Si e spjegoni këtë ... ?!
24 Henoku jetoi udhës së Hyjit dhe u zhduk, sepse e mori Hyji.
* * *
Si e spjegoni këtë ... ?!
24 Henoku jetoi udhës së Hyjit dhe u zhduk, sepse e mori Hyji.
* * *
Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.
Kush qenka i biri/jtë i/e Hyjit tanimë ... ?!
1 Kur njerëzit filluan të shtohen e të përhapen përmbi tokë dhe u lindën vajza, 2 bijtë e Hyjit, kur i panë bijat e njerëzve se ishin të bukura, zunë t’i marrin për gra të gjitha ato që u pëlqenin.
4.Në atë kohë ‑ po edhe më vonë ‑ kishte mbi tokë viganë, kur bijtë e Hyjit lidhnin martesë me bijat e njerëzve dhe ato u lindin fëmijë: këta janë kreshnikët e kohëve të lashta, njerëz të përmendur.
* * *
Të ju them të drejtën, nuk e dija që edhe Zoti gabon ... apo mos doni të thoni se edhe Zoti është si të gjithë njerëzit, ç'do njëri gabon thuhet, po a vlen kjo fjalë edhe për "Zotin" ... ?! Si e Spjegoni këtë ?!
6 Zotit i erdhi keq pse e krijoi njeriun përmbi tokë. I erdhi keq thellë në zemër 7 e tha: “Do ta shuaj prej faqes së dheut njeriun që e krijova: njeriun, bagëtitë, zvarranikët edhe shpendët e qiellit ‑ sepse po më vjen keq që i krijova”.
* * *
Pse kishte Harruar Zoti, që Noah, fëmijët gruaja, gratë e fëmijëve dhe qëniet e tjera ishin në barkë, dhe më pas iu kujtua ... ?!
1 Hyjit i ra ndër mend për Noehin dhe për të gjithë frymorët e bagëtitë që ishin me të në arkë, solli erën përmbi tokë dhe ujërat ranë.
* * *
Ndryshuar për herë të fundit nga ILMGAP : 04-08-2009 më 09:14
Kjo eshte thjeshte perzierje e mitologjike antike ne librin e Zotit. Kjo eshte blasfemia me e madhe qe mund ti behet Perendise, sepse i del qe sipas ketyre vargjeve Perendija te ket femije dhe kate te fundit te jene martuar me njerez.
Martesat e tilla ku "ZOTRAT" martohen me njerez i gjen ne mitologjine greke sipas te ciles psh Hekrulesi eshte djali e Zeusit dhe Alkmenes. Zeusi Perendija Supreme e Greqis antike dhe Alkmena nje grua e rendomte, pra nje grua e vdekshme.
E njeta analogji shikohet ne keto vargje te Bibles, sipas se ciles bijte e Perendise (te cilet jane te pa vdekshem ) martohen me bijat e njerezve te cilat jane te vdekshme!!!
Pra asgje me shum vecse gershetim i mitologjise greke ne fene e cila eshte dashur te jete fe qe adhuruesit do ti mesonte te besonin rrugen e vertete, rrugen e te vetmit Zot, e jo rrugen e idhujtareve ose te Zotrave qe martohen me njerez.
Me Respekt
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Edhe Zoti pendohet ...! Si e Spjegoni këtë ?!
21 Zoti i mori erë erës së këndshme dhe tha në zemrën e vet: “Nuk do ta mallkoj më kurrë tokën për shkak të njerëzve, sepse mendimi i zemrës së njeriut është i prirur kah e keqja që prej rinisë së tij; nuk do t’i ndëshkoj më të gjithë frymorët si bëra.
* * *
interesant kur u behet pyetje shkijeve te forumit ,me duket se sikur te kene ikur ne pushime vjetore hahahah
A do të thotë kjo që Njëriu paska krijuar një njëri ... ?! Si e Spjegoni këtë ... ?!
6...Hyji e krijoi njeriun.
* * *
Ndryshuar për herë të fundit nga ILMGAP : 04-08-2009 më 10:27
Po pergjegjen ne te gjitha keto e keni more;
Allahu thot behu dhe ajo behet !!
Cka ka ketu te pa kjarte ???????????????
Krijoni Kontakt