Close
Faqja 596 prej 1135 FillimFillim ... 964965465865945955965975986066466961096 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,951 deri 5,960 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    E pra ndaj gjerat.Ne forum vijne e shkruajne te gjithe.Nuk e perjashton njeri mundesine qe nje person te kete 100 profila,qe te jete jo shqiptar,qe te jete me te meta mendore e gjera te tjera.
    Ne jete reale vetem nje njeri kam degjuar te ofendoj Skenderbeun dhe ky ishte nje jevg me emrin Qemol.Pune jevgjish sepse gjaku do gjakun sic do Qemoli Turqine.Me ata mjekroshet e picerive s kam fol ndonjehere por edhe ata me hije te zeze me duken dhe nuk eshte se kane ndonje status te respektuar ne shoqeri keshtu qe fjala e tyre nuk degjohet shume.
    Raste te tjera nuk kam degjuar dhe se besoj se ka.Kuptohet tani se c fare mendon jevgu,s ka ca i intereson shqiptarit.
    Gjergj Kastriot Skenderbeu
    Edhe ky ka pas mjekerr nuk shof ndonji problem ketu pse disa musliman leshojn mjekrren

Rroft Shqiperia e madhe me herojt tane
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Selami2006 : 11-12-2008 mė 09:49

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Ah po injoranti qe na qenka ky diamanti i qmendur, po qka te pengon "Gabeli" ore ty ? Qė pastrohėt 5 here nė dite, kurse ti 2 here ne vit ??

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    S po te thot njeri mos mbaj mjeker.Vetem mos e lidh Gjergjin me mjekrat e felliqura te vehabistve se nuk shkon.Gjergji jetoi ne mesin e shek te XV ju jetoni ne shek e XXI.
    Gjergji i shkaterroi turqit me gjithe islam ju jeni vellazeru sot.Ndaj gjerat.Ju vehabistet e forumave jeni aq arab sa qe edhe nicknamet s rrini dot pa i vendos arab.
    Po pse c fare hije ka Gjergji?Njesoj me ato mjeker palarit e piecerive te duket?

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Behari dhe Arpos ,terhiquni nga kjo teme dhe mos humbni Kohe me Tipa me Gram Memorje 2 Mghz.

Mendoj se Humbja e kohes me tipa te tille ,ka vleren keshtu 1.min = 50 Funta ,keshtu qe ju keshilloj per Menagjim Fondesh ne kete Krizė Financiare
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Pershendetje alibaba,

Si duket ke keqkuptuar. Paskali kishte bere vetem nje eksperiment te thjeshte logjike ne qofte se do te ishte e vertete ajo qe besimi i Krishtere predikon.

Ne qofte se besimi ne Zot do te thote te te mbizoteroje fanatizmi ne zemren tende atehere sipas mendimit tim, ti ke te drejte qe mendon se "besimi ne Zot" nuk te sjell ndonje perfitim.

Per mua besimi i vertete ne Zot nuk ka asgje te perbashket me fanatizmin fetare.

p.s.

"shkenctari"
    Perse e ke vene ne thonjeza fjalen shkenctari?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ocean : 11-12-2008 mė 10:41
    "Koka duhet pėrkulur zemrės"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Mjekrra ėshtė pėr Burra !

Citim Postuar mė parė nga Arpos Lexo Postimin
    Mjekrra ėshtė pėr Burra !
    sidomos ajo me morra e talebaneve te pizerive dhe dyqaneve te celulareve

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Nuk jane musilmanet shqitare (besimtaret e ndershem) armiku i Historise se Popullit tone por jane Talebanet e ardhur nga Fronti i Lindjes..!!!

crazy_diamond nuk mund ti vesh emrin e Talebaneve & Co besimit Islam sepse nuk kane asnje pike te perbashket por jane keta te paret qe gjejne si pretekst fene Islame per te rrekrutuar "ushtare te devotshem" si puna e disave qe i kemi ketu ne Forum!

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Cavalier tu confond tout, tu mélange tout !

Misčre ą toi,

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Pse bre njeri i mbledh te gjithe ne nje vend,edhe une jam shqiptar dhe jam musliman dhe cka tash,vetem pse jam musliman une i ofendoj apo i shaj herojt tone hmm gabim je.

Dhe po e beje nje pyetje meqense jemi te gjithe shqiptar po e pash emrin e Nene Terezez dhe mu kujtua dicka.
    Nė vitet 1998-99 kur femijet e Kosoves skishin as buk me ngren me tregoni ku ishte nene Tereza ateher,si thua India ishte ne zemer te saj apo Shqiptaria,pse nuk ndihmoj popullin e vet po ndihmoj popull tjeter.
    Nuk jame kunder humanizmit po kur behet fjale per gjakun tim jam i pari ati,shmb nene tereza u duhete te jete ne Kosov ne ate koh jo ne Indi.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •