Close
Faqja 70 prej 87 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 691 deri 700 prej 868

Tema: FC Inter

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Skuader mu*i!!!
    Me te heq rriskun nga dora, yyyyyyyyyyyy dreq.
    Me kap Romen 2x, me kap Juven x, me kap Lazion x2, me kap Sunderlandin 1x, imagjino: me kap edhe Galatasaray te Turqise 3+ dhe me te lene Interi Po se merrinin dot nje barazim qe iu thyfshin komet ishalla.

Hajd ishalla ju thyn turinjt Chelsi, se ne ket ndeshje tregut ca m*t skuadre jeni!! Mbaheni dhe si skuader e mire, skuader qe do fitoni edhje me rezerva gjasme, ptuuuu harrom ju qofshin leket qe morin.
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    mos ofendo ti ore/////

se digjesh ne skedina nuk ta kemi fajin ne.

pastaj sa her jam djegur une me interin hhhhahahahahahahha.

mos e ver ne skedine
    vari leshte

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Edmond.S Lexo Postimin
    Gerto,si po shkon puna ne Itali?Mos Berluscka po lun bishtin me referat?
    Ka mungesen e trainerit qe ka shume lidhje. Sidomos te gjithe e dine se Inter do sakrifikonte edhe 2 kampionate per te fituar 1 ChL. Kete vit nuk e besoj se do ndodhi, se ChL e merr ekipi jot. Jeni shume te forte edhe per Barcen. Te pakten Inter te avancoj sa me shume ne ChL edhe ti bie short sa me i lehte.

Citim Postuar mė parė nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Skuader mu*i!!!
    Me te heq rriskun nga dora, yyyyyyyyyyyy dreq.
    Me kap Romen 2x, me kap Juven x, me kap Lazion x2, me kap Sunderlandin 1x, imagjino: me kap edhe Galatasaray te Turqise 3+ dhe me te lene Interi Po se merrinin dot nje barazim qe iu thyfshin komet ishalla.

Hajd ishalla ju thyn turinjt Chelsi, se ne ket ndeshje tregut ca m*t skuadre jeni!! Mbaheni dhe si skuader e mire, skuader qe do fitoni edhje me rezerva gjasme, ptuuuu harrom ju qofshin leket qe morin.
    Ne jemi te paret qe digjemi duke vene Inter, hilja eshte:

Veje Interin fitore me ekipet e medha, edhe mos e vere fare perball ekipeve koti.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    mos ofendo ti ore/////

se digjesh ne skedina nuk ta kemi fajin ne.

pastaj sa her jam djegur une me interin hhhhahahahahahahha.

mos e ver ne skedine
    Si re mos te ofendoj, edhe aq thash pak, edhe si Milanist qe jam, ate ndeshje beja tifo per Interin (me sakt, beja tifo per kuleten time) Ishte hera e pare qe kam parashiku kaq shume ndeshje! Po kshu eshte, kur katania e cila lufton per te qendruar akoma ne seria a, shkon e i ben Interit te madh, te mrekullueshmit o pika qe si bie, i ben 3 gola ne 15 minutat e fundit.

Booooo se ke iden sa keq jam bo, nga 9 ndeshje, ma la vetem nje....dhe kush???? Ajo qe sma priste mendja. Thash, minimumi qe do marri interi eshte nje pike, dhe meqe kane ndeshje champions, nuk do ta luajne shume forte kete, plus pastaj me Katanian thash se sdo e kishte problem, meqe ne 7 ndeshjet e fundit qe jeni perball vetem keni fitu! Po jo ore.... ke kush i mbajta shpresat dhe une!
    Duke pas frike rezultatin e Galatasarajt une, ktej vajti ma dogji inter!

Kjo ishte her e fundit qe vej baste per Interin, me e lehte eshte te parashikosh ndeshjet e liges Turke, sesa interin e serise A.

ps: meqe ra llafi, edhe sa dite eshte i skualifikuar Murinjo? A do jete prezent per ndeshjen kunder Chelsit? Dhe kush nuk do luaj kunder Chelsit?

Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Ne jemi te paret qe digjemi duke vene Inter, hilja eshte:

Veje Interin fitore me ekipet e medha, edhe mos e vere fare perball ekipeve koti.
    Si kunder Juventusit?? Jo per gje, po edhe aty me dogji pak...( dhe e kisha nje mendje ate ndeshje me e vu 3+)
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Si re mos te ofendoj, edhe aq thash pak, edhe si Milanist qe jam, ate ndeshje beja tifo per Interin (me sakt, beja tifo per kuleten time) Ishte hera e pare qe kam parashiku kaq shume ndeshje! Po kshu eshte, kur katania e cila lufton per te qendruar akoma ne seria a, shkon e i ben Interit te madh, te mrekullueshmit o pika qe si bie, i ben 3 gola ne 15 minutat e fundit.

Booooo se ke iden sa keq jam bo, nga 9 ndeshje, ma la vetem nje....dhe kush???? Ajo qe sma priste mendja. Thash, minimumi qe do marri interi eshte nje pike, dhe meqe kane ndeshje champions, nuk do ta luajne shume forte kete, plus pastaj me Katanian thash se sdo e kishte problem, meqe ne 7 ndeshjet e fundit qe jeni perball vetem keni fitu! Po jo ore.... ke kush i mbajta shpresat dhe une!
    Duke pas frike rezultatin e Galatasarajt une, ktej vajti ma dogji inter!

Kjo ishte her e fundit qe vej baste per Interin, me e lehte eshte te parashikosh ndeshjet e liges Turke, sesa interin e serise A.

ps: meqe ra llafi, edhe sa dite eshte i skualifikuar Murinjo? A do jete prezent per ndeshjen kunder Chelsit? Dhe kush nuk do luaj kunder Chelsit?

Si kunder Juventusit?? Jo per gje, po edhe aty me dogji pak...( dhe e kisha nje mendje ate ndeshje me e vu 3+)
    Epo une thashe "kundra skuadrave te medha", natyralisht nese ti e konsideron Juven skuader te madhe , do digjesh gjithmon

(shaka)

--

Llogjika eshte disi delikate, Barca eshte ekip i madh, po nuk mund ta vesh Barca-Inter 2!!!

Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    Postime
    1,576
    Epo une thashe "kundra skuadrave te medha", natyralisht nese ti e konsideron Juven skuader te madhe , do digjesh gjithmon

(shaka)

--

Llogjika eshte disi delikate, Barca eshte ekip i madh, po nuk mund ta vesh Barca-Inter 2!!!
    Nejse, ti leme skedinat. Edhe pse akoma pike ne zemer e kam qe e vura interin, dhe e kisha nje mendje te vija vetem ndeshje te te dijeles....
    Pastaj, normal qe ne ndeshje te tilla si Braca Inter une e vej 1, dhe ne ndeshje si Barca Rubin Kaza e vej 2

Interi sma priste mendja te humbte te premten, edhe pse e kisha nje ide qe nuk do te luante forte per shkake te ndeshjes me Chelsea neser. Por kurrsesi sma priste mendja te humbte me Catanian. Minimumi i rezultatit qe mendoja ishte nje brazim 1 me 1. Po hec mo, i ka jeta kto.

Ps: sme kthyet pergjigje, kush do mungoje sot per ndeshjen me Celsin, a do te jete skuadra e plote?
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    哈哈

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Nejse, ti leme skedinat. Edhe pse akoma pike ne zemer e kam qe e vura interin, dhe e kisha nje mendje te vija vetem ndeshje te te dijeles....
    Pastaj, normal qe ne ndeshje te tilla si Braca Inter une e vej 1, dhe ne ndeshje si Barca Rubin Kaza e vej 2

Interi sma priste mendja te humbte te premten, edhe pse e kisha nje ide qe nuk do te luante forte per shkake te ndeshjes me Chelsea neser. Por kurrsesi sma priste mendja te humbte me Catanian. Minimumi i rezultatit qe mendoja ishte nje brazim 1 me 1. Po hec mo, i ka jeta kto.

Ps: sme kthyet pergjigje, kush do mungoje sot per ndeshjen me Celsin, a do te jete skuadra e plote?

--

Ndeshja luhet neser, me sa di une nuk do kete ndonje mungese te papare.

--

Mbreme pashe ne enderr sikur ndeshja dilte 1-4, hahahhahah

ishte pak si enderr e pa kuptimte por me pamje shume realiste.

1-Ndeshja luheshe ne dreke.
    2-Une nuk isha fare i kujdesur per ta pare ndeshjen(gje qe nuk ndodh kurre)
    3-Golin e katert edhe te fundit te Inter e beri portieri me penallti hahahahha
    4-Portieri i Inter ishte Van Der Sar, po ca gjujtje qe beri mer bobobo, hjahahahha
    5-Celsi luante si ekip amatorial.

Endrren e pash me te vertete keshtu, edhe pse mendoj se Inter duhet te mundohet patjeter te shenoje. Se sikur te dali 1-0 Inter skualifikohet, pra gjeja e pare qe duhet te bej Inter eshte te shenoje. Per mua ndeshja e dyte do dali 0-1, Inter do bej gol ne pjesen e dyte, por jo nga fundi fare.

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734

--

Ndeshja luhet neser, me sa di une nuk do kete ndonje mungese te papare.

--

Mbreme pashe ne enderr sikur ndeshja dilte 1-4, hahahhahah

ishte pak si enderr e pa kuptimte por me pamje shume realiste.

1-Ndeshja luheshe ne dreke.
    2-Une nuk isha fare i kujdesur per ta pare ndeshjen(gje qe nuk ndodh kurre)
    3-Golin e katert edhe te fundit te Inter e beri portieri me penallti hahahahha
    4-Portieri i Inter ishte Van Der Sar, po ca gjujtje qe beri mer bobobo, hjahahahha
    5-Celsi luante si ekip amatorial.

Endrren e pash me te vertete keshtu, edhe pse mendoj se Inter duhet te mundohet patjeter te shenoje. Se sikur te dali 1-0 Inter skualifikohet, pra gjeja e pare qe duhet te bej Inter eshte te shenoje. Per mua ndeshja e dyte do dali 0-1, Inter do bej gol ne pjesen e dyte, por jo nga fundi fare.

Besoj qe Inter do te sulmoj qe nga fillimi,e jo si beri Milano.Nuk duhet mbrojtur,ngase sic e the ti,duhen golat.

Suksese

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Edmond.S Lexo Postimin

Besoj qe Inter do te sulmoj qe nga fillimi,e jo si beri Milano.Nuk duhet mbrojtur,ngase sic e the ti,duhen golat.

Suksese

Faleminderit.

Por akoma nuk e kam muarre vesh nese ju te Man UTD doni qe Celsi te eci perpara qe tja merrni kampionatin, apo qe Celsi te ndalohet thjesht per tju mburrur(Ju mundi Inter ne ChL )?

--

Logjikisht: Juve ju intereson me shume qe Celsi te eci, pse?

Sepse ne ChL ju do e mundnit gjithesesi, sepse e njihni mire, edhe nese vazhdon do jete me e dobet ne Premier, prandaj duket sikur ju keni me shume interesa qe te eci Celsi?

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anėtarėsuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Balotelli fishkellen hymnin e Milanit ne dhomat e zhveshjes se Interit

ahahahahahahahah i madh. i ka mbet vetem me shku ne stervitje me fanellen e milanit

Gazzetta: Balotelli fischietta l'inno del Milan nello spogliatoio dell'Inter
    http://www.tuttomercatoweb.com/milan...dnotizia=20326

Faqja 70 prej 87 FillimFillim ... 2060686970717280 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •