Ti je budalla mėr dajė apo bo vetė? Me ca morali po na i djeg kėto viza e leje qėndrimi kjo qeveri? Thirri trunit daku se t'paska shku pėr peshk.
Ti je budalla mėr dajė apo bo vetė? Me ca morali po na i djeg kėto viza e leje qėndrimi kjo qeveri? Thirri trunit daku se t'paska shku pėr peshk.
Shq1pt4r M3 t4b4n nUk č RrUj p3r KčRk0n
Nese studentet dhe emigrantet bejne nje proteste per heqjen e vizave kjo sherben drejtperdrejt per popullsine jo per qeverine se ata i kane vizat ne xhep.
Cdo qytetar ka vrejtje per udheheqjen shteterore dhe kur ato jane vrejtje te renda qytetari ka vetem nje mjet ndeshkimi:Voten
Persa i perket Atdheut per interesat e tij normalisht jepet dhe jeta.
Per rastin ne fjale atdheu ka nevoje qe te besh nje xhiro para institucioneve Europiane
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Ti hekin BE vizat per shqiptaret ................................. qe te mos mbetet asnje Shqiptar i ri ne Kosove dhe ne Shqiperi.
Une ket tem e hapa per ata qe u pelqen te shkruajn nje e-mail te pakten, Nuk e hapa te kem opinionet e disa njerzve te menqur qe po hasi ketu por thjesht kujt ti pelqen.
Si do qe te jet une do te jap vetem nje pershkrim te shkurt mbi fjalet e Anesti_55!.
Kesaj i thone -"Me hap ti deren e shtepise se dua une te jetoj me ty."Jo zoteri . Pa reforma serioze nuk te pranon kerkush.Megjithese ato jane shprehur se detyrat per tu relizuar jane teknike, une po ju them se jane ceshtje te religionit, pra te softit qe ke ne koke.Ti nuk don me ndryshue , eshte e drejta jote, por dhe ai nuk te pranon dhe te sorrollat, eshte e drejta e tij.
Anesti_55, Se pari po te them se qenke shume shume larg ti e jo shtetet tona, Maqedonija nuk eshte shume me larg me nivel Ekonomik se Shqiperija Kosova apo Bosna. Dhe sigurisht e keni par proteseten e Studenteve Maqedonas edhe ata kerkuan te hyn ne "shtepin e dikujt me zor"
BE-ja nuk eshte shtepi ne te cilen Ēati mund te strehohen disa e disa jo kur eshte fjala per Ballkanin por nuk ka problem ti e disa tjer merrene si te duani, Po deshe te dergosh nje e-mail ne ket adres do te jet mir e po nuk deshe mos me komento mua se je nje njeri i Zgjuar...
Edhe Kosova sipas teje nuk duhej te ishte nje Shtet dhe te gezonte Lirin dhe Drejten si te gjithe popujve tjer ne europ, ashtu mendon ti nuk duhet te dalesh nga shtepia me forc pa te dhen lejen dikush..
Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...
Anesti,
Je plotėsisht jashtė teme. Nuk e njeh realitetin nė Evropėn perėndimore.
Peticioni ėshtė formė demokratike e shprehjes sė mospajtimit
me ndonjė vendim qė nuk i shkon dikujt pėr shtati. Siē ėshtė
rasti me ne shqiptarėt qė BE-ja na la jashtė loje, kur ėshtė fjala
pėr liberalizimin e vizave. Po tė ishte kjo ēėshtje e religjionit,
as Maqedonia nuk do hynte nė grupin e parė tė heqjes sė
vizave, ngase aty jetojnė afėr 40% banorė (shqiptarė, torbeshė,
turq, etj.) qė i takojnė fesė islame. E ke shumė gabim kėtė pikėpamje.
un do i thosha Salise te hyj ne grev urie deri sa ta pranojn Shqiperin ne BE a ti japin vizat popullit. ps po deshi te marr edhe partnerin e tij Ilirin....funny kta peticion BE.. o qyqja patriotet e mi e kan hum krejt ... ore ne demokraci vota esht arma e popullit.. ju Shqipet i shisni votat per 1 thes miell keshtu qe tani mbylleni.. te ju rroj Salia..me sa kam degjuar edhe Salis nuk do i japin viza me se don te arratiset
Ca thua o Jani? Ajo mund te quhet Shtepi Publike, se si bordello ngjan tani derisa Serbia hyn perpara nesh ne Europe.
Edhe neve tju veme viza cdo qytetari te huaj qe hyn ne shqiperi, madje po nuk paten ndonje garanci (sic na kerkohet neve) as ato mos te lejohen. Vrromet.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt