Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 22
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Citim Postuar mė parė nga Amantide Lexo Postimin
    heheheh ca ti besh kur u nda keshtu na ra, apo e kerkuam se di.....
    Gjithesesi, rradha nuk ma do mendja te kete te pakten prinderit e me qe i bene si leternjoftimin ashtu edhe pashaporten nuk kane pase ndonje problem dhe nuk ju eshte dashur per te ndejtur ne rradhe. Per leke neve qe sjemi pensionista na kushton me shume por nuk e mbaj mend mire sa leke. Vetem se per neve qe nuk jemi ne shqiperi dhe nqs nuk behet dot aplikimi nepermjet ambasades por duhet te shkojme ne shqiperi per te bere pashaporten eshte pak problem se harxhon edhe per bileten.
    Eh po gjasme kisha nder mend me shku me pushime jo per me bredh per dokumenta pashaporte se per nje certifikate me bejne te paguaj 20 mije lek vetem plenat lol
    La vita č bella...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar mė parė nga Amantide Lexo Postimin
    edhe mua me skadon vone, por me sa kam kuptuar pashaportat biometrike eshte nje nder kushtet kryesore per liberalizimin e vizave dhe nqs njerezit nuk do te pajisen me keto pasaporta atehere qeveria do i nxjerre jashteperdorimit pashaportat e tanishme perpara skadimit, ka rrezik qe ne pranvere.
    Kjo e pasaportave biometrike qe nji rrene e politikaneve shqiptare per mos me pranue se jane gure ne kambe per shqiptaret.
    Nzjerrja e pasaportave ekzistuese brenda kufinit te vlefshmenise jashte perdorimit asht nji akt abuziv, arrogant e poshtnues per shqiptaret prej politikes.
    Po te ishte per to, shqiptaret rrine ne rradha e bajne dokumentat cdo vit se nji tender per pasaporta leviz miliona eurosh qe gllaberojne keto mashtrues.

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Aplikimi per emigrantet eshte shqetesues.une do te mbeshtesja idene qe c'do emigrant te aplikoje ne njesite policore ne vendet ku jetojne.Fotokoja e pasaportes gjurmet e gishterijeve foto e personit mund te merren ne cdo njesi policore te botes.Keshtu keto te dhena i transferohen polisise shqipetare, per te prodhuar pasaporten e re.Aplikimi ketu ne shqiperi (per kartat) u be ne nje "zyre"te komunes,qe ngjasonin si "wc publike" nga ato te kohes se Enverit.Pra aplikimi ne nje zyre policore te c'do vendi mund te jete nje mundesi lehtesuese.
    Une te them te drejten nuk e shoh shqetesyes,pervecse te vonuar.Duhet te ishin bere me kohe, po prap mire,sic thote dhe populli, me mir vone se kurr.Per sa i perket aplikimeve, ato me zi po behen ne shtetin shqiptar, dhe jo me te behen ne shtete te tjera.qe te organizohet nje gje e tille duhen fonde te medha.Dhe shteti shqiptar nuk besoj se mund te financoje nje gje te tille.Gjithashtu kane ne kontroll verifikimin e personave me vete paraqitjen e tyre ne komisariatet e policise.
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    nuk e kuptoje se perse duhet te nxierri ekzistuset jashte shperdorimit ?

si do i behet halli per mua qe kame vizen dhe nuk mund te qendroje per nje periudhe te gjate ne shqiperi ku une humbase vendin e punes dhe me e keqja po me zgjati shume qendrimi jape celsat e shtepise bankes
    dhe a me garanton mua njeri se ambasada qe une kame marre vizen te ma vendosi perseri vizen dhe sa kohe do ma zgjasi dhe ketu

kjo pra tregon se nuk kemi shtet por jane milonat e lekeve qe fitojne nga tenderet dhe cmimi qe paguajme ne emigrantet

nuk e di sa do me zgjase kur ta heqe qafe kete pashaporte shqipetare se na i peshtirosen vendin tone keta maskarenje me lloje lloje ligjesh cdo dite

beni reforma dhe bolle vodhet more ju q..te kina nenat dhe mos u merrni me pashaportat

DR-GR Maska e oliver55
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Europa
    Postime
    666
    Citim Postuar mė parė nga OPARI Lexo Postimin
    nuk e kuptoje se perse duhet te nxierri ekzistuset jashte shperdorimit ?

si do i behet halli per mua qe kame vizen dhe nuk mund te qendroje per nje periudhe te gjate ne shqiperi ku une humbase vendin e punes dhe me e keqja po me zgjati shume qendrimi jape celsat e shtepise bankes
    dhe a me garanton mua njeri se ambasada qe une kame marre vizen te ma vendosi perseri vizen dhe sa kohe do ma zgjasi dhe ketu

kjo pra tregon se nuk kemi shtet por jane milonat e lekeve qe fitojne nga tenderet dhe cmimi qe paguajme ne emigrantet

nuk e di sa do me zgjase kur ta heqe qafe kete pashaporte shqipetare se na i peshtirosen vendin tone keta maskarenje me lloje lloje ligjesh cdo dite

beni reforma dhe bolle vodhet more ju q..te kina nenat dhe mos u merrni me pashaportat
    Pashaportat biometrike eshte nje nder kushtet kryesore per liberalizimin e vizave.Besoj se na leverdis te gjitheve,qe te na njihet dhe ne prejardhja dhe respekti nga shtetet e tjera.Dhe jo me letra qe nuk shkojme dot as ne ha..
    PARA KOMBIT DHE KOMBESISE. VE NJERIUN;

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ca adrese ka ministria e brendshme
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    une nuk paguaj per pasaporte te re pa u mbaruar afati i kesaj te vjetre .

nese nuk e mar kete rene cfare pesoj nga ana ligjore ?

Citim Postuar mė parė nga maratonomak Lexo Postimin
    une nuk paguaj per pasaporte te re pa u mbaruar afati i kesaj te vjetre .

nese nuk e mar kete rene cfare pesoj nga ana ligjore ?
    Thjesht nuk leviz dot nga Shqiperia Nuk e di nese jeton ne Shqiperi, por nese nuk merr biometriken nuk mund te kalosh asnje kufi!

La vita non si spiega, si VIVE!

Ka ngel bosh buxheti ?
    Revolution 1848

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Po konsullata shqiptare e Nju Jorkut a leshon pashaporta biometrike?
    Kam nje pashaporte shqiptare te skaduar edhe kjo amerikania po me skadon vitin tjeter.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •