Close
Faqja 14 prej 24 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 239
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ti a je idiot ose cfar eshte puna me ty ?!!!
    Kurani nuk te jep kronollogjine okay, sepse ngjarjet jane te shperndara ne kaptina te ndryshme.
    Kronologjine duhet ta kuptojsh ti vet duke u bazuar ne ate se per cfar flitet ne ato ajete qe lexon ose ate kaptine qe lexon.
    ........
    Nga ana tjeter Bibla eshte e vertete se ka nje kronollogji, ngjarjet ndjekin njera tjetren ne vazhdimsi. PO CFAR TE DUHET AJO KRONOLOGJI KUR NE MBRENDI KE ME MILIONA GABIME!!!!

Kronollogjia Biblike dhe me gjithe ato gabime ne mbrendi mund te quhet poashtu edhe Kronologji e kalbur!

Me Respekt
    GV_USA
    Me respekt ti i therret bashkebiseduesit:"idiot"!!!!!je fisnik i vertete.....
    Por nder te tjere, dhe nje pergjigje qe kenaq pyetjen time.....
    Pyetja ishte nese ka kronologji ne krijimin e Allahut sipas Kuranit dhe pergjigja jote ishte: Jo........shume mire....
    Tashi ke te drejte ti te besh nje pyetje(vetem nje) dhe une do te te jap nje pergjigje(vetem nje), pastaj e kam une rradhen te bej nje pyetje......
    Te lumte, je i pari nder myslimanet e temes qe kuptove nje pyetje te thjeshte.....pra edhe meriton pergjigje.(por mos harro rregullin tjeter, asgje personale, perndryshe behet debat rrugaçesh dhe une nuk e pranoj)....
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 06-08-2009 më 12:25

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga CURRIELI Lexo Postimin
    "Nje pjese e njerezve vepron pa menduar ,e pjesa tjeter mendon por ,pa vepruar"!
    Fute mendjen ne veprim ,nuk mjaftojne vetem fjalet e mesuara permendesh!
    Tjeter eshte qe ju deshironi te ikni nga ajo qe nuk e dini apo nga ajo qe nuk ju pelqej.
    Tani pyetjen sikur ne klasen e katert fillore!
    Cka eshte nje sfere kur shtrihet???
    Nje nendetese ne oqean cfar ka per kulm e cfar ka per shtrat????

Besoj qe jemi te kjarte!
    I Nderuar : CURRIELI,

Pasiqë ju dhe të tjerët ngurroni të përgjigjeni, unë po marr inciativen për ta bërë këtë në pyetjen tuaj ...

Përgjigj-ja 1.

Mbështjellësi Gjeografik (Shtresa Jetësore) Përbëhet Nga 4 Zona apo Sfera dhe ato Janë :

1. Biosfera (Bio që do të thotë jetë dhe sphaira lëmsh nga greqishtja) shtrihet ne 3 sferat tjera.

2. Atmosfera (atmos që do të thotë gaz dhe sphaira lëmsh) shtrihet 9-18 km lartësi në shtresat e poshtme të troposferes.

3. Litossfera (litos që do të thotë shkëmb dhe sphaira lëmsh) shtrihet 20-30 m thellësi të tokës

4.Hidrosfera (hydros që do të thotë ujë dhe spaira që do të thotë lëmsh)

Përgjigj-ja 2.

Shtrihet deri 11km të Oqeanit Botëror.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Hajt se ti qenke me "serioz" se te tjeret....
    Sipas teje, kush nga ato ajetet i pergjigjet pyetjes time???Po e gjete do t'boj hafiz.....
    te gjitha ani edhe ti pruni edhe kto ajetet tjera po ti a je kali a shka je mer po a nuk je ka i sheh tona kto ajete ti ka pru edhe plus po lyp apet .

qyre kali nihere

shum mir tka thon gostivari i gjen en qdo sure krijimin e universit qysh edhe i gjen en bibel en qdo sure ka ni gabim LOL

Hafiz nuk munesh mem bo se nuk jam musliman.
    e as prift jo.

nuk e kum pa tarsyshme me hi en krishterizem se e kom lexu biblen edhe e kom vrejt qe ka gabime tshumta qashtu i kom pa edhe ne internet qasi gabime tbibles.
    en islam nuk du me hi edhe pse e kom lexu kuranin po nuk du me hi se ki shum obligime veq en dit sa obligimin e ki yffff

edhe niher pot thom jarigas se kuke kokrra e kalit

shum mir tka thon gostivari i gjen en qdo sure krijimin e universit qysh edhe i gjen en bibel en qdo sure ka ni gabim LOL

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O jarigas pse pytjes sime smerr mundin me ju pergjegj apo se din pergjigjen ?? Apo ndoshta ska pergjigje

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-08-2009
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    O jarigas pse pytjes sime smerr mundin me ju pergjegj apo se din pergjigjen ?? Apo ndoshta ska pergjigje
    nuk e di pse po e merrni ju mundin me fol me ni kali qysh kuka ai po a nuk po e shihni qfar pergjigje i ka dhoni qatij gapit e knej e lyp pergjigjen hartim mir qe e lyp po edhe ja ka pru hartim gapi po shka me bo qe nuk po i del qashtu qysh ka menu.

kali - kali mbetet

LoL

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    11-06-2009
    Postime
    116
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    I Nderuar : CURRIELI,

Pasiqë ju dhe të tjerët ngurroni të përgjigjeni, unë po marr inciativen për ta bërë këtë në pyetjen tuaj ...

Përgjigj-ja 1.

Mbështjellësi Gjeografik (Shtresa Jetësore) Përbëhet Nga 4 Zona apo Sfera dhe ato Janë :

1. Biosfera (Bio që do të thotë jetë dhe sphaira lëmsh nga greqishtja) shtrihet ne 3 sferat tjera.

2. Atmosfera (atmos që do të thotë gaz dhe sphaira lëmsh) shtrihet 9-18 km lartësi në shtresat e poshtme të troposferes.

3. Litossfera (litos që do të thotë shkëmb dhe sphaira lëmsh) shtrihet 20-30 m thellësi të tokës

4.Hidrosfera (hydros që do të thotë ujë dhe spaira që do të thotë lëmsh)

Përgjigj-ja 2.

Shtrihet deri 11km të Oqeanit Botëror.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Kurrkush nuk bveti per keto sfera qe kokan katra e jo shtate por per formen e Tokes! A e ka formen e elipses -sferes apo formen e shtrime sepse ty dy variantet i gjejm ne Kuran??

Fute mendjen ne veprim pak!
    Megjitheate ju falenderoj per mundin!

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar më parë nga CURRIELI Lexo Postimin
    Kurrkush nuk bveti per keto sfera qe kokan katra e jo shtate por per formen e Tokes! A e ka formen e elipses -sferes apo formen e shtrime sepse ty dy variantet i gjejm ne Kuran??

Fute mendjen ne veprim pak!
    Megjitheate ju falenderoj per mundin!
    Nëse do të forumulohej pyetja siq duhet do të kishe përgjigjen korrekte.

Por shiko se si e ke parashturuar :

Pas pak do ta keni përgjigjen.

Por mos harro do të ishte mirë që njëkohësisht të marrësh mundin dhe ti të kthesh përgjigje në lidhje me pyetjet e mia.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Rregullat jane nje per te gjithe....
    Une te pyeta nese je dakord me rregullat e te pergjigjem sa here te duash ti....
    A je dakord me rregullat???

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Rregullat jane nje per te gjithe....
    Une te pyeta nese je dakord me rregullat e te pergjigjem sa here te duash ti....
    A je dakord me rregullat???
    Cila rregull , ti pergjigjesh , e mandej ti ben pytje ? Nese eshte kjo krejt ne rregull ,por kam drejte te kunderpergjigjem nese ja fut kot okej , gjithashtu vlen edhe per ty

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga ILMGAP Lexo Postimin
    Nëse do të forumulohej pyetja siq duhet do të kishe përgjigjen korrekte.

Por shiko se si e ke parashturuar :

Pas pak do ta keni përgjigjen.

Por mos harro do të ishte mirë që njëkohësisht të marrësh mundin dhe ti të kthesh përgjigje në lidhje me pyetjet e mia.
    Po ca kane te bejne biosfera litosfera hidrosfera me formen e planetit tone kete nuk po e kuptoj .... te gjitha keto sfera nuk ekzistojne vetem ne planetin tone por edhe ne planete te tjera pastaj qe kur atmosfera ndodhet nen troposfere qe kur qenka matur distanca e atmosferes? Mos valle e ke fjalen per troposfera e cila eshte pjese e atmosferes edhe shtrihet nga 8 deri ne 15 milje varet nga vendodhja gjeografike e matjes? Pse jeni kaq injorante spo e kuptoj.

Ardi

P.S. Ngadonjehere nje pyetje tregon se sa I zgjuar eshte nje person kur nuk I pergjigjet ne vend qe tja fuse me tym.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Faqja 14 prej 24 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •