Napoli / Italia
Policia rrugore e qytetit Napolit per te inkurajuar njerezit qe te perdorin rrypat e sigurimit, vendos nje ēmim prej 5000 eurosh, per secilin shofer qe do perballej i pari me patrullen e policise, me rryp sigurimi te vendosur.
Diten e pare cmimin e merr nje makine qe po dilte nga porti.
Njeri nga policet, plot entuziazem pyet shoferin:
- Tani qe fituat kaq para, cfare mendoni te beni?
- Beeh ...Them te shkoj ne autoshkolle te marr patenten
Nje grua qe ishte prane shoferit, bertet:
- Mos ja ve re, se kshu budalleqesh flet kur eshte i pire
Njeri qe po flinte ne sendilen e pasme, zgjohet nga gjumi dhe therret:
- E dija, qe nuk do kalonim dot, me makine te vjedhur.
Nderkohe ndihen disa zhurma ne bagazh, dhe nje ze me aksent Afrikan
- A e kaluam portin apo jo?
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 12-08-2009 mė 13:46
Il cuore matto che ti segue ancora
E giorno e notte pensa solo a te
Ēfare duhet ba me nxjerr nje arab nga vaska ?
Mjafto me hedh uje.
Cila eshte diferenca ndermjet nje qeni te shtypur dhe nje arabi te shtypur?
Para qenit te shtypur ka shenja frenimi.
Pse zezakve u vje era?
Qe dhe qorrat ti urrejne.
Ēfare do ishte sot Martin Luther King Jr po te kishte qene i bardhe?
Gjalle.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 12-08-2009 mė 16:43
D'Oh!
Ēfare kan te perbashket Nike dhe KKK ?
- Te dy bojne zezaket te vrapojne shpejt.
Kush mund te vrapoj me shpejt se nje zezak me televizor ne krah?
- Vellai i tij me DVD
Ēfare eshte nje i bardhe qe ja ben me sy nje te zezaku?
- Sniper
Putin i thote popullit Rus: Kam nje te mir dhe nje te keqe per t'ju thane, e mira eshte qe sot e tutje do ham vetem m*t, e keqja eshte se nuk ka per te gjithe ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homer : 13-08-2009 mė 18:04
D'Oh!
Nje prift italian po merrej me rrefimet, nderkohe i vjen lajmi qe dikush kishte vdekur dhe duhet te shkonte. Por para se te nisej shkon tek miku i tij, rabini i cifuteve ne anen tjeter te rruges.
I thote qe do iki se kam nje pune te rendesishme, dhe i lutet ta zevendesoje, dmth te bente rrefimet. Rabini zgerdhihet, e i thote qe nuk di ta beje. Ta mesoj une, i thot prifti, ene futen tek ajo kolibja. Vjen nje grua..
At kam mekatuar, kam tradhtuar burrin
Sa here bije? e pyet prifti
3 here At, ia kthen gruaja
- Thuj dy here Ave Maria, hidh nji 5 mije leksh tek kutia e lemoshes, dhe te eshte falur
Nje burre..
At, kam mekatuar, kam tradhtuar gruan
Sa here bir?
- 3 here At,
- Thuj dy here ave maria, hidh nje 5 mije leksh tek kutia, dhe te eshte falur
Edhe prifti i kthehet Rabinit: he a e shikon se sa kollaj qe eshte, te thashe por nuk me besove. Po iki dhe vij per nje ore, ti vazhdo keshtu sic bera une.
Dhe rabini zen vendin e priftit
Nje femer..
-Kam mekatuar At, kam tradhtuar burrin
- Sa here bije? e pyet Rabini
- Vetem njehere At
- shko tradhtoje edhe dy here tjera, se sot kemi oferte speciale, 3 here 5 mije lek, dhe pastaj hajde.LOL
T`meqnqem jon rabinat e ēifutat breh ahahahahahahahahahahahha![]()
Selia qendrore e sinagogave cdo vit dergonte nga nje inspektor per te kontrolluar sinagogat.
Nejse shkon ky inspektori dhe i paraqitet Rabinit. Thote vij nga selia qendrore, kam ardhur te mbaje shenim gjithcka, si i keni menaxhuar gjerat. Mire i thote Rabini dhe fillojne inventarin..
Inspektori
-Cfare beni me mbetjet e qirive qe ndizni ne sinagoge?
- I mbledhim te tera dhe i dergojme tek punishtja e qirinjve dhe cdo vit na japin si dhurate nje pako plot me qirinj, thote rabini
Inspektori
- Mire, po me copat e bukes qe teprojne, cfare beni, ku i coni?
-Edhe keto i mbledhim, i cojme tek furra e bukes, dhe ata na bejne dhurata simbolike, thote rabini
Inspektori mbas nje sere pyetjesh banale per gjera te parendesishme se fundmi e pyet..
- Po me copat e lekures qe teprorje mbas rrethprerjes (synetllikut), cfare beni, ku i coni?
- Ah po, keto i mbledhim te gjitha ne nje kuti dhe i cojme tek selia qendrore, dhe ato vit per vit na cojne nga nje k.ar dhurate si puna jote![]()
Goca e vogel e Berluskonit pyet te Jatin : Babi, cfare eshte dashuria? ...Dashuria ? dashuria eshte psh te takosh nje zoteri te pasur, qe te con ne nje hotel luksoz ne Venecia, qe te ben shetitje me gondola, te con per nje dreke ne nje restorant fantastik ne Piaza San Marco, qe te blen nje Merceds, qe te blen nje apartament ne Paris, nje vile ne Costa Azurro, qe te blen nje varese me diamante, qe te blen unaza floriri,,kjo eshte dashuria.
Baba po ku jane, ndjenjat, rrahjet e zemres, takimi i pare, puthja e pare??
Bija ime keto jane budalleqe qe i kane shpik komunistet per te q.i falas![]()
Nje zezak humbet ne shkretetire. Ecen sa ecen dhe ne fund i shteron gjithe forca dhe bie mbi rere. Afer tij shikon qe ishte nje llampe. E merr ne dore, e fshin nga rera. Papritmas, i shfaqet nje xhind i cili i thote:
- Un jam xhindi i llambes, ti je padroni im, thuaj tre deshira dhe une do ti plotesoj!
Zezaku
Si fillim dua shume uje, se dyti me bej te bardhe, dhe se treti dua te shoh shume p.icka
Xhindi ia plotesoi, e beri Bide haleje![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 17-08-2009 mė 11:29
si del nje zezak nga deti i kuq????????????(i lagur)
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Krijoni Kontakt