Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin

Mendova se nuk do me keqkuptoje. Une po te isha ne vendin tend nuk do ta beja, por tema ishte e tille sa s`kish si te te mos te shkonte ne mend dicka e tille.

.
    Te jesh i bindur se te kam mirkuptuar dhe te kam mirpritur,me teper nga sa mund ta imagjinosh,Ilia.Edhe une ne menyre alegorike e kam vendosur termin 'idiot',vetem se nuk i referohesha asaj kategorie te cilen permend Dostojevski i madh.E kisha fjalen per ate kategori meshkujsh,te cilet e shperdorojne besimin e femres.Ti do te thuash se jane vete femrat me sjelljen e tyre qe ju a imponojne meshkujve nje rruge te tille dhe ky do ishte nje justifikim tipik mashkullor.Edhe une do ta kisha ne maje te gjuhes nje justifikim te tille..jane pikerisht justifikime te kesaj natyre qe nxjerrin ne pah 'idiotsine' tone..E kemi me te lehte te neperkembim femren se sa te perpiqemi ta kuptojme ne thelb ate..kjo besoj se ndodh nga qe nuk kemi vullnet te mesojme gjuhen e tyre

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Shume i thelle paske qene tanku!!! Tani une po kuptoj se c`ke dashur te thuash, por jo per fajin tim.. Kjo qe thua ti eshte shume e rendomte...,me te vertete shume meshkuj e shperdorojne besimin e femrave..dhe nuk them se jane femrat qe na imponojne kete rruge..., por krenaria dhe injoranca e jona qe kenaqemi te themi se e "kemi shtire ne dore" filan femer. Nuk eshte ceshjje vullneti ketu per te mesuar gjuhen e tyre, por ne as qe mendojme se kjo gjuhe duhet mesuar.
    Braktisja dhe tallja me nje femer te dashuruar, kur ne nuk jemi, eshte gjeja me e turpshme dhe nuk tregon aspak superioritetin e mashkullit. Perkundrazi, tregon komplekset tona!!!

Shrytezimi i dashurise eshte poshtersia me e madhe.
    Duaje te afermin tend si veten

Larguar..
    Anėtarėsuar
    31-08-2009
    Postime
    4,530
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Pershendetje,anetare te nderuar!Ka kohe qe me mundon nje pyetje te ciles nuk i kam gjetur pergjigjie.Si shpjegohet fakti qe sa me idiot te jete nje mashkull,aq me terheqes duket ne syte e nje femre?

p.s: Do t'ju lutesha anetareve te seksit te bukur,ne rastin me te mire' te mos e keqkuptojne pyetjen time dhe ne rastin me te keq',te mos e keqinterpretojne ate.

Bashkebisedim te kendshem!

Ketu nuk ke cfare te komentosh, adoleshenca ka vendin e vet, kur njeriu rritet piqet mendon ndryshe nga se mendonte kur ka qene femije, madje dhe adoleshent.
    Mundet qe mashkulli te jete i bukur, pyetja eshte, si do te jete nga karakteri i tij-?
    Sa per femrat, jane te ndryshme, po ashtu dhe meshkujt te ndryshem jane, kur behet fjale per zgjedhje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382

Pėrshėndetje, anėtarė tė nderuar! Ka kohė qė mė mundon njė pyetje tė cilės nuk i kam gjetur pėrgjigje. Si shpjegohet fakti qė sa mė idiot tė jetė njė mashkull, aq mė tėrheqės duket nė sytė e njė femre?

Bashkėbisedim tė kėndshėm!
    Shoku tanku, kėtu nuk ka asnjė tė fshehtė, ndodh e njėjta gjė si tek kafshėt. Femra zgjedh atė qė asaj i duket mė i fortė pėr ta mbrojtur dhe pėr t'i siguruar ushqim (rritjen e fėmijėve). Inteligjenca, ndjenjat e larta, romantizmi, janė gjėra tė parėndėsishme, pavarėsisht se ato thonė qė i vlerėsojnė. Pėr to ka rėndėsi njė burrė i fortė nė praktikė, pavarėsisht karakterit tė tij.

Qarkullon lart e poshtė njė mit sikur femrat janė krijesa me ndjenja, romantike, qė bazohen tek ndjenjat dhe zgjedhjet e tyre janė disa formula tė ngatėrruara e tė pakuptueshme. Disa djem vrasin mendjen dhe mundohen tė kuptojnė kėto "formula". Disa tė tjerė ndjekin skema dhe udhėzime pėr tė patur sukses me to.

Kėto janė tė gjitha dokrra, sepse ato bazohen vetėm tek ajo qė thashė mė sipėr. Dashuria dhe ndjenjat e saj janė fjalė tė pavlera. Sado e dashuruar tė jetė, nė ēastin qė ajo shikon dobėsi tek ty, e gjithė "dashuria" dhe "ndenjat" e saj treten si sheqeri nė ujė. Ajo tė urren dhe hidhet nė krahėt e tjetrit.

Nga natyra, femra ėshtė krijesė pasive. Lufta mbetet mes burrave dhe ajo thjesht zgjedh mė tė fortin.

Deri kėtu jemi nė rregull, por e keqja qėndron diku tjetėr. Pavarėsisht se nuk e pranon, asaj nuk i intereson shumė nėse i forti ėshtė i pandershėm apo shpirtkeq. Pėr tė ai ėshtė i duhuri vetėm sepse ėshtė i fortė dhe i suksesshėm.

Mirėpo kjo ėshtė nė dėm tė qytetėrimit. Shoqėria sa vjen e shthuret dhe vetitė e mira tė njeriut (ato qė ne i quajmė njerėzillėk), po shkojnė drejt zhdukjes. Femrat kanė pjesėn e tyre tė fajit nė kėtė mes, sepse me zgjedhjet e tyre tė gabuara, ato shtojnė racėn e plehrave dhe tė shpirtkėqinjve.

.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Jo gjithmone ndodh qe ndjenjat e femres te mungojne, megjithate perqindja e ketyre femrave po rritet ne progresion gjeometrik,...gjeja me e ulet eshte te abuzosh me dashurine per t`u bere sunduese mbi burrin... kjo sjell pastaj edhe mentalitetin se "gruaja do dru"..etj, te cilat jane kalim ne ekstremin tjeter... kjo sjell edhe divorcet pastaj, e tradhetite bashkeshortore nga te dyja palet...., gjera qe ndodhin sidomos neper qytete..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 10-02-2010 mė 05:02
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2011
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    67
    Pershendetje,anetare te nderuar!Ka kohe qe me mundon nje pyetje te ciles nuk i kam gjetur pergjigjie.Si shpjegohet fakti qe sa me idiot te jete nje mashkull,aq me terheqes duket ne syte e nje femre?

p.s: Do t'ju lutesha anetareve te seksit te bukur,ne rastin me te mire' te mos e keqkuptojne pyetjen time dhe ne rastin me te keq',te mos e keqinterpretojne ate.

Bashkebisedim te kendshem!
    Problemi eshte ndryshe mendoj...ty te duket vetja i zgjuar dhe s'ta var asnje femer. pra ke komplekse te renda inferioriteti.
    Ky pohim qe ben ti, s'eshte aspak i vertete.
    Sa me idiot te jesh aq me pak terheqes, bile s'je fare terheqes tek nje femer....po ashtu vice versa, sa me debile te jete nje femer(pavaresisht sa e bukur eshte) aq me pak terheqese eshte tek nje mashkull.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ROE : 07-11-2011 mė 06:50

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2011
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    67
    hierarkia e meshkujve terheqes eshte kjo

1-mashkull i pashem, i zgjuar, i forte
    2-mashkull me pamje mesatare, i zgjuar, i forte
    3-mashkull i shemtuar, i zgjuar, i forte
    4-mashkull i pashem, idiot
    5-mashkull i shemtuar, idiot

shpresoj te mos jesh tek kategoria e fundit, se mbete pa pa femer me sy ndonjehere

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •