Close
Faqja 69 prej 87 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 681 deri 690 prej 868

Tema: FC Inter

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    tashme munde ta quajme kampionatin plotesishte te rihapur..
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Bledari Lexo Postimin
    Me vjen Inat me ju Interistat dhe me vet Interi, mbreme i lumt ***** Moratti e nxorri skuadren e Interi ne X pjes te pare dhe 1 pjes te dyte, i lumt Moratti fitoj mbreme ca pare duke bere qe te humbte skuadra e tij, skeni turp qe e lat ndeshjen mbreme, asnjeri nuk ka dal per prononcim as Murinjo dhe as Morati kjo kuptohet bukur dhe qarte qe ishte ndeshje e shitme, nejse as CHL skeni per ta kalu do ju haj Ēelsi me Drogba ne sulm.
    Nuk u shit ndeshja, se Moratti e fshin fundshpinen me leket qe ka. Nuk ka nevoje per leke ai, ishte mungesa e Mourinho qe ben diferencen! Inter pa trainer nuk mbaj mend te kete fituar ndonjehere.

Citim Postuar mė parė nga toni007 Lexo Postimin
    tashme munde ta quajme kampionatin plotesishte te rihapur..
    Nuk mendoj, ishte vetem Katania shume e forte. Pastaj keta te Inter nuk vraponin fare, vetem ne momentin e golit te Militos pati disi levizje. Inter eshte me mendje ne tjeter vend, edhe nuk i plas fare nese humbet perball Katanias, Inter e ka hallin tek ChL, edhe scudetton do e sakrifikonte nese do ja vlente per fitoren e ChL. Por prape se prape kur Mou te kthehet ne stol, edhe me 'rezerva' Inter do e fitonte Scudetton.
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Nuk mendoj, ishte vetem Katania shume e forte. Pastaj keta te Inter nuk vraponin fare, vetem ne momentin e golit te Militos pati disi levizje. Inter eshte me mendje ne tjeter vend, edhe nuk i plas fare nese humbet perball Katanias, Inter e ka hallin tek ChL, edhe scudetton do e sakrifikonte nese do ja vlente per fitoren e ChL. Por prape se prape kur Mou te kthehet ne stol, edhe me 'rezerva' Inter do e fitonte Scudetton.

vete po e konfermon qe interi ne kete periudhe nuk eshte ne maksimum, dhe mos harro qe edhe ecuria ne champions ka pasojat e saj fizike dhe morale..

ndeshjen e ardhshme ne kampionat e keni me palermon (nje skuader qe eshte shume e veshtire me e munde ne kete periudhe )

milani neser luan me kievon dhe po neqoftese fiton vete 1 pike nga interi

si thu ti a munde te quajme kampionat te rihapur ??

ku milani dhe roma do luftojne akoma me shume pasi nuk i ka ngele me gje tjetr me fitu.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anėtarėsuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    mendoj se katania e meritonte fitoren dhe inter me kete forme qe tregoi kete ndeshje do haj 5 ose 6 petlla nga celsi.

une si tifoz normalisht qe jam i hidheruar por realiteti eshte i hidhur dhe inter me plot gojenpo e them ka marr fund ne kete periudhe. eshte kthyer ne skuader mediokre!
    vari leshte

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    vete po e konfermon qe interi ne kete periudhe nuk eshte ne maksimum, dhe mos harro qe edhe ecuria ne champions ka pasojat e saj fizike dhe morale..

ndeshjen e ardhshme ne kampionat e keni me palermon (nje skuader qe eshte shume e veshtire me e munde ne kete periudhe )

milani neser luan me kievon dhe po neqoftese fiton vete 1 pike nga interi

si thu ti a munde te quajme kampionat te rihapur ??

ku milani dhe roma do luftojne akoma me shume pasi nuk i ka ngele me gje tjetr me fitu.
    Jo Toni, nuk e kuptove. Interit nuk i intereson fare kampionati tani. Ka patur edhe mungesen e trainerit! Inter sheh vetem Celsin, asgje tjeter!

Kur Murinjo te kthehet ne stol, Inter do filloj prape 'gallaten' perball ekipeve kundershtare! Inter fiton, jo sepse po ben kerdine, po sepse nuk ka rival!

Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin
    mendoj se katania e meritonte fitoren dhe inter me kete forme qe tregoi kete ndeshje do haj 5 ose 6 petlla nga celsi.

une si tifoz normalisht qe jam i hidheruar por realiteti eshte i hidhur dhe inter me plot gojenpo e them ka marr fund ne kete periudhe. eshte kthyer ne skuader mediokre!
    Hehe, Inter uli ritmet perball Katanias! Ne Angli do jete tjeter gje, 5-6 gola Celsi nuk ja ben Interit as ne 4 ndeshje! Jam me i bindur se kurre qe Inter do kualifikohet, po nuk u kualifikua do jete se do behet ndonje gol pa fat si ai i barces ne vitin e kaluar pikerisht perball Celsit ne minutat e fundit.

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Edhe celsi lufton per champions lig po fitoj dje 4-1 sa e di une,keshtu nuk bon dhe denohet nga vet mos perqendrimi ne loj.

Turp.

Po prap se prap Forcaaa Interrr.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anėtarėsuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    Citim Postuar mė parė nga Gjinokastra Lexo Postimin
    Jo Toni, nuk e kuptove. Interit nuk i intereson fare kampionati tani. Ka patur edhe mungesen e trainerit! Inter sheh vetem Celsin, asgje tjeter!

Kur Murinjo te kthehet ne stol, Inter do filloj prape 'gallaten' perball ekipeve kundershtare! Inter fiton, jo sepse po ben kerdine, po sepse nuk ka rival!

hahhahaaha

normale

u bote edhe ju si juventusi njehere e ne nje kohe ku "kampionatet " na dukeshin gje e lehte per ti fituar.

shpresoj qe interi ta fitoj kete champions te mallkuar qe ju mungon na koha qe gjyshi im ishte femi..

Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Edhe celsi lufton per champions lig po fitoj dje 4-1 sa e di une,keshtu nuk bon dhe denohet nga vet mos perqendrimi ne loj.

Turp.

Nuk ka pse te lodhemi qe cdo ndeshje ta fitojme 3-0. Kampionati i parashikon te gjitha rezultat e mundshme.

(Obobo, Tetovaret qenkan te gjithe Interista! BRAVO)

hahhahaaha

normale

u bote edhe ju si juventusi njehere e ne nje kohe ku "kampionatet " na dukeshin gje e lehte per ti fituar.

shpresoj qe interi ta fitoj kete champions te mallkuar qe ju mungon na koha qe gjyshi im ishte femi..

Medical Student Maska e Edmond.S
    Anėtarėsuar
    10-09-2008
    Vendndodhja
    nightingale's Dorf
    Postime
    734
    Gerto,si po shkon puna ne Itali?Mos Berluscka po lun bishtin me referat?

►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anėtarėsuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Citim Postuar mė parė nga oliinter Lexo Postimin

Bravo je i vetmi nga tifozėt e Interit qė flet tamam.

Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin

Forza Catania

Citim Postuar mė parė nga Edmond.S Lexo Postimin
    Gerto,si po shkon puna ne Itali?Mos Berluscka po lun bishtin me referat?

Normal sa her qė ėshtė dobėt Interi ju kujtohet Berlusconi juve
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

Faqja 69 prej 87 FillimFillim ... 1959676869707179 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •