Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23

Lightbulb

Kur thone GNU Linux njerzit nenkuptojne qe shperndahet falas edhe me kod te hapur ku secili e shef ku te tera kernelet e linux tani jane te hapur ska perse te permendet GNU Linux nese!
    Për mua, kjo ka shumë rëndësi !
    se perdoruesi i vertet i linux nuk perdor GUI po perdor comand line
    Ashtu është. Pra, përdor terminalin. Kjo është edhe arsyeja kryesore për mua, se kështu duhet të mbetet siq është (GNU/Linux); e të mos 'komercializohet' edhe kjo si windows.
    Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare

i/e regjistruar Maska e Glend
    Anëtarësuar
    10-12-2006
    Postime
    139
    Citim Postuar më parë nga altiX Lexo Postimin
    - GNU/Linux është edhe më i ri nga mosha!
    - Siguria është shumë më e madhe te GNU/Linux se sa te Windows. Nëse kërkon këtu në forum mund të gjeshë tema rreth kësaj.
    - Nuk bëjnë virus për GNU/Linux, sepse nuk dijnë; struktura e GNU/Linux është asisoji që edhe nëse krijohen ato nuk kanë rëndësi.
    - Pse atëher programuesit apo edhe Hackerët më të njohur më shumë preferojnë GNU/Linux se sa Windows?
    Siguria Linux? HAHA. Ku ka siguri Linux. Ore e kupton qe asnje nuk ben viruse per Linux sepse vetem 1% e perdor. Pret ti qe te behet nje super virus si Conficker per Linux. Pse do harxhoj gjithe ato kohe ai programuesi per te demtuar vetem 1% te botes? Struktura a Linux eshte me e lehte s aper dijeni. Mos flit brockulla. Vista dhe 7 jane milje perpara sigurise.

Kjo eshte pyetje idiote. Arsyeja pse 'hackers' perdorin Linux eshte sepe eshte open source dhe mund ta kompilojne sipas nevojave te tyre. Sa per dijeni shume 'hackers' te njohur kane pranuar arsyeja e sigurise eshte marketshare i ulet (1%) i Linux.
    School is practice, practice makes perfect, but nobody's perfect so why practice?

Lightbulb

Citim Postuar më parë nga Glend Lexo Postimin
    Siguria Linux? HAHA. Ku ka siguri Linux. Ore e kupton qe asnje nuk ben viruse per Linux sepse vetem 1% e perdor. Pret ti qe te behet nje super virus si Conficker per Linux. Pse do harxhoj gjithe ato kohe ai programuesi per te demtuar vetem 1% te botes? Struktura a Linux eshte me e lehte s aper dijeni. Mos flit brockulla. Vista dhe 7 jane milje perpara sigurise.

Kjo eshte pyetje idiote. Arsyeja pse 'hackers' perdorin Linux eshte sepe eshte open source dhe mund ta kompilojne sipas nevojave te tyre. Sa per dijeni shume 'hackers' te njohur kane pranuar arsyeja e sigurise eshte marketshare i ulet (1%) i Linux.
    Më tepër përgjegje idiote e nivelit të ulët!
    Ndryshuar për herë të fundit nga altiX : 21-09-2009 më 15:33
    Prof.Ukshin Hoti - Filozofia politike e çështjes shqiptare

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •