Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42

Question A punon një iMac i blerë në SHBA në 220 V

Pershendetje te gjitheve!Kam blere nje imac 24 inch dhe dua te jem i sigurt qe punon apo jo ne rryme 220v sepse dua ta coj ne Shqiperi.N.s. se ndonjeri ka ndonje eksperience te tille ose ka dijeni per kete i lutem shume te me ndihmoje sepse atyre qe shkruhen ne http://www.apple.com/imac/specs/ nuk ua kam shume besen.Faleminderit

i/e regjistruar Maska e ANDI_
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Vendndodhja
    Aty ku ben ftote
    Postime
    55
    Punon pa frike.Cdo produkt i apple punon ne cdo cep te botes pa probleme ( Line voltage: 100-240V AC ).e vetmja gje qe mund te te duhet eshte nje adaptor .Se di nqs ke prizen treshe apo dyshe.
    Bye Bye Serbia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42
    Faleminderit ANDI!Adaptori duhet thjesht per spinen besoj?Spina eshte standart USA ,treshe.Frika me lindi pasi tek kablli ishte shkruar 10A 125v-.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Une pardje kam marre Mac Book Air. Ashtu e kam te shkruar dhe une tek kablli po funksionon shume ne rregull.

i/e regjistruar Maska e ANDI_
    Anëtarësuar
    25-03-2006
    Vendndodhja
    Aty ku ben ftote
    Postime
    55
    Ta gezofsh MUAHHH
    harleyboy adaptori eshte per kthimin e prises nga treshe ne dyshe.Pa frike ta siguroj une 100 %
    Bye Bye Serbia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42
    Ju faleminderit cuna!

Me kete korent qe ka shqiperia dhe me keto luhatje ehe
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar më parë nga harleyboy Lexo Postimin
    Faleminderit ANDI!Adaptori duhet thjesht per spinen besoj?Spina eshte standart USA ,treshe.Frika me lindi pasi tek kablli ishte shkruar 10A 125v-.

Ne asnje menyre nuk duhet lidhur ajo paisje ne rrjetin elektrik europian pasi Europa perdor sistemin 220volt/16Amper dhe jo si Usa e cila perdor sistemin 110volt/8 Amper.
    Nese do e vesh ne prize te garantoj qe elektrolitiku prej 200v/220microfarat do shpertheje dhe me pas do te djege siguresen ose me e keqja mund te shkaterroje uren GRES.
    Te sugjeroj te blesh nje inverter nga 110v/220v ose te shko tek nje teknik i cili te nderroje nje elektrolitik dhe paisja me pas nuk ka nevoje per adaptore. me poshte po te jap nje figure te adapterit.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-06-2008
    Vendndodhja
    neper bote
    Postime
    42
    Gjithcka ne rregull.iMac ka nja 6 muaj qe po punon ne rrjetin elektrik te Shqiperise dhe nuk ka asnje problem.Kryesorja eshte te instalohet me nje UPS qe te mbrohet nga luhatjet e tensionit dhe gjithcka shkon OK.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •