Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Nga Edison Ypi Ta ci morrin

Posaqerrisht per Apolloyn, ...lol

Ta ci morrin

Nga Edison Ypi

E Hene, 06 Korrik 2009

Ta ci morrin e peshtire, jo qe s'eshte ndonje qejf i madh per mua, por eshte e kunderta e qefit te madh, pra nje peshtirosje e madhe.

Megjithate une e kam vendosur dhe hic s'tundem nga e imja; Do Ta ci morrin. Sot e mot e pergjithmone. Deri ne fund! Derisa t'ia shkul tepelekun e kalbur! Derisa t'ja ftoh gjakun e zi!

Mund te thote ndonje a disa nga adhuruesit e rehatit brenda apo jashte Shqiperise, nga ata te javashmit qe ne restorantet e Tiranes mbahen per Migjena, neper kafenete e emigracionit hiqen per Konica; O Edison Bej Ypi, c'merresh me nje morr te piset, nje llum te ndyre?! Ti ke qindra mijera adhurues ne Shqiperi dhe neper bote, shume prej te cileve bejne gare me njeri - tjetrin kush e kush i mban mend permendesh shkrimet e tua, nderkohe qe morrit ja lexojne a s'ja lexojne spirrat grafologjike, ja e shumta disa qindra fanatike politike te pa permbajtur, dhe asnje me teper, se s'ja kane ngene shqiptaret hallexhinj morrit qe ty te qenka tekur ta cish. E c'merresh me nje felliqesire o burr' i dheut. Lere kerrmen te mbytet brenda pisllekut te vet, dhe aq. Dhe mund te shtojne rehatlinjte e perjetshem te kafeneve se ne fund te fundit qe Ta ci morrin une s'eshte puna ime.

Mua m'i thoni keto o qyqare?!

Po mor po. Bjerini legenit ju. E gjete o Migjen i shendetshem i pa talentuar! Ashtu eshte o Konice gdhe! Aty m'rri o Fan Nol i pa ditur! Tamam e the o Naim zgjebarak antiestetik! Ashtu eshte si thoni ju. Vertet qe Ta ci morrin une s'eshte puna ime, se qe une Ta ci morrin, ajo gje duke mos qene qef, eshte pikerisht pune.

Por nuk eshte pune o frikacaker. Eshte shume me teper se pune. Eshte detyre!

Cila eshte ajo detyre qe mua me ngjall deshiren Ta ci morrin?

Para se t'ju them se cila eshte ajo detyre, apo ato detyra, qe mua me shtrengojne Ta ci morrin, dy fjale lidhur me ate se pse morri duhet cire.

Morri duhet cire per disa arsye. Ato arsye nisin me pyetjen; Pislleku sjell morr, apo morri sjell pisllek?! Ketu ngec paksa spjegimi. Ngaqe eshte pyetje e kote qe e bejne vetem naivet. Sepse, po ashtu si veza pulen pula vezen, edhe morri pisllekun apo pislleku morrin, qe te dyja jane te verteta, pra edhe qe pislleku ndjell morr, edhe qe morri sjell pisllek. Prandaj duhen qerruar te dyja; edhe morri edhe pislleku. Dhe me thelle neper pyetje anesore naivesh s'po futemi. Prandaj me mire te vazhdojme atje ku e lame, te pyetja themelore, pra, pse cirja e morrit nga ana ime, eshte, jo nje e vetme, por disa detyra bashke.

Pikesepari detyre patriotike. Sepse i duhet thene ndal ndyresires, i duhet prere hovi morrit qe kujton se me akrobacira verbale duke renditur, shtuar, ndryshuar apo hequr faktet, mund te ngaterroje punet e bizneseve, karburanteve, bankave, televizioneve, brenda kombinacioneve per perfitim personal lidhur me llogarira hajdutlleku te mbetura pezull nga koha kur kujtonte se afersia prej hyzmeqari me pushtetin i kishte garantuar privilegje "A vita". Por jo vetem kaq. Ytha e morrit, ketij legeni sahanlepires, kujton se ne kete menyre mund te beje edhe, e pa besueshme por e vertete, opozite!

Qe une Ta ci morrin, pavaresisht si do t'ja arrij kesaj, c'ka e kam menduar fije per pč, deri ne hollesirat me te imeta, eshte gjithashtu edhe detyrim intelektual. Sa te mundem per ruajtjen e pastertise se Medias se shkruar nga perhapja e virusit me te felliqur, morracakllekut me te paskrupullt qe morri po perhap ngadale ne Shtyp dhe ne Video.

Por edhe detyre qytetare. Per mbrojtjen e shijes se lexuesve, mbrojtjen e gjuhes nga keq perdorimi, rrjedhimisht edhe te shijes se lexuesve ne pergjithesi, nga perhapja e shkrimeve degustues manipulues prej autoresh bastarde te pa talentuar, te cilat, vertet jane shkrime limonade, qe ketu lexohen aty harrohen, por nje fare demi e bejne, dhe nje lloj rreziku e bartin.

Si do t'ja bej une nje individ i vetem qe Ta ci morrin ne menyre qe morri te heqe dore nje here e pergjithmone nga varavingot e kota poshte e lart hu me hu mbi gjith'ata hunj audiencash dhe biznesesh, por ta dije ku e ka vendin qe i perket, ku mund ta beje qefin te plote, mbi cilin hu te ngulet pergjithmone?

Fare kollaj. Me pak perversitet, por qe ja vlen, sepse eshte menyre me rendiment te larte. Dhe sidomos pa dhimbje nga ana e morrit.

E kam menduar keshtu; Meqenese morri kurre nuk cin por vetem masturbohet, pikerisht kete fakt do shfrytezoj, ketej do ia nis, ketu do ia ze fillin.

Se nuk ka lezet qe morri vetem te masturbohet. Duhet edhe cire morri. Se ne fund te fundit kaq gje e ka hak morri per aq kontribute sa ka dhene. Nje zgjidhje mund te ishte t'u kisha thene atyre policave ne krye te TemA-s qe e kane rrethuar TemA-n me zinxhire, ta cinin ata morrin. Por jo, ata duhen lene atje ku jane ta kryejne si duhet detyren. Pra varianti me polica, apo ndonje tjeter variant, me nje toge ushtaresh zellplote per kesi punesh per shembull, nuk duken te pershtatshem. Prandaj mbetet Ta ci morrin une. Ajo cirje, qe morrit do t'i bej une, ne thelbin e vet, do jete e tille qe edhe morri te beje qef dhe une do kryej nje detyre. Me fjale me te thjeshta dhe me qarte; Une, per ta ruajtur higjienen e arit t'im, i cili ar dhe e cila higjiene me jane tejet te vyeshme per perdorim ne vende te tjera per qefe ku e ku me te larta, nuk do depertoj ne ate drejtim do ta le morrin te pjerdhe. Le te pjerdhi morri. S'ka problem. Nuk demtohet kush nga pordhet e morrit. Nga fjalet po. Prandaj, nderkohe qe morri do t'i shpeshtoje te pjerdhurat, permes nje mpleksjeje te imagjinates me pak djersitje, duke shfrytezuar ne kete rast erogjenitetin e qelizave orale te gojes se morrit, nepermjet mbushjes se plote te asaj goje deri ne laring, do t'ja pamundesoj nxjerrjen e fjaleve nga goja, aq sa, tash e tutje morri gek te mos mund te beje.

Duket pasa si orgji'?! S'ka problem. A s'jane orgji me te shemtuara shumica e atyre tv - banaqeve ne njerin prej te cileve krruhet vet' morri?

Theksoj me kete rast, se operacioni do vazhdoje non stop dhe nuk do ndalet kurre nga asnje lloj eventi as personal as publik sado i rendesishem, as per shembull kur te behen mbledhje, te mbahen kongrese, te behen zgjedhje, numerime, kontestime, dhe as kur te ndertohen koalicione, te kete diskutime, etj. etj. Ka me mire, si per mua dhe per morrin?! Qe po ashtu non stop si do Ta ci morrin une, pa Oil se goja e morrit ka peshtyme, vet' morri, edhe qejf do beje, edhe pak nga pak do ngordhi.

koha jone...
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Tja kishe nisur me mp Apollyonit do na beje nder te gjitheve, nje neveri me pak do ishte.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nga Edison Ypi Ta ci morrin
    Posaqerrisht per Apolloyn, ...lol

Ta ci morrin

Nga Edison Ypi

E Hene, 06 Korrik 2009
    Ahahaha Xhuxho, pardje po flisja me Edisonin, edhe e pyeta per Mero Bazen, e di si mu pergjigj..

"se ke idene se sa i peshtire eshte ai... po nje njeri i peshtire i neveritshem qe se ke idene"

Po e thonte me nje urrejtje qe ta shikoje ne fytyre vetem qeshje.. E urren jashte mase Meron ai..

Mka shkri.. po se kisha lexu kte

Tja kishe nisur me mp Apollyonit do na beje nder te gjitheve, nje neveri me pak do ishte
    Artikulli nuk eshte vetem per mua o Perla.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ka i njef kto lloj robsh mer tuk pash at zot lol?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    E kam ne lagje ere.. Se ke idene se sa bertet kur ben muhabet

Eshte 2 metra burre ta shohesh kshu.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    E kam ne lagje ere.. Se ke idene se sa bertet kur ben muhabet

Eshte 2 metra burre ta shohesh kshu.
    po kam than un se ke lagje gangsterash ti lol ahahahahah
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    po kam than un se ke lagje gangsterash ti lol ahahahahah
    Se thu vetem ti kte, e thote gjith Tirona..

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anėtarėsuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    E njifni ket njeri ju?
    Un per mua ky njeri do ket dale nga spitali budallejve qe shkruan keshtu.

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk eshte budalla fare, madje eshte i zgjuar.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Nuk eshte budalla fare, madje eshte i zgjuar.
    epo po shajti Meron tani o budall, me perpara po ta shaje ishe i qut

Soni o nji cik i lujt po o cun i mire.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •