Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387

Rritet numri i “prostitutave vullnetare”

Nga Express më 21.08.2009 në ora 18:09
    Dukuria e trafikimit me njerëz ka shënuar një rënie të lehtë në Kosovë, por policia thotë se shqetëson rritja e dukurisë së prostitucionit vullnetar.

“Dukuria e trafikimit me njerëz është një dukuri e cila është duke u zbehur sa i përket prezencës në Kosovë dhe më prezent është dukuria e prostitucionit vullnetar dhe mundësimit të prostitucionit”, tha Ramadan Ahmeti, shef i Sektorit për hetimin e trafikimit të qenieve njerëzore, në një konferencë me gazetarë.

Sipas statistikave të policisë, në periudhën gjashtëmujore të këtij viti, Sektori për hetimin e trafikimit me njerëz ka asistuar 7 viktima të trafikimit, 4 prej tyre nga Kosova dhe 3 nga shtete tjera. Ndërsa janë arrestuar 30 persona, prej tyre 22 janë shtetas të Kosovës, 5 nga Bullgaria, 2 nga Moldavia dhe 4 nga Ukraina.

“Në gjashtë muajt e parë të vitit 2008 kemi pasur 19 viktima të trafikimit që nënkupton se ka një rënie sa i përket asistimit dhe identifikimit të trafikimit... Shihet se që nga viti 2001 e deri tani dukuria e trafikimit me njerëz ka shënuar rënie sa i përket identifikimit të viktimave dhe aktiviteteve që merren trafikantët me këtë dukuri”, tha Ahmeti.

Sivjet, janë ndërmarrë 333 kontrollime në vende të dyshimta, në të cilat mund të zhvillohen aktivitete të trafikimit.

Me Kodin Penal të Kosovës, ata që merren me trafikim të qenieve njerëzore kryejnë vepra penale, ndërkaq femrat që ushtrojnë prostitucion kryejnë vetëm kundërvajtje dhe dënimi maksimal mund të jetë 60 ditë.

Shefi i Sektorit për hetimin e trafikimit konsideron se prostitucioni duhet të konsiderohet si vepër penale, ose në të kundërtën të legalizohet.

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Mos ... !!!

Ke bërë një gabim që ke hapur një temë të tillë, tani do të ofendohesh për nga feja ... !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Lol kjo teme edhe ka lidhje me Fen sepse ketu vjen ne shprehje sadakaja e femnave, sepse jan ato qe me se shumti po japin

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Ska lidhje me fe kjo po Iglmap ato temat qe hap ti ka kurse kjo asht tem Lajmi ska të bej me ato temat qe ke hapur ti

i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Epo keto femra qe e sigurojn jetesen me hapjen e kembeve ju thaft jarebi .

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Hehe, Faleminderit " Gatuso " ...

Kronikë shiko njërën prej temave të mia (besoj e din cilën) ku është thelbi i saj, e ku janë përgjigjet ... !!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Hehe, Faleminderit " Gatuso " ...

Kronikë shiko njërën prej temave të mia (besoj e din cilën) ku është thelbi i saj, e ku janë përgjigjet ... !!!
    he mo edhe ti ,temen e hapa sepse eshte ramazan dhe keshtu te paraqitet ne shesh nje akt human i till,qe eshte Sadaka per Ramazan

jo rastesisht edhe ky hulumtim eshte bere per Ramazan

Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga gatusso Lexo Postimin
    he mo edhe ti ,temen e hapa sepse eshte ramazan dhe keshtu te paraqitet ne shesh nje akt human i till,qe eshte Sadaka per Ramazan

jo rastesisht edhe ky hulumtim eshte bere per Ramazan
    Hahaha, Sadaka interesante kjo ... !!!

Me të vërtetë, në këtë forum po gëzojshe një rrespekt të madh, pasiqë ende nuk pash duke të ofenduar, duke të thënë : " Pse qa pret ti te myllen ne shtepi po lej gocat te bejn punene e vet", pergjigje e cila me pelqen shumë, ndërsa ato ofendueset nuk besoj që është nevoja ti citoj ... !!!

Përshëndetje dhe Rrespekte ...

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    ato ndoshta bejne,sevape ja japin te gjitheve.

*Ne zemer te kam babushi* Maska e *suada*
    Anëtarësuar
    24-11-2007
    Vendndodhja
    Rruga shishe lagja tap :)
    Postime
    2,355
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Epo keto femra qe e sigurojn jetesen me hapjen e kembeve ju thaft jarebi .
    Dakort me ty jam.
    Keto i bien per shkurt mi. Hahhahahahahhha... pse te lodhen te punojne keto

Unaza sipas gishtit,dashura sipas shpirtit.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •