Close
Faqja 73 prej 87 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 721 deri 730 prej 868

Tema: FC Inter

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Citim Postuar mė parė nga puroshkodran Lexo Postimin
    Te kishte qene e vertete kjo do te ishte fantastike. Nje interist i ēmendur qe e merr Milanin nga falimentimi dhe e ben ekipin me me shume trofe ne Bote. Qe i ben me vujt interistat per 25 vjet rrjesht. lool Fatkeqsisht nuk eshte e vertete. Jane abonimet per ndeshjet e Milanit te shume viteve me pare qe e vertetojne. E deshmojne edhe pamjet filmike te D.Sportiva ku e shfaqin ne stadium bashke me te vellane.
    Berlusca ka dashte me ble Interin (sipas Mazzoles) kjo po. Se ne ate kohe Milan ishte me borxhe kurse Inter jo. Ne fund te fundit eshte afarist.

Mandej, nuk ka rendesi me ke ke qene. Bergomi ka qene milanist, Galliani juventin, Ancelotti interist. Sot nuk jane me, mbasi kane dhene gjithēka per ekipet e tyre. Kurse Balotelli, lojtar i Interit, eshte tifoz me Milanin. Ben batutat me therese kunder Interit, vjen me pa ndeshjet e Milanit, fishkellen ne Pinetina hymnin e Milanit, i thote shokeve te skuadres "ju kapem, nje pike larg jemi" ahaahahah.

Kjo duhet te vertetohet. Mos u genje nga posteri qe ju dedikon Gazzetta sot, nuk keni fitu kupen lool.
    E kuptove diferencen mes Milanit dhe Interit? Kur kalonte 16-ēen Milani ishte normale, kurse ju ju dedikojne postera, gje qe ndodh vetem kur fiton trofeun. Presidenti juaj qe qan nga gezimi bashke me kryebashkiaken. lool

Perveē Catanias ; )

E imagjinoj sa do t'keni vujt keto 25 vjet qe ka qene e kunderta eheh

Ku eshte seriozitet mor Lec? Ti po e shef qe une bej veē batuta. Kjo eshte e bukura e tifozllekut

Na u shtua nje tifoz i Catanias hahaha,dy ndeshje te fituam kjo eshte me kryesorja tash rri shiko futboll te catanias,pritet te del nje ekip tjeter qe te na ndal dhe te afroheni se per ndryshe ju vet asnjeher sen e bojni haha.

Forcaaa Interrr,sa qejf i kam millanistat kur na shajn.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Na u shtua nje tifoz i Catanias hahaha,dy ndeshje te fituam kjo eshte me kryesorja tash rri shiko futboll te catanias,pritet te del nje ekip tjeter qe te na ndal dhe te afroheni se per ndryshe ju vet asnjeher sen e bojni haha.
    Kjo eshte menyra e llogjikimit tuaj pra. Inter ka fitu me Milanin dhe eshte ekip me i mire, se nuk te pyt kush si ke qen po si je. Pra, vlen e njejta gje per Catanian.

Forcaaa Interrr,sa qejf i kam millanistat kur na shajn.
    Jo mor burre se nuk shaj kend
    Tashme barceletat anti-inter i beni vete. Me lotet e presidentit dhe posterat per "Herojt e Londres" per nje kualifikim ne ēerekfinale, dhe me batutat e Balotellit

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Champions League? Per il momento l'interista sogna, ma nel mese del aprile...
    Il Club Pił Titolato Al Mondo

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    inter nuk pofiton me ne kampionat. dikur keto ishin skuadra qe inter i rrifte me lehtesi. tashme cfare ka ndodhur ne kete kampionat tek inter ku ne champions po ecen mire.

une mendoj se inter nuk po inpenjohet maksimalisht ne kete periudhe kampionati.

kete jave i themi seriozisht mirupafshim vendit te pare dhe pas disa javesh edhe vendit te dyte ne ndeshjen me romen.

une ne kampionat nuk kam me shprese.

ishim shume afer por u kenaqem para kohe kete here.

ky eshte mendimi im personal
    vari leshte

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    perfundoi palermo - inter 1-1.

me turp se kaq per interin nuk mund te shkoj. une jam me shume i zhgenjyer ne kete periudhe sesa kam qene ne maj 2002.

sot jam ne kulmin e nervave. me mire do preferoja kampionatin italian sesa te orvatesha kot neper champions. vari leshte sot humbem edhe vendin e pare cfare leshi.

Q.R
    vari leshte

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    E ma prishet bastoren,bre...~!Nuk dua te flas fjale te keqija ketu,por nese luani keshtu,mbeteni me gishta ne goje ne fund !

Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    sot dorezuam zyrtarisht kampionatin ne duart e berluskonit. te shpresojm qe vitin tjeter te mos na kundervihen si kete sezon. mgjth edhe 4 kampionate rrjesht nuk ishin pak. milan duhet te bej me shume per ta merituar kampionatin por arbitrat po bejn punen e tyre. kampionat Cari pepinot e leshit
    vari leshte

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    sot dorezuam zyrtarisht kampionatin ne duart e berluskonit. te shpresojm qe vitin tjeter te mos na kundervihen si kete sezon. mgjth edhe 4 kampionate rrjesht nuk ishin pak. milan duhet te bej me shume per ta merituar kampionatin por arbitrat po bejn punen e tyre. kampionat Cari pepinot e leshit
    mos i merak o olli se keta pensionistat e berluskes skan me fitu gjo me napolin..

kampionatin e keni per ta mare ju edhe kete sezon!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-02-2010
    Postime
    21
    nuk ja vlen me fol per interin folni pak per Ral Madritin per kta ka shka me fol a e pat ndeshjen me sportingin

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159

Oli pesimisti!

--

FITOJME NE VELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--

Ku ka fuqi Milan te bej lojen e Inter?

--

Pastaj edhe ky arbitri, vetem tifozet i la pa i dhene karton!
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Faqja 73 prej 87 FillimFillim ... 2363717273747583 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •