Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 40
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    un sja kam mbajt qirin me kend jan martu apo jo .....ata flasin shqip , kan disa zakone tona ende edhe si do ti quash ti ??
    ti mendon se ne turqi ka 4 milione vete qe flasin shqip???!!!???
    nese eshte ashtu, une heq dore nga cdo gje qe kam shkruar dhe te jap te drejte 100%.
    vetem ma verteto kete gje. me jep nje fakt. mua do me behej qejfi sikur te ishte ashtu, por nuk ma merr mendja.
    ia kalofsh mire!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Robben Lexo Postimin
    Me shum me Befasoj Australia me 20 mij dhe Agjentina me 50 mij...
    australia edhe mund te besohet, por argjentina eshte e pamundur. une kam shoke ne gjithe argjentinen dhe nuk kane degjuar kurre asnje gje per shqiperine. dine vetem se ndodhet ne europe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    ti mendon se ne turqi ka 4 milione vete qe flasin shqip???!!!???
    nese eshte ashtu, une heq dore nga cdo gje qe kam shkruar dhe te jap te drejte 100%.
    vetem ma verteto kete gje. me jep nje fakt. mua do me behej qejfi sikur te ishte ashtu, por nuk ma merr mendja.
    ia kalofsh mire!
    o admiral po nKosove nuk flasin 2 milion banor shqip , shumica ne Turqi flasin te thash faktin e ke tek RTK-ja eshte nje emision per shqiptaret ne Turqi .

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    australia edhe mund te besohet, por argjentina eshte e pamundur. une kam shoke ne gjithe argjentinen dhe nuk kane degjuar kurre asnje gje per shqiperine. dine vetem se ndodhet ne europe.
    Per Australi te garantoj ne mos kofshin edhe me shum sepse vet kam qen ....kurse per Argjentin edhe une kam dyshime

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    kaq pak ..........
    JO SEKS PARA MARTESE

Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    o admiral po nKosove nuk flasin 2 milion banor shqip , shumica ne Turqi flasin te thash faktin e ke tek RTK-ja eshte nje emision per shqiptaret ne Turqi .
    ne kete faqe turke thuhet se ka 1 milione e 300 mije shqiptare.
    http://www.milliyet.com.tr/default.a...06.2008&ver=16

nese e perkthen me google trenslate e kupeton pa problem.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ne kete faqe turke thuhet se ka 1 milione e 300 mije shqiptare.
    http://www.milliyet.com.tr/default.a...06.2008&ver=16

nese e perkthen me google trenslate e kupeton pa problem.
    Sme duhet ti shikoj ato sepse e kam vertetim kameren qe i ka vizitu dhe i shef , hyn tek faqja e RTK-se besoj se e gjen .

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Po mer midja sepse e ke par kur ti permendet Kosova si qajne ?? Te mallengjejne ketu duke i pare .

Jo qe nuk e mohojn por duken qe ndihen krenar .
    A mundesh me na thane se perse ndjehen krenare,ne nje komunitet turk?Ndjehen ato superiore ne turqi?Interesante eshte se kosovaret flasin turqisht ne kosove dhe shqip ne turqi!!!!Ci duhet tuqishtja ,se mos kane ndermend me shkue ne shkolla.Ne xhami i duhet vetem me ngrejte sumen e me ule kryte, llafet i thote hoxha.Ai per mire flet dhe ska nevoje per ta marre vesh.Vej bast nese ka ndonje shqipetare qe ka kuptu, se cfar thote hoxha kur kendon ne xhami.Arabishten se di populli e dine vetem "mjeshtrat"

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    A mundesh me na thane se perse ndjehen krenare,ne nje komunitet turk?Ndjehen ato superiore ne turqi?Interesante eshte se kosovaret flasin turqisht ne kosove dhe shqip ne turqi!!!!Ci duhet tuqishtja ,se mos kane ndermend me shkue ne shkolla.Ne xhami i duhet vetem me ngrejte sumen e me ule kryte, llafet i thote hoxha.Ai per mire flet dhe ska nevoje per ta marre vesh.Vej bast nese ka ndonje shqipetare qe ka kuptu, se cfar thote hoxha kur kendon ne xhami.Arabishten se di populli e dine vetem "mjeshtrat"
    Qa je tu u munu me than spo te bi nfije ......pe di qe diqka je tu than po qka jo

Ajt mundohu mu sqaru sado pak ??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Krejt varet cka quan shqiptar, nese i quan te gjithe me prejardhje shqiptare, atehere dalin mbi ate 20 milion, por nese i quan vetem keta qe ende e njohin veten shqiptar atehere jane rreth 10 milion.

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •