Close
Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 136
    viva voce
    Anëtarësuar
    05-09-2005
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    758
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Nuk po i hedh njeri poshte keto. E theksova nuk i kam qejf ose i mbaj anen turkut! Ama, kur greku festonte cfare bente serbi, turku i thoshte Amerikes qe nqs nuk do kete levizje nga ana e NATO's, ateher do hynte turku me pretekstin qe ka pakica turke ne Kosove. U kuptuam??? Pastaj, turku ja ka bere te ditur edhe Gayqise, qe 1cm toke shqiptare me 1 km toke greke. Kete mbrojtje se ka bere as nje shtet tjeter ne bote aq hapur. Pastaj, ne Turqi shqiptaret levizin te lire dhe bejne tregti gjithashtu te lire. Si te mos ja dime per nder keto??? Edhe njehere po ta theksoj qe une nuk ja fal ate 500 vjetesh., por ti japim kredit per cfare po ben sot.. Jepi Cezarit ate qe i takon!!
    Ja te perpiqem t'ja jap Qezarit ate qe eshte e Cezarit.

Me dukesh me nje barre mend dhe aftesi per te ndertuar fjali te bukura. Me cudit vetem se si shikon deri tek hunda jote. (mos ma merr per te keq, asgje personale)

Si mendon ti shqiptar, per cilen arsye Turqia doli kaq hapur ne mbrojtje te "pakicave turke ne Kosove".
    -E para duhet pranuar qe ka vertet pakica turke ne Kosove te cilat kane kerkuar edhe hapjen e shkollave turqisht. Kjo nuk eshte aspak e cuditshme, mbas nje pushtimi 500 vjecar. po te mos kishte, une vertet do te cuditesha, ose do kerkoja ndonje force madhore qe t'i kishte fshehur.
    -E dyta, une mendoj qe ka shume arsye se perse Turqia u hodh kaq hapur ne mbrojtje te Kosoves. Ketu mpleksen interesa fetare, por me shume ekoknomike. Une nuk para besoj kaq shume ne keto vellazerite fetare e pordhe me rigon. Interesi ekonomik eshte ai qe shtyn nje shtet te dale ne mbrojtje te nje shteti tjeter.
    Ne jemi e vetmja ure e Turqise per ne Europe, (turp per ne). Perdorimi i fese si element lidhjeje shpirterore, dhe shfrytezimi i propagandes fetare jane per turmen dhe jo per nje mendje qe eshte mesuar te punoje.
    Kaizer, si mendon ti, kaq na do Turqia ne shqiptareve? Vertet e mendon kete gje, apo ndoshta brenda teje e di mire se ku rreh cekani i ketij armiku shekullor te popullit tone?

Sa per mbrojtjen qe na ben ne Shqiptareve prej greqise? OOoo tani jemi te siguruar. Naaa i shkojne Greqise pordhet nga Turqia dhe nuk ja mban te na sulmoje ne.
    Ore vertet mendoni se nje shtet i NATO-s mund te sulmoje nje tjeter shtet te NATO-s?
    Keto jane naivitete dhe propagende per femijet e fillores.

Kaizer. pa mendohu mire!
    Macoku i botes, vjen vetem per te kobitur.( nuk ke nevoje qe te te shpjegoj kete proverb me duket)
    sereno

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga dp17ego Lexo Postimin
    Ja te perpiqem t'ja jap Qezarit ate qe eshte e Cezarit.

Me dukesh me nje barre mend dhe aftesi per te ndertuar fjali te bukura. Me cudit vetem se si shikon deri tek hunda jote. (mos ma merr per te keq, asgje personale)

Si mendon ti shqiptar, per cilen arsye Turqia doli kaq hapur ne mbrojtje te "pakicave turke ne Kosove".
    -E para duhet pranuar qe ka vertet pakica turke ne Kosove te cilat kane kerkuar edhe hapjen e shkollave turqisht. Kjo nuk eshte aspak e cuditshme, mbas nje pushtimi 500 vjecar. po te mos kishte, une vertet do te cuditesha, ose do kerkoja ndonje force madhore qe t'i kishte fshehur.
    -E dyta, une mendoj qe ka shume arsye se perse Turqia u hodh kaq hapur ne mbrojtje te Kosoves. Ketu mpleksen interesa fetare, por me shume ekoknomike. Une nuk para besoj kaq shume ne keto vellazerite fetare e pordhe me rigon. Interesi ekonomik eshte ai qe shtyn nje shtet te dale ne mbrojtje te nje shteti tjeter.
    Ne jemi e vetmja ure e Turqise per ne Europe, (turp per ne). Perdorimi i fese si element lidhjeje shpirterore, dhe shfrytezimi i propagandes fetare jane per turmen dhe jo per nje mendje qe eshte mesuar te punoje.
    Kaizer, si mendon ti, kaq na do Turqia ne shqiptareve? Vertet e mendon kete gje, apo ndoshta brenda teje e di mire se ku rreh cekani i ketij armiku shekullor te popullit tone?

Sa per mbrojtjen qe na ben ne Shqiptareve prej greqise? OOoo tani jemi te siguruar. Naaa i shkojne Greqise pordhet nga Turqia dhe nuk ja mban te na sulmoje ne.
    Ore vertet mendoni se nje shtet i NATO-s mund te sulmoje nje tjeter shtet te NATO-s?
    Keto jane naivitete dhe propagende per femijet e fillores.

Kaizer. pa mendohu mire!
    Macoku i botes, vjen vetem per te kobitur.( nuk ke nevoje qe te te shpjegoj kete proverb me duket)
    Interesi ekonomik eshte edhe ne dobi tonen. Shume shqiptare kane blere mallra ne Turqi dhe i kane shitur ne Shqiperi. Sa per pordhet e Greqise ajo eshte dhe ka qene e vertee. Nuk ka ndodhur tani jo, por ne kulmin e vitit 97. Tani qe jemi ne NATO ndryshon puna. besoj se kaq kupton. Faktet jane fakte.

Po te pyes une ty, cfare ka bere Gayqia per kombin dhe popullin shqiptar??? Se ti mbase ke fakte te pakundershtueshme.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015
    O viktima dhe spiuna te greqis dhe te turqis, haeni e zieni si ather kure gjaku i te pareve tuaj u derdh lum per te ndertuar shtete joshqiptare (turqi, greqi).Cfare njerzish jeni ju more pisat e dreqit, qe nuk lat gje pa then e sharen gjithmon ne kurris te vendit ton, kujt i sherbeni ju more, a ju ka punesuar greqia,apo turqia???Pse more funderina keshtu do e bejm ne shtetin ton, duke i matur vlerat fqinjeve??Qe keto pesqind vjet e fundit na kan pire gjakun e na kan vjedhur troje e histori , e ju po prap asaj valleje.

Eshte per te ardhur keq qe kombi Shqiptar, eshte kaq mbrapa ne koh dhe ne inteligjenc patriotike, por akoma me keq, kure njeres qe e quajn veten e tyre (Shqiptar)bejn lufte kundra interesave te tij.

E di cfare o zoterinj turkofil e grekofil(plera te paguara dhe lepirsa e servila)me qense ju pelqen shum rruga qe ju reklamoni denjesisht ne shkrimet tuaja, eshte koha te zhdukeni nga Shqiperia, ne nuk na duhen keto tipa,jemi ngopur sot e SHUME KOH ME ¨PARE ME KETO LLOJ PLERASH,eshte koha te shkoni atje, ku gjejn mbeshtetje idet e juaja helmuese.

Shqiperia duhet te pastrohet nje here e mire nga keto parazit, perndryshe ajo vllavrasje qe ka ndohur dikur,do ndodhin perseri, dhe perseri DO JET SHQIPERIA ajo qe do humbasi, per vete faktin se nuk diti te eliminoj nje her e mire, keto mijra plera me gjak te prishur, poshte jastekut te vet.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    O viktima dhe spiuna te greqis dhe te turqis, haeni e zieni si ather kure gjaku i te pareve tuaj u derdh lum per te ndertuar shtete joshqiptare (turqi, greqi).Cfare njerzish jeni ju more pisat e dreqit, qe nuk lat gje pa then e sharen gjithmon ne kurris te vendit ton, kujt i sherbeni ju more, a ju ka punesuar greqia,apo turqia???Pse more funderina keshtu do e bejm ne shtetin ton, duke i matur vlerat fqinjeve??Qe keto pesqind vjet e fundit na kan pire gjakun e na kan vjedhur troje e histori , e ju po prap asaj valleje.

Eshte per te ardhur keq qe kombi Shqiptar, eshte kaq mbrapa ne koh dhe ne inteligjenc patriotike, por akoma me keq, kure njeres qe e quajn veten e tyre (Shqiptar)bejn lufte kundra interesave te tij.

E di cfare o zoterinj turkofil e grekofil(plera te paguara dhe lepirsa e servila)me qense ju pelqen shum rruga qe ju reklamoni denjesisht ne shkrimet tuaja, eshte koha te zhdukeni nga Shqiperia, ne nuk na duhen keto tipa,jemi ngopur sot e SHUME KOH ME ¨PARE ME KETO LLOJ PLERASH,eshte koha te shkoni atje, ku gjejn mbeshtetje idet e juaja helmuese.

Shqiperia duhet te pastrohet nje here e mire nga keto parazit, perndryshe ajo vllavrasje qe ka ndohur dikur,do ndodhin perseri, dhe perseri DO JET SHQIPERIA ajo qe do humbasi, per vete faktin se nuk diti te eliminoj nje her e mire, keto mijra plera me gjak te prishur, poshte jastekut te vet.
    Ti mer legen forumesh qe na bo si patriot mos mu drejto mua se si urrej grekun per ca na ka bo ashtu urrej edhe turkun.
    Tony Montana: I kill a communist for fun, but for a green card, I gonna carve him up real nice.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    Ti mer legen forumesh qe na bo si patriot mos mu drejto mua se si urrej grekun per ca na ka bo ashtu urrej edhe turkun.
    Une legen???,

Shiko o servil dhe lepires i b.... se turkut;

Une krenohem dhe mburrem me forcat e mija, nuk bej si puna juaj, qe masni forcat me greqi, e turqi.

Ky eshte dallimi midis meje dhe teje, une them ti luftojm drejt si GJERGJI te gjith care nuk na duan te miren( grek e turq) kurse ti ne vjen si HAMZAI dhe do te na mbushesh mendjen se vllazerimi me turqin eshte zgjidhja qe kombi jon te eci perpara.

Per ju servilat do vin dita mos kini merak, do ju a ndreqim folen dhe juve para se te jet von, se vetem keshtu e doni ju.

Dhe nuk tu drejtova ty me emer por te gjithe atyre si puna jote qe ju ra gerrmazi se bertituri per bemat e nje shteti x dhe harrojn se cfare emri kan.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga sulioti Lexo Postimin
    Une legen???,

Shiko o servil dhe lepires i b.... se turkut;

Une krenohem dhe mburrem me forcat e mija, nuk bej si puna juaj, qe masni forcat me greqi, e turqi.

Ky eshte dallimi midis meje dhe teje, une them ti luftojm drejt si GJERGJI te gjith care nuk na duan te miren( grek e turq) kurse ti ne vjen si HAMZAI dhe do te na mbushesh mendjen se vllazerimi me turqin eshte zgjidhja qe kombi jon te eci perpara.

Per ju servilat do vin dita mos kini merak, do ju a ndreqim folen dhe juve para se te jet von, se vetem keshtu e doni ju.

Dhe nuk tu drejtova ty me emer por te gjithe atyre si puna jote qe ju ra gerrmazi se bertituri per bemat e nje shteti x dhe harrojn se cfare emri kan.
    O bukeshkale,

As qe krenohem dhe as do krenohem per vendet e tjera pervec Shqiperise dhe Amerikes qe e kemi pas perhere mikun tone me te ngushte. O bukeshkale, feja ime eshte shqiptaria dhe jo si puna jote qe ke turp ti thuash te hujve shqiptar. Une i kam hap shpine 3 familjeve kosovare ne 1999 per 3 muaj rresht kurse ti rrije fshiheshe mbas kompjuterit si lepur. Ti te kishe qene sa maja e gishtit te Skenderbeut do kishe ik edhe lufotje kundra serbit dhe jo llomotisje ketu. Je ne liste injorimi!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,015
    O bukeshkale,

As qe krenohem dhe as do krenohem per vendet e tjera pervec Shqiperise dhe Amerikes qe e kemi pas perhere mikun tone me te ngushte. O bukeshkale, feja ime eshte shqiptaria dhe jo si puna jote qe ke turp ti thuash te hujve shqiptar. Une i kam hap shpine 3 familjeve kosovare ne 1999 per 3 muaj rresht kurse ti rrije fshiheshe mbas kompjuterit si lepur. Ti te kishe qene sa maja e gishtit te Skenderbeut do kishe ik edhe lufotje kundra serbit dhe jo llomotisje ketu. Je ne liste injorimi!
    O plere dhe servil,e lepirsja e cibukut TURK,nese ne postimet e mija gjen, fraza ku une,te perdor fjalet se turqia keshtu e greqia ashtu, do te heq kapelen,por nese nuk gjen pjes,si ato qe shkruan ti zotrote, ather meri futi ne b.... postimet e tua ofenduese kundra meje.

Un perderisa jam ne shtepin time kam te drejt te ofendoj te gjith ata qe perziejn helm, per te ardhmen e vendit tim, andaj marsh tek magjypt e tu turk, mos me keqkupto, por duket qart se sa shume e don ti ket vend, mbase do kesh dhe gene ku dihet,shume ka ne Shqiperi qe kan marr kete gen magjyp.

Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    O suliot motershker....

TA THASHE DHE PO TA THEM QE MIQ KEMI VETEM AMERIKEN DHE HISTORIKISHT AUSTRO-HUNGARIA(SOT GJERMANIA) QE NA KANE NDIHMUAR. TE TJERAT JANE PER TI FUTUR NE KOSH TE PLEHRAVE. MIQESIA SOT ESHTE RECIPROKE DHE E NEVOJSHME. APO DO THUASH EDHE AMERIKA ME GJERMANINE JANE ARMIQ??? TE KISHE QENE ATDHETAR TE PAKTEN TE KISHE CUAR LEKE NE PER SHOQATA PRO KOSOVARE.

TI MOTERSHKERDH... DO KESH QENE NO NJI NGA ATA QE LOBONIT KUNDER PAVARESISE SE KOSOVES.

ME FALNI MODERATORE DHE HAPESI I TEMES PASI IDIOTA TE KETILLE VIJNE VETEM E VETEM TE PRISHIN TEMA.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 23-07-2009 më 18:11

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-05-2008
    Postime
    104
    Jemi Shqiptare as greke as turq!

Thane disa "pse c'ndryshim ka kjo shkolle nga shkollat amerikane, angleze etj."

1) Amerika e Anglia etj skane kerkesa mbi trojet Shqiptare
    2)Amerika e Anglia etj skane kufije me Shqiperine
    3)Amerika e Anglia skane "minoritete"(faktikish as greku ska minoritet te vertete ne Shqiperi)
    4) Ne shkollat amerikano-angleze nxenesit Shqiptare nuk mesojne qe gjysma e Shqiperise eshte amerikano-angleze

Dhe akoma po te themi qe gjithe kto "gjera" ndodhin gabimisht nga ana greke, athere po "arsaqio" eshte thjeshte nje shkolle private, c'pune kishin PROFESORET ME TE LARTE TE UNIVERSITETEVE GREKE TE MERREN NE NDERTIMIN E SAJ??
    PSE PAGOI PER NDERTIMIN E SHKOLLES AEGEAN AIRLINES NJE SHOQERI SHUME E MADHE QE SKA ASNJE LIDHJE ME ARSIMIN???

Pse beri bekim ne greqisht prifti grek?Pse vajti ministri grek, kur kjo eshte "thjeshte" nje shkolle private???C'pune kishte Janullatos atje kur kjo eshte vetem nje shkolle private??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-05-2008
    Postime
    104
    Citim Postuar më parë nga Glaukia88 Lexo Postimin
    lejuam hapjen e nje shkolle "GREKE" ne shqiperi ? ndersa qeveria greke nuk lejon hapjen e nje shkolle te gjuhes shqipe per femijet e emigranteve shqipetar ku te mesojne gjuhen amtare SHQIPEN. NA LUMTE!!!!!!!! BRAVO!!!! SHUME BUKUR!!!!! I LUMTE GREKEVE!!!!!!
    se lejuam ne, fshehtazi e beren mikrobet, se po ta dinte gjithe populli shqiptar kete, do mblidheshin ca Shqiptare te vertete e do ti vinin zjarr. Po fshehtazi parazitat e PD-PS tradhtuan(akoma nje here) Shqiperine.

Faqja 4 prej 14 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •