Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 77
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    ka nje gremine te madhe mes asaj qe nje femer thote ose kujton se deshiron dhe asaj qe ndjen dhe do realisht,
    eshte universalisht e pranuar dhe e provuar empirikisht qe femrat pelqejne te trajtohen keq, ato kurre nuk kane per ta pranuar por instikti i tyre mbizoteron...
    eshte nje pohim i dhimbshem ky...po te mos te te njihja,do te thosha se na i ke servirur keto prova per te perligjur bruatlitetin mashkullor

sinqerisht,eshte vertet e dhimbshme te pranosh dicka te tille...do te doja me shpirt qe realiteti te mos ishte ky!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    eshte nje pohim i dhimbshem ky...po te mos te te njihja,do te thosha se na i ke servirur keto prova per te perligjur bruatlitetin mashkullor

sinqerisht,eshte vertet e dhimbshme te pranosh dicka te tille...do te doja me shpirt qe realiteti te mos ishte ky!
    Pohim i dhimbshem, edhe mua mu desh nje jete e tere per ta pranuar.
    Kjo nuk duhet interpretuar ne ekstrem, sepse brutaliteti mbetet brutalitet, por nje doze te mire maskaralleku femrat e pelqejne.

per sa i perket temes, dikur kam hapur nje teme ketu , te anasjellte me kete teme, pse meshkujt preferojne femrat idiote, me duket se kjo puna e idiotesise vlen per te dy sekset .

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ndoshta sepse te kundertat terheqin njeri-tjetrin?
    -

Ekuiliber shpirteror Maska e ARKIA
    Anėtarėsuar
    29-07-2006
    Postime
    1,068
    Si shpjegohet fakti qe sa me idiot te jete nje mashkull,aq me terheqes duket ne syte e nje femre?

Instikti i afer-nivelit besoj se eshte nje nga shkaqet me kriesore e ketij fenomeni. Sa me afer pyllit "te jetoje" nje mashkull aq me te larta jane kerkesat per shitje.
    Gezuar!
    Pershendetje miqve te vjeter!
    Uji: H2O
    Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin

per sa i perket temes, dikur kam hapur nje teme ketu , te anasjellte me kete teme, pse meshkujt preferojne femrat idiote, me duket se kjo puna e idiotesise vlen per te dy sekset .
    Meshkujt preferojne vetem femrat idiote, dhe femrat po ashtu preferojne vetem meshkujt idiot, sipas teorise tende dhe te shokut diagaci,eh? Jo deri diku ju jape te drejte, po me te zgjuarit dhe intelektualet ca behet? Apo shumice e ketyre ti meshojne atij parimit,'' Sa te kem kycin e dores as qe s'ma ndjene per gocat e Vlores''?

Pas perplasjesh mendimesh te ndryshme neper rrethe shoqerore te ndryshme apo forume rreth femrave dhe meshkujve, dhe pas disa eksperiencave personale me to, une kam dale ne konkluzionin qe: Aroma qe femrat cmenden pas dhe e duan aq shume, nuk jane ato aromat e shtrenjta ku disa nga ato(gocat) parfumosen nga koka te kemba, as ajo e kremrave apo shampove qe ato perdorin per higjenen e trupit. Por nje servirje(nga ane mashkullit) e nje doze te nderthurur arome midis trendafilash dhe mu.tit. Dhe kur them ***, nuk e kam llafin per gje tjeter, pervecse per ate qe e bejme te gjithe ca ne mengjes,ca ne darke, dhe ca te ftohur, ndonjehere ne breke padashje. Mos u cudisni.

Kush e kupton mire, kush jo, prape mire.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 27-08-2009 mė 17:40
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e ed-durrsaku
    Anėtarėsuar
    11-01-2009
    Postime
    8
    Citim Postuar mė parė nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Pershendetje,anetare te nderuar!Ka kohe qe me mundon nje pyetje te ciles nuk i kam gjetur pergjigjie.Si shpjegohet fakti qe sa me idiot te jete nje mashkull,aq me terheqes duket ne syte e nje femre?

p.s: Do t'ju lutesha anetareve te seksit te bukur,ne rastin me te mire' te mos e keqkuptojne pyetjen time dhe ne rastin me te keq',te mos e keqinterpretojne ate.

Bashkebisedim te kendshem!
    Shoku Tanku, do thoja qe sbehet fjale per meshkuj idiote, por me shume "Karagjoz", qe nuk e marrin jeten me seriozitetin e personave te tjere. Kjo pyetja jote eshte shume me vend, kete e kam konstatuar une ne Londer. Sa me zbavites(me nje sjellje prej idioti sic e quan ti) te jete nje mashkull aq me shume femrave ju pelqen, dhe po te them qe sbehet fjale per intelektin e ulet te ketyre femrave. Vajzat jane krijesa te cudicme, ne disa raste shohin ne keto sjellje nje person defryes, nje person qe eshte ne gjendje te bej dicka qe ato skane guximin te bejne. Mos harro, shumica e meshkujve qe sillen keshtu, e dine mire se cfare po bejne, eshte nje taktike per te terhequr vemendje.
    Nuk e di nese u shpjegova mire.

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    Citim Postuar mė parė nga ajzberg Lexo Postimin
    Une do te kthej nje pergjigje te padjallezuar ,kjo ndodh se femrat kur jane te vogla ,luajn shpesh me kuklla,i veshin e i xhveshin ne cdo ore te dites ,i lyejne me te kuq buzesh apo i bejne me mustaqe ,i kthejne parc e mbrapc per ti pare seksin etj etj.........pune kukllash...................
    mos do te thuash se natyra e femres eshte nje kombinim midis instiktit kafsheror dhe sjelljeve feminore ...je me fshikullues se djalli,ajzberg

une do t'i quaja krijesa krijuese' qe me dashurine e tyre te mbinatyrshme,perpiqen tu japin jete buratineve te shumte qe vegjetojne ne kete bote

Anėtarėsuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    3,395
    ju falenderoj per pergjigjet,kavir,arkia,endles dhe ed durrsaku...une nuk e di nese di te me thote kush nga ju,a perpiqemi mjaftueshem ne meshkujt te kuptojme natyren femerore,megjithese kjo i perket nje teme tjeter...

Resistant!!!! Maska e Klevi
    Anėtarėsuar
    01-11-2004
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    220
    Mendoj se te till meshkuj per nje femer sjellin nje risi ose ndoshta ato i terhqet me teper tipi i karagjozit .
    Po te siguroj qe keto lidhje nuk zjasin shm .
    Keto fenomene ndodhin tek femrat pa ekperince ose tek ato qe nuk kan kuptuar shm nga jeta
    It's nice to be important, but it's more important to be nice...!

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mashkull idiot? E cfare ka terheqese nje mashkull idiot?!
    Pse s'di te lidhi dy fjale bashke, dhe qesh me fjalet e tij, kur askush nuk eshte duke qeshur...................Shume te merzitshem jane. Eshte tjeter gje te jesh shakaxhi, dhe tjeter gje te flasesh, qeshesh kot.
    Feelings change - memories don't.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •