Ja te perpiqem t'ja jap Qezarit ate qe eshte e Cezarit.
Me dukesh me nje barre mend dhe aftesi per te ndertuar fjali te bukura. Me cudit vetem se si shikon deri tek hunda jote. (mos ma merr per te keq, asgje personale)
Si mendon ti shqiptar, per cilen arsye Turqia doli kaq hapur ne mbrojtje te "pakicave turke ne Kosove".
-E para duhet pranuar qe ka vertet pakica turke ne Kosove te cilat kane kerkuar edhe hapjen e shkollave turqisht. Kjo nuk eshte aspak e cuditshme, mbas nje pushtimi 500 vjecar. po te mos kishte, une vertet do te cuditesha, ose do kerkoja ndonje force madhore qe t'i kishte fshehur.
-E dyta, une mendoj qe ka shume arsye se perse Turqia u hodh kaq hapur ne mbrojtje te Kosoves. Ketu mpleksen interesa fetare, por me shume ekoknomike. Une nuk para besoj kaq shume ne keto vellazerite fetare e pordhe me rigon. Interesi ekonomik eshte ai qe shtyn nje shtet te dale ne mbrojtje te nje shteti tjeter.
Ne jemi e vetmja ure e Turqise per ne Europe, (turp per ne). Perdorimi i fese si element lidhjeje shpirterore, dhe shfrytezimi i propagandes fetare jane per turmen dhe jo per nje mendje qe eshte mesuar te punoje.
Kaizer, si mendon ti, kaq na do Turqia ne shqiptareve? Vertet e mendon kete gje, apo ndoshta brenda teje e di mire se ku rreh cekani i ketij armiku shekullor te popullit tone?
Sa per mbrojtjen qe na ben ne Shqiptareve prej greqise? OOoo tani jemi te siguruar. Naaa i shkojne Greqise pordhet nga Turqia dhe nuk ja mban te na sulmoje ne.
Ore vertet mendoni se nje shtet i NATO-s mund te sulmoje nje tjeter shtet te NATO-s?
Keto jane naivitete dhe propagende per femijet e fillores.
Kaizer. pa mendohu mire!
Macoku i botes, vjen vetem per te kobitur.( nuk ke nevoje qe te te shpjegoj kete proverb me duket)
Krijoni Kontakt