Postuar më parë nga gloreta ske ci ben moj zgjidh kete ose ate po ti cfare zgjedh tani ta marresh ne aspektin pamor e mendor nuk zgjedh asnjeren se rri ne kompjuter ne ate koh qe me kam zegulldija me shkapet koken ehehheheh
meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...
Postuar më parë nga bombona tani ta marresh ne aspektin pamor e mendor nuk zgjedh asnjeren se rri ne kompjuter ne ate koh qe me kam zegulldija me shkapet koken ehehheheh mire do ishte me nje shapke te vrasim dy zogj
Postuar më parë nga gloreta mire do ishte me nje shapke te vrasim dy zogj moj gloreta se nuk te shoh shum ne humor sonte qa ke ti mi yllo ee?
humori hengra shume pica madje me plasi barku, mire jam yllo rrofsh
Postuar më parë nga gloreta humori hengra shume pica madje me plasi barku, mire jam yllo rrofsh a mir mi un thash se mos ke ngren grosh ene te plasi .......... ehhehehehe meqe qeke mir spo e mar fare veterinerin ne telefon hehehehe
Postuar më parë nga bombona a mir mi un thash se mos ke ngren grosh ene te plasi .......... ehhehehehe meqe qeke mir spo e mar fare veterinerin ne telefon hehehehe ketu paguaje veterinerin per 100 ero qe te sheroje macen ose qenin nga une nuk merr asgje ai vec xhepa grisur
Postuar më parë nga gloreta ketu paguaje veterinerin per 100 ero qe te sheroje macen ose qenin nga une nuk merr asgje ai vec xhepa grisur hahhaahahha pse mi ku je ti ne shtepi e bardh ee?
Pershendetje Shkodra sidomos bombonen dhe gloreten qe qenkan zgjanu ne kete sofer sonte. Ju pershendes.
Postuar më parë nga firaku Pershendetje Shkodra sidomos bombonen dhe gloreten qe qenkan zgjanu ne kete sofer sonte. Ju pershendes. hajde firaku mire se erdhe en sofren ton hajde bujrum hehehhe
Postuar më parë nga bombona hajde firaku mire se erdhe en sofren ton hajde bujrum hehehhe Keni zemer te madhe Shkodra, rrnofshi.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt