Close
Faqja 416 prej 1135 FillimFillim ... 316366406414415416417418426466516916 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,151 deri 4,160 prej 11341
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006 Lexo Postimin
    Shiko ty moj DALLĖNDYSHE mos me trego asgje per kosoven sepse akoma rritesh dhe me kosoven dhe njerzit e kosoves une mengjes drek darke jam bashke prandaj te them, mos hyn ne vallen Dibrane sepse une nuk jam as nga kosova dhe as nga shqiperi apo shkupi tetova kumanova dhe disat vende te tjera,kurse ty hash buke ne gryken e elezanit me nga dal,nuk ke ne diber por ke ne shkup te afermit e tua.

Grate Dibrane nuk jane te mbuluara dhe aq me pak jane me te kulturuara se shume gra nga viset e tjera edhe nga kosova, sepse edhe ne kosove ka shume si fshihen pas perdeve, por ne diber kjo gje nuk ekziston dhe nuk ka ekzistuar dhe nuk do te ekzistoje, neper restorante nuk i ndajme burrat dhe grat veēan, edhe kjo nuk ekziston mos fut hundet kur nuk din asgje.
    NE fakt skam qene asnjeher ne Diber dhe nuk di cka te them por flas per Tetove,Shkupin ,Gostivarin dhe munde te flas edhe per Strugen ku nuk kam pare femra te mbuluara (femrat ne rrethine e Struges kishin zakon plaka e te reja ti mbajne floket e gjata e te lidhur bisht)por kishte shume prapambeturi e mosshkollim dhe keto kater komuna qe permenda ma merr mendja qe perfaqesojne nje shmice te konsiderushme te shqiptareve ne Maqedoni.Une ne Maqedoni kam vetem 2 halla te nenes dhe ne fakt ato jane plaka e natyrisht jane te mbuluara por vajzat e rejat e tyre jo dhe jane edhe te shkolluara por shumica e te tjerev qe njoh jane jashtezakonisht te prapambetur.Siq e kam thene me lart nuk jane te gjithe te dhen ne ekstrem pas fese por shumica po.

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Menyra sesi u tha tigellonte sikur ishte ekskluzivitet. Ne shume kultura mijera vjet para Muhametit synetlliku ka qene i detyruar sidomos tek ata qe ju i keni shume qejf, cifutet
    Ngjashmeri kemi edhe me cifutet (synetimin), edhe me krishteret (i kemi shume qejf cifutet).

Menyra si eshte thene mund te tinglloje si ekskluzivitet, por uroj te jem sqaruar tek shkrimi tjeter kushtuar kesaj ceshtjeje.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Dorontina, Dorontina... cfare do benim ne pa ty

Te marrsha te keqen e shqipes se po me duket vetja sikur po mesoj gjuhe te huaj.

i/e larguar Maska e dibrani2006
    Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    NE fakt skam qene asnjeher ne Diber dhe nuk di cka te them por flas per Tetove,Shkupin ,Gostivarin dhe munde te flas edhe per Strugen ku nuk kam pare femra te mbuluara (femrat ne rrethine e Struges kishin zakon plaka e te reja ti mbajne floket e gjata e te lidhur bisht)por kishte shume prapambeturi e mosshkollim dhe keto kater komuna qe permenda ma merr mendja qe perfaqesojne nje shmice te konsiderushme te shqiptareve ne Maqedoni.Une ne Maqedoni kam vetem 2 halla te nenes dhe ne fakt ato jane plaka e natyrisht jane te mbuluara por vajzat e rejat e tyre jo dhe jane edhe te shkolluara por shumica e te tjerev qe njoh jane jashtezakonisht te prapambetur.Siq e kam thene me lart nuk jane te gjithe te dhen ne ekstrem pas fese por shumica po.

DALLĖNDYSHE do me thene ne kohen e luftes paske banuar ne Struge, por emrin e ke DALLĖNDYSHE apo HYLMIJE ndoshta ja ke trashiguar gjyshes?!, nejse trashegim kombetar,por me pershkruaj ty si vishesh dhe sa aftesi ke ne shkollimin tend per te tjeret' si goce me e vogel e babit tend ndoshta ke liri me shume ne jeten e perditeshme nga te tjeret?!..

Me nje fjale DALLĖNDYSHE dil hapi syte dhe nga anet tona' te ben mire nje shetitje ndoshta edhe ketej do te gjejsh ndonje dobesi nga dituria jote.

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga Alienated Lexo Postimin
    Do lusja Moderatoret e Forumit Shqiptar qe kur ta shohin te arsyeshme keto postime lidhur me dasmat dhe ritualet mortore (sipas propozimit te Lioness) te shkeputen e te dergohen tek temat perkatese, sa s'kane hyre ne gersheret e censures se ateisteve...
    Ne fakt nga njera ane ia vlen te lihet ketu, sepse ne fund te fundit tregon ndikimin e fese ne ndryshim traditash. Sic permenda me lart, kjo ka ndodhur dhe ne Shqiperi, por jo ne ekstremin qe te mos lejohen femrat ne varrim (me perjashtim te Dibres, sipas dibranit .)

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Ne fakt nga njera ane ia vlen te lihet ketu, sepse ne fund te fundit tregon ndikimin e fese ne ndryshim traditash. Sic permenda me lart, kjo ka ndodhur dhe ne Shqiperi, por jo ne ekstremin qe te mos lejohen femrat ne varrim (me perjashtim te Dibres, sipas dibranit .)
    Perseri ti lal me kete varrim do lash name ketu me varrimin do te marrin per ndonje hoxhe apo prift.

Nejse shqiperia ka be shume standarte jemi shume larg jush

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Po kėta tė gjitha nga ēifutėt i kanė marrė.
    Edhe Kurani edhe Bibla janė kopje nga ēifutėt. Prandaj i urrejnė, se janė kopjacė tė kėqinj.
    Ēa thu mer lal dhe ti? Ēa thu?

Bibla ėshtė kopje nga ēifutėt? Po tė le tė mendosh gafėn qė ke thėnė...
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar mė parė nga dibrani2006 Lexo Postimin

Nejse shqiperia ka be shume standarte jemi shume larg jush
    Me fal pak, cilet jemi, e cilet ju ne kete pune, se u beme si kembet e dhise. Mblidhni dhite, sa s'eshte vone

Anėtarėsuar
    29-01-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    2,693

Talking

Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Mblidhni dhite, sa s'eshte vone
    ĖMĖR JAHUU SE JANĖ DY KOKRA DHIJĖ DHE ATO PO I PRESIM DITĖN E KURBANIT KUR TĖ VJEN DITA, DHE PASTAJ FILLOJMĖ ME QINGJAT

CDO GJĖ KUPTOHET' POR NUK DUHET TĖ GJITHĖ TĖ HYN ME NJE THES SEPSE NUK JANĖ TĖ GJITHĖ DHIJA, NĖSE ME KUPTON.

VĖRTET SE HAROVA PSE E MBYLLE TEMEN "SHPREHU LIRSHĖM" remikskin ballkanik
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dibrani2006 : 03-08-2008 mė 17:39

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    ej, kush po i fshin mesazhet pa arsye?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •