.min = 50 Funta ,keshtu qe ju keshilloj per Menagjim Fondesh ne kete Krizė Financiare![]()
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
Pershendetje alibaba,
Si duket ke keqkuptuar. Paskali kishte bere vetem nje eksperiment te thjeshte logjike ne qofte se do te ishte e vertete ajo qe besimi i Krishtere predikon.
Ne qofte se besimi ne Zot do te thote te te mbizoteroje fanatizmi ne zemren tende atehere sipas mendimit tim, ti ke te drejte qe mendon se "besimi ne Zot" nuk te sjell ndonje perfitim.
Per mua besimi i vertete ne Zot nuk ka asgje te perbashket me fanatizmin fetare.
p.s.
Perse e ke vene ne thonjeza fjalen shkenctari?"shkenctari"
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ocean : 11-12-2008 mė 10:41
"Koka duhet pėrkulur zemrės"
Mjekrra ėshtė pėr Burra !
Nuk jane musilmanet shqitare (besimtaret e ndershem) armiku i Historise se Popullit tone por jane Talebanet e ardhur nga Fronti i Lindjes..!!!
crazy_diamond nuk mund ti vesh emrin e Talebaneve & Co besimit Islam sepse nuk kane asnje pike te perbashket por jane keta te paret qe gjejne si pretekst fene Islame per te rrekrutuar "ushtare te devotshem" si puna e disave qe i kemi ketu ne Forum!
Blossoms of heaven, Ashes of hell...
Cavalier tu confond tout, tu mélange tout !
Misčre ą toi,
Pse bre njeri i mbledh te gjithe ne nje vend,edhe une jam shqiptar dhe jam musliman dhe cka tash,vetem pse jam musliman une i ofendoj apo i shaj herojt tone hmm gabim je.
Dhe po e beje nje pyetje meqense jemi te gjithe shqiptar po e pash emrin e Nene Terezez dhe mu kujtua dicka.
Nė vitet 1998-99 kur femijet e Kosoves skishin as buk me ngren me tregoni ku ishte nene Tereza ateher,si thua India ishte ne zemer te saj apo Shqiptaria,pse nuk ndihmoj popullin e vet po ndihmoj popull tjeter.
Nuk jame kunder humanizmit po kur behet fjale per gjakun tim jam i pari ati,shmb nene tereza u duhete te jete ne Kosov ne ate koh jo ne Indi.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Krijoni Kontakt