Close
Faqja 517 prej 1135 FillimFillim ... 174174675075155165175185195275676171017 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,161 deri 5,170 prej 11341
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Ne te gjitha qe thua ke plotesisht te drejte, por perseri ngatron "kemben" me doren". ti i quan te gjithe njerizit qe banojne ne perendim te krishtere. Ky eshte gabimi baze. Te krishtere jane vetem ata qe besojne JEzusin, ndjekin Jezusin, i binden Jezusit, dhe ecin me Jezusin. Kurre nje i krishtere nuk ndjek ate rruge te shkatruar, te cilet ti i peremend me siper. Kurse krejt ndryshe eshte ne islam. Ne vendet islamike, pothuajse te gjithe totalsisht besojne ne perendine Allah. Pra nuke eshte i njejti shembull. Perendimi nuk eshte apsolutisht totalisht i perbere prej besimtareve te krishtere, ashtu sic eshte islami ne vendet islamike. Ne Perendim, besimtare te vertete te krishtere, ashtu sic ta permenda me siper, ka nje perqindje te vogel. Pjesa tjeter e vetquajtur e krishtere, eshte thjesht nje ndejkese e religjionit. Ndersa ne vendet islame, te gjithe e besojne Allahun, perendine ku ju besoni.
    Sic e sheh Drini i ZI, nuk eshte e njejta gje. I krishtere eshte vetem ai qe e beson, ndjek, dhe ben Krishtin. Po keshtu mysliman eshte vetem ai qe e beson Allahun dhe Muhametin, si dhe ben kuranin dhe veprat qe beri Muhameti.
    Pse i kundershton fjalt e tua , pse qenka krishter vetem ai qe ec hapave te Krishtit e nuk qenka aj qe thot qe eshte i krishter .
    Nese kjo vlen per juve e njejta gje vlen edhe per muslimanet , musliman eshte ai qei permbahet Kur'anit dhe jo ata qe shprehen se jan musliman e veprojn ne kundershtim me Kur'an

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Jo jo jo jo.Kush je ti dhe kush jam une qe ti luftojme.Une kurre nuk i luftoj dhe kurre nuk vras njeri ne emer te Zotit sepse Zoti im Jezu Krisht nuk ma ka kerkuar nje gje te tille.Ai me meson ndryshe.Ai qe lufton dhe vret ne emer te Zotit eshte idiot.Une vras vetem per atdheun ne rradhe te pare ne rradhe te dyte per familjen time nqs ajo ndihet e kercenuar dhe ne rradhe te trete sipas rendesise jam une nqs ndihem i kercenuar per jeten.Ai qe vret per gjera te tjera eshte diot dhe eshte Satani,Zoti nuk kerkon kurre te vrasesh pa e arsyet qe te dhashe me siper.
    Met vajtu mor shoku , qenke bo per met vajtu , cili esht zoti i atdheut qe tka mesu me vra ? Te vrajsh per tu mbrojt , kjo vrasje mund te ket kuptim , e ne rastin tim kerkoja me i luftu ( jo me bomba e thika) por duke i ndihmu edhe ata me e kuptu te verteten , po edhe nese se kuptojn te verteten ata kan te drejt te jetojn , por ateher kur fillojn te veprojn kunder besimtareve ateher ate duhet ta luftojsh edhe fizikisht , sepse ti po mbron vetveten. Kur ata dojn tet nxjerrin nga besimi , kur ata ti prishin faltoret , kur ata ta ndalojn besimin. Kjo esht ajo qe un kerkoj. Mos mi nxjerrni fjalt nga kuptimi.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Met vajtu mor shoku , qenke bo per met vajtu , cili esht zoti i atdheut qe tka mesu me vra ? Te vrajsh per tu mbrojt , kjo vrasje mund te ket kuptim , e ne rastin tim kerkoja me i luftu ( jo me bomba e thika) por duke i ndihmu edhe ata me e kuptu te verteten , po edhe nese se kuptojn te verteten ata kan te drejt te jetojn , por ateher kur fillojn te veprojn kunder besimtareve ateher ate duhet ta luftojsh edhe fizikisht , sepse ti po mbron vetveten. Kur ata dojn tet nxjerrin nga besimi , kur ata ti prishin faltoret , kur ata ta ndalojn besimin. Kjo esht ajo qe un kerkoj. Mos mi nxjerrni fjalt nga kuptimi.
    Ti thua qe lufta me arme eshte shkalla e fundit dhe une te them qe ske as ti dhe as une te drejte te besh lufte.Kush Zot i atdheut?.Zoti te meson ta duash atdheun me shume se gjithshka.Keshtu me ka mesuar mua te pakten.Te prishin faltoret?Lere ti prishin ske te drejte ti gjykosh.Faltoret ngrihen prap,jeta s vjen me prap.Te ndalojne besimin,praktikoje ne fshehtesi.S po ti nxjerr njeri fjalet jashte kuptimit

Ja ku i ke disa vargje te mira:

(Lk 6, 20‑23)

3 “Lum skamnorėt nė shpirt

sepse e tyre ėshtė Mbretėria e qiejve!

4 Lum ata qė qajnė

sepse do tė ngushėllohen!

5 Lum ata qė janė tė butė

sepse do ta trashėgojnė tokėn!

6 Lum ata qė kanė uri e etje pėr drejtėsi

sepse do tė ngihen!

7 Lum tė mėshirshmit

sepse do tė gjejnė mėshirė!

8 Lum ata qė janė tė pastėr nė zemėr

sepse do ta shohin Hyjin.

9 Lum pajtuesit

sepse do tė quhen bijtė e Hyjit.

10 Lum ata qė salvohen pse kryejnė ēka Hyji kėrkon

sepse e tyre ėshtė Mbretėria e qiejve.

11 Tė lumėt ju kur t’ju shajnė e t’ju salvojnė dhe kur, pėr shkakun tim, t’i thonė tė gjitha tė zezat kundėr jush, por nė rrenė! 12 Gėzohuni e galdoni, sepse i madh do tė jetė shpėrblimi juaj nė qiell! Jo po, kėshtu i salvuan edhe profetėt para jush!”
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 02-10-2008 mė 07:48

Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Ti thua qe lufta me arme eshte shkalla e fundit dhe une te them qe ske as ti dhe as une te drejte te besh lufte.Kush Zot i atdheut?.Zoti te meson ta duash atdheun me shume se gjithshka.Keshtu me ka mesuar mua te pakten.Te prishin faltoret?Lere ti prishin ske te drejte ti gjykosh.Faltoret ngrihen prap,jeta s vjen me prap.Te ndalojne besimin,praktikoje ne fshehtesi.S po ti nxjerr njeri fjalet jashte kuptimit
    Si mundesh ta praktikojsh Islamin ne fshehtesi ? Si mundet nje grua te mbaj mbulesen e saj ne fshehtesi ? Si mund te refuzojsh te hajsh ne vendin e punes , kur esht Ramazan? Si mund te shkojsh ne haxh ne fshehtesi ? Te shkojsh ne xhami ?
    Nese Zoti jot dhe Zoti jot dhe Zoti jot ( 3) te mesojn mos te vrajsh per fe , besom se te meson mos te vrajsh as per atdhe .

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Si mundesh ta praktikojsh Islamin ne fshehtesi ? Si mundet nje grua te mbaj mbulesen e saj ne fshehtesi ? Si mund te refuzojsh te hajsh ne vendin e punes , kur esht Ramazan? Si mund te shkojsh ne haxh ne fshehtesi ? Te shkojsh ne xhami ?
    Nese Zoti jot dhe Zoti jot dhe Zoti jot ( 3) te mesojn mos te vrajsh per fe , besom se te meson mos te vrajsh as per atdhe .
    Per atdhe te lejon te vrasesh kur te shkelet toka ke te drejte te vrasesh sepse ai qe te ka ardhur eshte i padrejte.Meqe e shoh islamin tend nuk u praktikoka dot ne fshehtesi me ngjan si hipokrizi qe te biesh ne sy te te tjerve qe:" me shiko mua une besoj ne Zot ,e kam te shkruajtur ne balle".C eshte kjo llogjike mer?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 02-10-2008 mė 08:28

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137

Zoti e deshiron Paqen
    Zoti nuk e don luften
    Zoti dergoj fjalen e tij ne toke dhe e beri mish qe te predikoj per ndaljen e luftes

Ne nuk i kemi 3 zota si e paramendon ti por vetem nje zot

ose mund te themi njeriu= mishi (trupi) , shpirti dhe fryma (oksigjeni ) jan nje njeri dhe pa as njeren nuk mund te quhet njeri

Perendia , Fjala e tij (Jezus Krishti ) , Fryma e shenjt jan nje Zot

H2O eshte edhe akull , i lenget , avull por prap eshte H2O pra eshte nje

pra Perendia Eshte Fryme nuk eshte objekt si e paramendon Islami

pra islami tregon per nje allah i cili nuk eshte Ai Zoti i vertete me te cilin kan Besuar te gjith Profetet

pra Muhamedi eshte biri i Satanit dhe nuk duhet nenshtruar sepse negativiteti i tije dhe naiviteti i tij po shihen ashiqare te gjith pra te perqare e duke luftuar muslimanet mes vete jan 90 e me shume sekte islamike ketu kemi te bejme me nje profet politik

e cili profet more tha qe kur te vdes une mos u martoni me grate e mija pra muhamedi profeti i rreme por ai qka beri e detyroi te shkurorzoi djali i tije gruan e tij vetem e vetem sepse muhamedit i pelqei

por kurani satanik na meson se per muhamedin jan te lejuara edhe incestet pra edhe vajzat e axhes edhe vajzat e tezes edhe te dajes por kete mund ta gjesh vetem tek muhamed pedofili profeti i rreme qe permend Zbulesa apo apokalipsi ne fund te bibles pra per keto jemi te informuar edhe pse krishterimi i vertete do te pakesohet numri i tyre sepse ashtu e ka ditur i gjithdijshmi se qka do te ndodhi dhe po presim se si do ti vije fundi

POR MOS HARRONI SE EDHE NJE PROFECI E BIBLES DO TE PERMBUSHET SE SHPEJTI PRISHJA E XHAMISE AL AKSA QE GJENDET NE MES TE JERUZALEMIT DHE NE TE NJEJTIN VEND DO TE NDERTOHET TEMPULLI I SOLLOMONIT PRA PRITNI SE SHPEJTI

mos harroni se shume profeci qe ka permendur bibla jan permbushur
    paramendoni pra se si u krijua shteti i izraelit perseri pas 2000 vjetesh

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    E kam lexu Biblėn dhe jam ortodoks. Kush ėshtė gati pėr zbor le tė vijė.
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    E kam lexu Biblėn dhe jam ortodoks.
    Kjo thotė gjithēka pėr ty. lol

Zborin e ke kėtu http://forumishqiptar.com/showthread.php?t=3398

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    E kam lexu Biblėn dhe jam ortodoks. Kush ėshtė gati pėr zbor le tė vijė.
    Futi dhe nji uzo se do te ēojm 3 vjet ne kufi.ose 4 vjet marine
    ps. sa per temen nuku e di cfare te them.

Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    34 “Mos mendoni se erdha tė sjell paqen mbi tokė. Nuk erdha tė sjell paqen, po shpatėn. ( Mateu 10)

45 Kur hyri nė Tempull, zuri t’i dėbojė jashtė shitėsit. 46 U tha:

“Shkrimi i shenjtė thotė:

‘Shtėpia ime duhet tė jetė shtėpi lutjeje

e ju e bėtė shpellė cubash!’“

Qesja, strajca dhe shpata

35 Dhe u tha:

“Kur ju dėrgova pa qese, pa strajcė e pa sandale a ju mungoi gjė?”

“Asgjė! ‑ u pėrgjigjėn ata.

36 Atėherė u tha:

“Tani, kush ka qese, le ta marrė! Po ashtu edhe strajcėn! E kush nuk ka shpatė, le t’i shesė petkat e veta e le ta blejė! ( Luka 22)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •