Kjo e pasaportave biometrike qe nji rrene e politikaneve shqiptare per mos me pranue se jane gure ne kambe per shqiptaret.
Nzjerrja e pasaportave ekzistuese brenda kufinit te vlefshmenise jashte perdorimit asht nji akt abuziv, arrogant e poshtnues per shqiptaret prej politikes.
Po te ishte per to, shqiptaret rrine ne rradha e bajne dokumentat cdo vit se nji tender per pasaporta leviz miliona eurosh qe gllaberojne keto mashtrues.
Une te them te drejten nuk e shoh shqetesyes,pervecse te vonuar.Duhet te ishin bere me kohe, po prap mire,sic thote dhe populli, me mir vone se kurr.Per sa i perket aplikimeve, ato me zi po behen ne shtetin shqiptar, dhe jo me te behen ne shtete te tjera.qe te organizohet nje gje e tille duhen fonde te medha.Dhe shteti shqiptar nuk besoj se mund te financoje nje gje te tille.Gjithashtu kane ne kontroll verifikimin e personave me vete paraqitjen e tyre ne komisariatet e policise.
PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;
nuk e kuptoje se perse duhet te nxierri ekzistuset jashte shperdorimit ?
si do i behet halli per mua qe kame vizen dhe nuk mund te qendroje per nje periudhe te gjate ne shqiperi ku une humbase vendin e punes dhe me e keqja po me zgjati shume qendrimi jape celsat e shtepise bankes
dhe a me garanton mua njeri se ambasada qe une kame marre vizen te ma vendosi perseri vizen dhe sa kohe do ma zgjasi dhe ketu
kjo pra tregon se nuk kemi shtet por jane milonat e lekeve qe fitojne nga tenderet dhe cmimi qe paguajme ne emigrantet
nuk e di sa do me zgjase kur ta heqe qafe kete pashaporte shqipetare se na i peshtirosen vendin tone keta maskarenje me lloje lloje ligjesh cdo dite
beni reforma dhe bolle vodhet more ju q..te kina nenat dhe mos u merrni me pashaportat
ca adrese ka ministria e brendshme
JO SEKS PARA MARTESE
une nuk paguaj per pasaporte te re pa u mbaruar afati i kesaj te vjetre .
nese nuk e mar kete rene cfare pesoj nga ana ligjore ?
Po konsullata shqiptare e Nju Jorkut a leshon pashaporta biometrike?
Kam nje pashaporte shqiptare te skaduar edhe kjo amerikania po me skadon vitin tjeter.
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Krijoni Kontakt