Close
Faqja 100 prej 102 FillimFillim ... 50909899100101102 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 991 deri 1,000 prej 1011

Tema: Po gatuaj...

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kofsha pule me patate ne furre .
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Brinje kam futur ne fure,mezi po pres te behen se me ka marre urija
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    qofte, kerpudha,misra n'grill. sallaturina, jam duke bere. Kush t'doje le te vije per dreke. Yammi. Artiste, talent jam. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    qofte, kerpudha,misra n'grill. sallaturina, jam duke bere. Kush t'doje le te vije per dreke. Yammi. Artiste, talent jam. lol
    Na sill ndonje foto me vone
    sa shume misra qe ha dhe ti Pink! tani qe me kujtove kerpudhat me shkoi mendja per risotto me porcini.

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Noellagu ka futur ne furre tav me buke per tu thekur dhe te haje me djathe e domate . Te gjitha i ben vet Noellagu, lodhet cik por rendsi ka se di te gatuaje
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga Noellag Lexo Postimin
    Noellagu ka futur ne furre tav me buke per tu thekur dhe te haje me djathe e domate . Te gjitha i ben vet Noellagu, lodhet cik por rendsi ka se di te gatuaje
    te shijon me shume pas lodhjes po he

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    Na sill ndonje foto me vone
    sa shume misra qe ha dhe ti Pink! tani qe me kujtove kerpudhat me shkoi mendja per risotto me porcini.
    Jo mi nuk ha shume shpesh. Po ngaqe nuk para i ha zarzavatet, dhe ja i zevendosoj me kshu gjerash, misra, speca, patllixhane te pjekura. I pjek ne grill, pastaj i pres copa copa te vogla, i marinoj me ereza, vaj ulliri, pak limon ose uthull sipas rastit dhe oreksit dhe e bej si tip sallate. Se ndryshe nuk i haj dot si tip gjellerash. Po qofte 1here, u tymosa dhe vete, po ja vlen se jane bere yammi. Pale kerpudhat, leng nxjerrin leng. Yammi.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une gatuva nje pize gjysme te gatshme po mu be shkrum se mora vesh pse
    mbeta pa ngrene
    JO SEKS PARA MARTESE

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Jo mi nuk ha shume shpesh. Po ngaqe nuk para i ha zarzavatet, dhe ja i zevendosoj me kshu gjerash, misra, speca, patllixhane te pjekura. I pjek ne grill, pastaj i pres copa copa te vogla, i marinoj me ereza, vaj ulliri, pak limon ose uthull sipas rastit dhe oreksit dhe e bej si tip sallate. Se ndryshe nuk i haj dot si tip gjellerash. Po qofte 1here, u tymosa dhe vete, po ja vlen se jane bere yammi. Pale kerpudhat, leng nxjerrin leng. Yammi.
    Interesante mi shoqe , po mbaj shenim . Po une o shoqe dje po gatuaja gjelle me patate, u lodha duke sqeru sqep e patate, me dolen lot nga syte dy ore . U mbusha aq shume me pune sa nje dore trazoja gjellen dhe doren tjeter laja pjatat .Ishte tmerr, aman mi se u lodhem vetem gatim gjith diten o zot i madh
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Boo cna bere me neps. Mua me kane sjell ca llokume nga shqiperia, qe une nuk i ha fare, si thua a te ti jap ty, nese te pelqejne, ne kembim te tere ato gjerave qe ke gatuar ti?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •