Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 77 prej 77
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BOKE Lexo Postimin
    Ky "Savages" me duket se doli javen qe kaloi.
    right, paska dal me 6. Se paskam fiksu daten tamam.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-10-2007
    Postime
    117
    pink delirium tremens dhe vampir te tjere do te luajne ne ket film dhje do te marrin qmimin os *** per luajtje rroli te bukur

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Filmi titullohet Django Unchained. Perveç Christoph Waltz, ne kasting jan dhe: Jamie Foxx (rolin e Djangos), Joseph Gordon-Levitt, Leonardo DiCaprio, Sacha Baron Cohen, Samuel L. Jackson, Kurt Russell etj.
    Kurt Russell mori rolin qe Tarantino i dha Kevin Costner, por su mor vesh pse nuk pranoj ky i fundit, plus qe u bo koh pa e pa n'ekran Robin Hoodin.
    Ne IMDB thuhet se do dali ne dhjetor 2012, ska ma shum te dhena, as nji foto, e jo ma trailer.
    doli dhe traileri i Django Unchained. ketu te une del ne kinema me 4 janar 2013.
    s'e di pse por nga traileri sikur s'ma mbush shume syrin...

http://<iframe class="restrain" titl...="0"></iframe>

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Për: Së shpejti në ekranin e madh të Kinemasë

Boyhood, nga regjizori Richard Linklater. eshte nje film i realizuar ne 12 vjet, tregon jeten e nje djali nga mosha 12 deri 20 vjec. jam shume kurioze ta shoh kur te dali

Richard Linklater's BOYHOOD -- a fictional drama made with the same group of actors over a 12-year period from 2002-2013 -- takes a one-of-a-kind trip, at once epic and intimate, through the exhilaration of childhood, the seismic shifts of a modern family and the very passage of time.

The film tracks 6 year-old Mason (Ellar Coltrane) over life's most radically fluctuating decade, through a familiar whirl of family moves, family controversies, faltering marriages, re-marriages, new schools, first loves, lost loves, good times, scary times and a constantly unfolding mix of heartbreak and wonder. But the results are unpredictable, as one moment braids into the next, entwining into a deeply personal experience of the incidents that shape us as we grow up and the ever-changing nature of our lives.

As the story begins, dreamy-eyed grade-schooler Mason faces upheaval: his devoted, struggling single mom Olivia (Patricia Arquette) has decided to move him and older sister Samantha (Lorelei Linklater) to Houston -- just as their long-absent father Mason Sr. (Ethan Hawke) returns from Alaska to re-enter their world. Thus begins life's non-stop flux. Yet through a tide of parents and stepparents, girls, teachers and bosses, dangers, yearnings and creative passions, Mason emerges to head down his own road.
    Ndryshuar për herë të fundit nga broken_smile : 04-08-2014 më 05:43

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    16,745

Do të ketë një “Gladiator 2” / Ridley Scott e pranon, por nuk jep afate

“Gladiator 2” po vjen dhe Ridley Scott na njoftoi me një përditësim se në çfarë faze është realizimi i tij. Në 2018, u njoftua se regjisori kishte në plan të drejtonte dhe sillte për fansat një seri pasaardhëse të filmik epik e historik të dalë në vitin 2000.

Ngjarjet në serinë e dytë përqëndrohen rreth Lucius, djalit të Lucilla-s dhe nipit i Commodus, karaktere të luatura nga Connie Nielsen dhe Joaquin Phoenix në serinë e parë. Ko do të thotë se filmi është konceptuar nga autorët si një rrjedhë “legjitime” e ngjarjeve të “Gladiatorit” të parë dhe ato zhvendosen 25-30 vite më vonë në kohë.

“Kam Gladiatorin gati në radhë. Sapo të kem përfunduar me Napoleon-in, Gladiatori do të mbyllet”, tha Ridley Scott, 83 vjeç, i cili aktualisht është duke punuar për realizimin e një filmi për Napoleon Bonaparte, ku do të luajnë nga Joaquin Phoenix dhe Jodie Comer.

Në fund të këtij viti, Scott pritet që të hedhë në treg edhe “House of Gucci”, ku luan Lady Gaga, Al Pacino dhe Adam Driver.

Skripti për Gladiator 2 thuhet se po shkruhet nga Peter Craig, autor i skenarit edhe në filmin e pritshëm Top Gun Maverick.

“Gladiatori” i parë u publikua në vitin 2000. Në atë kohë ishte një hit, duke arkëtuar 460 milionë dollarë dhe fituar pesë çmime Oscar. Personazhi kryesor është Maximus Decimus Meridius, ish-gjeneral romak i shndërruar në skllav e gladiator, që në film luhet nga Russel Crowe.

Për momentin, një datë se kur del Gladiator 2 nuk ka ende.

Gazeta Shqip

https://www.gazeta-shqip.com/arti/do...afate-i1153083

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    16,745

Gladiator II | Official Trailer (2024 Movie) - Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    16,745

PASAPORTA - OFFICIAL TRAILER

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •