Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 93
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Pusho pak e merr fryme thelle,
    Faleminderit

Askush nuk asht per teprime ne veshje,por propaganda jote fetare duket ashiqare.
    Mė Vjen Keq por nuk e dije qė ishe i Verbėr.

Te gjithe e dine se ne Belgjike femrat marokene dalin nga shtepia me shami dhe nje ēante,dhe ne korridorin me te pare te lagjes futen e veshin minifundet dhe heqin shamite,per te mos thane qe kete gje e bajne qe ne korridorin e apartamentit te tyne.
    Mund tė mė flasėsh diqka pėr Muslimanet ... ?!

edhe kshu moral fallco nuk e kemi te nevojshem.
    Pajtohem plotėsisht ... "E Urrej Moralin Artificial"

Femra asht e krijuar nga zoti e bukur,plus qe jemi nje vend mesdhetar,plus iēike padijes nga ana kulturore 500 vjeēare anadollake,dhe o burra te zhvishemi sa me teper,,,,
    Femra ėshtė Krijuar nga Zoti, por jo pėr t'i treguar gjithė Botės pjesėt e saja Intime, se kjo ėshtė MosRrespekt ndaj vetė Krijuesit.
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Citim Postuar mė parė nga La_Fenice Lexo Postimin
    Kam 11 vjet ne IT dhe nuk pashe nje femer te veshur ashtu sic vishen ne Shqiperi Pervec prostitutave.Nukkam pare nje goce te shkoje te jape provim e veshur me kanatjere dhe minifund apo te lyer si klloun cirku.Femrat shqiptare kane vertet shije prostitutash.Veshja eshte kulture,eshte pamja e pare qe ju ofron te tjereve per veten tende.Mund te vishesh shue bukur dhe shume me mode por pa treguar te gjitha pjeset intime te trupit tend mendoj une.Sa here i shikoj ne xhiro ose ne lokale ne tr me kujtohen keto te rruges.NJe shoku im me tha njehere per to:keto te gjitha prostituta jane,te vine per nje sufllaqe.Shpresoj te mos jete krejtesisht e vertet!
    Plotesisisht e drejte. Para dy vitesh isha ne Tirane. Ne mesdite me duhej te dal per disa pune. Ajo qe me beri pershtypje ishte se te gjitha femrrat ishin te balsamosura ne make-up dhe ne ngjyra, takat 12-she me zor qe ecnin, me fustane ose rroba thua qe dilnin per prostitucion. Per nje moment thashe , ose une jam brapa botes ose keto kane ikur nga mendja fare. Nuk kam pare femra evropiane te sajohen ne kete menyre, pervec ato qe permende me lart.
    Le te shpresojme se do te kuptojne qe thjeshtesia eshte bukuria e njeriut.

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga Ariel2 Lexo Postimin
    Plotesisisht e drejte. Para dy vitesh isha ne Tirane. Ne mesdite me duhej te dal per disa pune. Ajo qe me beri pershtypje ishte se te gjitha femrrat ishin te balsamosura ne make-up dhe ne ngjyra, takat 12-she me zor qe ecnin, me fustane ose rroba thua qe dilnin per prostitucion. Per nje moment thashe , ose une jam brapa botes ose keto kane ikur nga mendja fare. Nuk kam pare femra evropiane te sajohen ne kete menyre, pervec ato qe permende me lart.
    Le te shpresojme se do te kuptojne qe thjeshtesia eshte bukuria e njeriut.
    " Realisht kėshtiu ndodh nė tė gjitha vendet nė Shqipėri, poashtu dhe nė tė gjitha vendet nė Kosovė, ata qė janė tė paditur e mohojnė dhe mundohen ta modifikojnė realitetin e pandryshueshėm . "

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    ene un para 8,4,2.....vjetsh ene akoma shof lajmrime per pun kerkojm t'punsojm nga mosh 18--25 vjec me paraqitje per prgjigje tlf sekretare pastrim a ksi budalliqesh. mthuj ti sa hyn mosh dhe paraqitja n'lajmrimet per pun q'shiko!!! zerooo. pse shiko fustonin e ksoj m'spektakel portokallie e nuk indinjohesh per budalliqet banalitete qe folen gjith kohes aty. ajo aty ska dal per momen e vet po gjysmon tjetr te popullsis qe e kan mendt tek fustoni e jo kualiteti pertok i portokallis. pra ilmgap shko eduko trut e 50 perqindshit m'par pastaj kerko nga 50 perqindshi tjetr. ta shkrujta ene tek postimi qe o fshi, oferta plotso kerkesen ok robo, qashtu. ene thuj moms a motres a grus shko dil ene ti nje shetitje mu shplodh se sot po boj un gjelln e punt, po kto sna vjen mir me i dgju kshu q'merna me veshje tmoralizume nga zoti take a break and chill out peace now
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jeto_Jeten : 19-08-2009 mė 12:39
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Kjo teme eshte pak e veshtire pasi konkluzionet mund te paragjykohen. Por nga eksperienca dhe me cfare shihet sot ne Tirane, lakuriqesia eshte nje fenomen i zakonshem.

Mendimi im: lakuriqesi = prostitucion
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Kjo teme eshte pak e veshtire pasi konkluzionet mund te paragjykohen. Por nga eksperienca dhe me cfare shihet sot ne Tirane, lakuriqesia eshte nje fenomen i zakonshem.

pajtohem plotesisht
    lakuriqesi = degjenerim rinie
    Me respekt,

Valdet Shala

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    Citim Postuar mė parė nga zogu dukagjinas Lexo Postimin
    Shume e vertet eshe ajo qe thua ti znjsh.BOMBONA, por nuk jane vetem femrat e Shkodres qe e ruajne dinjitetin dhe kulturen e lashte, por edhe ne vendlindjen time jane shumica prej tyre qe kane moral e nder.
    zogu me respekt, ku thua ti ne Deēan? Nuk ma merr mendja, Pakica mund te thuash por shumica JO!
    Me respekt,

Valdet Shala

Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    I Nderuar : Ilia Spiro,

Ky ėshtė mendim i njė njėriu tė menqur dhe tė moralshėm, ata qė tė kundėrshtojnė thjesht janė tė modernizuar gabimisht.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Erdhi njė mik nga Prizreni nė qytetin tim. Duke shėtitur sheshit ai mė thotė: -Kėto vajzat e juaja qenkan shumė tė zhveshura. -Po ėshtė e vėrtetė, i them,- kjo trevė ėshtė e varfėr, nuk po kanė tjera rroba.

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    skom kundershtime kur i pjes e 50% osht si puna juj ktu lart lakurqsia osht ene do jet per brezat n'vijim, doni me i pa femrat vetem posht vajmedet
    ene mos gjemoni vidjo e foto neper net, jo per nai gjo po shtoni mo shum kerkesen se mir per t'permisu s'boni gjo
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •