Ja metodat e felliqura qe perdor Top Channel ne te ashtuquajturen lufte antikorrupsion....
Ja metodat e felliqura qe perdor Top Channel ne te ashtuquajturen lufte antikorrupsion....
Mos E Ngit M.u.t.i.n. E Thare Se Do I Ridale Era.
Cakuli U Tregua I Poshter Por Edhe Pango U Tregua Ashtu Sic E Njihnin .
Edhe Kaq Koment E Kane Teper Qe Te Dy Bashke .
Mos U Lodh Mo ...
po ore fajin e ka top-channel qe Ylli Pango me shok jan njerezit me te degjeneruar ne bot....
fajin e ka top-channel qe kjo qeveri esht me e degjeneruara ne bot... po ore ashtu esht....per ata te lodhurit ..
Ore, e boni apo se boni ky ministri??????????
se vallaj turp asht(per nji burr) sikur mos bante gja, megjthse kjo qeka mos me i hedh as qyrret, tipike prost, rrugesh
kush eshte kjo goca?
nga eshte?
ku behet tani?
per nje loj te filipit e dogji vehten e shkreta per gjithmone.
gjynaf.
Where does a thought go when it's forgotten?
Ylli Pangon e dinte e gjith Tirana qė ishte "femraxhi", po nė kėtė rast, duke parė edhe video-n qė pėrmbaka xhirime tė patransmetuara mė parė dhe tė "vjedhura" nga arkiva e TCH situata nuk ėshtė shumė e qartė. Nėse njė njeri provokohet vazhdimisht, normalisht qė do tė bjerė nė grackė. M'u mė bėri pėrshtypja ftyra e kėsaj Alkidės kur po e merrte nė celular!
Prokuroria pėr mendimin tim duhet tė nisė njė hetim ndaj Top Channel-it, jo vetėm pėr kėtė rast, por edhe pėr raste te shantazhimi qė pėrshpėriten nėpėr popull.
Life's too short to remove USB safely.
hmmm me te vertet m'vika keq per Pangon...meqi qika grackeee Berisha le te marr prape ne qiverin e re qi ti kthej borxhin se e hoqi kot nga puna :P
mir ja bejne po he .... kur gjejn bejne...
ore po kish gru ky apo jo?se nese kish gru dhe perdhunoj nderin e familjes se tij cfar besim duhet te kem une si popull te ki minister mo.pastaj si qeka kjo ;po tentoj nje ku.... rrugesh 2 apo tre here une e paskam te drejten tia iap venin e punes nje qe me vjen pa resyme,nje te rruges,dhe meqe insistoi ti jap dhe nje tegel,se une jam burre ne fillim dhe duhet te ruaj burnin pastaj jam minister dhe deputet.Hajde menie qi kan shqiptaret.Filipi dihet kush eshte:e ka hanger me 7 qeveri deri tani(perfshi dhe ate te xhaxhi verit),por dhe ai gjeti ku beri.Yllit te shkret i bin pantallonat ne fund te kameve sa her qe sheh nji pale stytiena te fryme.
Krijoni Kontakt