Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 25 prej 25
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ja e dergova edhe une shqiperi e bashkuar kosove e lir

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    U bo filmi me duket, sa shpejt u zu mer. paska qene me te vertet shume lire. Edhe po i zute me mashtrim, kom mik te ngushte Shaban Memine dhe asnjonit skom per ti bo legalizimin e tokes. Kurre skeni me mor hipoteken.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga gertl Lexo Postimin
    Di gjo sa osht metri tokes atje mer Apollyon? Mase kena fat dhe e morim lire si te paret qe jena. Na boj i zo po qe se merr vesh no i gjo.
    Vetem mos boj sekserin me na i rit cmimin lol
    Shif si fillim tokat jan falas, se dun te popullojne marsin, po pastaj normale duhet me i ven gardhin edhe me i ven tabelen Toka Asht e Xanun, jam vete i 8-ti vlla.

Po ti po deshe mund te bleshe ate token ku kalon unaza marsiane, shitet me 30 mij dollare dylymin, aty do vihen edhe shtyllat e vodafone. Kshu qe i bie me leverdi.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e cool_boy
    Anėtarėsuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Mua lirisht me fshij,une dua te regjistrohem ne mars e bashkuar me Shqiperin,e jo si popull i ndar!
    kush te tha se te regjistrova ty lol

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-01-2009
    Postime
    72
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Shif si fillim tokat jan falas, se dun te popullojne marsin, po pastaj normale duhet me i ven gardhin edhe me i ven tabelen Toka Asht e Xanun, jam vete i 8-ti vlla.

Po ti po deshe mund te bleshe ate token ku kalon unaza marsiane, shitet me 30 mij dollare dylymin, aty do vihen edhe shtyllat e vodafone. Kshu qe i bie me leverdi.
    Atehere rrofsh qe na ke regjistru qe ne fillim se do kishim lon lekun e modh tu ble dynym ne Mars

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •