Per vete jam pro vetem nqs behet me standartet e duhura.Per vete nuk marre por jam perkrahes se besoj qe legalizimi do te permirsonte shume probleme qe shkakton droga ne cdo shtet.
Per vete jam pro vetem nqs behet me standartet e duhura.Per vete nuk marre por jam perkrahes se besoj qe legalizimi do te permirsonte shume probleme qe shkakton droga ne cdo shtet.
Deep down underground
Une nuk jam shume pro...Edhe pse duket sikur drogerat e lehta (hashish,marijuhana) nuk kane ndonje efekt shkaterrues te trupi,legalizimi do perbente nje hapje rruge...dhe me pas do kerkohej dhe legalizimi i kokaines,heroines apo drogerave te tjera.
Eshte e vertete qe do u eleminonin trafiqet apo spaciatoret,por imagjinoni njerez te qeshur duke kenduar neper zyra,apo duke u shtrire barkas neper trotuare duke kujtuar se ndodhen ne ndonje plazh tropikal...
ma mir ish kon me legalizu nese jo prap se prap kom me konzumu![]()
We are all Aliens
Cfare thoni mo ? ncncncncn
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Cilat drogera te lehta, te gjitha kan efekte ne organizmin e njeriut, asnje droge te mos legalizohet, qofte e lehte apo e rende.
Te konsumohet, sic po konsumohet edhe tani, ne fshehtesi.. ndryshe do e linin hashashin te gjith, asnje sdo e perdorte, sikur tu legalizonte![]()
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Ne Hollande vitin e pare e praktikimit(pasi filloi si eksperiment)vdekjet nga droga e rende si dhe krimet rane vertikalisht poshte ne %.Keshtu qe vazhduan ta perdorin kete sistem.Do me thoni qe sot Hollandezet pijne droge.Gabim pasi turistat jane ata qe shkojne per kete pune.Hollandazeve u mesojne qe ne shkolle per efektet-demshemerine e gjitha drogave.Keshtu femija rritet me njohuri te plote ndaj tyre dhe nuk e zgjedhin kete rruge.
Deep down underground
Taulant...mos na krahaso ne me hollandezet...
Ne jemi shume larg hollandezeve...per nga kultura qytetare,per nga situata ekonomike,apo per botekuptimin per jeten.Tani per tani nuk mund ti legalizosh sepse njerezit nuk e njohin autokontrollin...Ne qe tani e kemi stilin e jetes "relax total" imagjino duke pire marijuhane si behet...
Ku ka droge te lehte a te rende.Pas te lehtes vjen e renda padyshim.E mira eshte te mos legalizohet.Mesohet robi me te keqen dhe ngushellon veten me shprehjen e keqe e domosdoshme..si mund te quaj legalizimin.
Wild and crazy can't be lazy
jam pro legalizimit te droges,
kjo thjesht per faktin qe natyra njerezore eshte e vecante. kur na ndalojne dicka apo kur na thone qe nuk duhet ta bejme ne atehere behemi me kurjoze me kokeforte me kembngules dhe deshirojme te bejme gjithmone te kundert e asaj qe na thone.pjesa me e madhe e njerezve e provon drogen sepse eshte dicka ilegale e ndaluar e rrezikshme ne momentin qe do te legalizohej do te humbiste dhe ate interesin qe ka.
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
Krijoni Kontakt