Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 19 prej 19
    Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Re: Hena e plote.

Postuar mė parė nga Loti i kristalt
    Mbreme pashe Hene e plote , dhe mu kujtua qe kisha lexuar ne nje shkrim qe hena e plote ka ndikim mbi mendjen e njerezve dhe mbi ujin e oqaneve .
    .................................................. ................................................
    Po ashtu mbaj mend nga gjyshja ,qe nje lloj pucre qe del zakonish ne duar ose ne kembe , hiqe ose me mire sherohet kur dikush e ''kendon '' ne hene te plote....
    Ka pergjigje per kete ????

Me respekt Loti kristalte.

Jo , po thuj qe s'jane te verteta....

Loti i kristalte, kohe me pare misandėrstende postin tim, duke i dhene ngjyre tjeter. Une nga halli e kisha...
    Por meqenese je " i kristalte" nuk u ndjeva me, por e kisha seriozisht.

E tani doja te thoja qe nje mikeshe e imja ( e di vete ajo) me tha vargjet e kenges qe duhej tu kendoja atyre "iriqave" qe me kishin dale ne gishtin e kembes.
    E nje dite tek pashe qe hena ish e plote , hapa deren e makines, nxorra kemben jashte e fillova duke i kenduar.
    Pata kujdes mos ngaterroja tekstin , se kisha hall ne vend qe te me zhdukeshin, me dilnin me shume.
    E kendova:
    " Hene e vjeter, hene e re , iriqte e mi leshoi perdhe."
    E perserita nja 10 here ( kisha hall a me kish degjuar hėna.)
    Tani pas ca ditesh , mu zhduken .
    Sa per efektet e henes ne drejtime te tjera, s'jam e interesuar.
    Pershendetje !
    Where does a thought go when it's forgotten?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    14-03-2003
    Vendndodhja
    Albanistan
    Postime
    146
    Mi Corazon tantti auguri!

Loti po psikologet o lal heqin "bastravicat" e trunit e jo te lekures.

Ti s'ke nevoj per psikolog, por per ca medikamente o t'keqen plaku.

mbushem me pafundesi.. Maska e ABIGAIL
    Anėtarėsuar
    10-12-2002
    Vendndodhja
    Athine
    Postime
    785
    PERSHENDETJE!

Vertet qe kur hena eshte e plote ka shume kuptime dhe shpjegohet ne shume menyra.

Sa per ate punen e pucrave qe te thoshte gjyshja mos e beso dhe aq shume, se jane pa kuptim fare....

Kur ishim te vegjel, degjonim dhe besonim ato qe na thoshin te moshuarit, tani qe u rritem flet llogjika, dhe arsyetohen gjerat.

Une di disa gjera te jera ne lidhje me henen e plote, dhe pikerisht kur eshte e kuqe. Atehere dalin te gjithe adhuruesit e Satanit ne gjithe boten dhe kryejne gjera te ndryshme, dhe eshte momenti me i pershtatshem per ata qe ushtrojne magjine e zeze.

Te me falin anetaret e forumit, sepse me duket sikur u kam futur friken me keto gjera, ngaqe i them dhe hapur fare, por jane te verteta.

Ndersa ato qe me thoshte gjyshja kur isha e vogel do ti them heres tjeter....

Miqesisht Abigail!
    Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Jam shume dakort me Loti i kristalte. Dhe nese disa nga ju kane qef te tallen po ju them qe ka forume te tjera per kete gje.
    Ujku eshte kafsha me e eger dhe epshore nder te gjitha kafshet!
    Veti e mrekullueshme e tij eshte qe kurre nuk e ha femijen e vogel perkundrazi kane ndodhur raste qe e ka rritur. Eshte nje nga kafshet e vetme me te veshtira per ta zbutur. Jeton gjithmone ne familje dhe kane gjithmone nje te pare !
    Por pervec se ka shume tipare te tilla te rralla Ujku tiparin kryesor dhe me te mrekullueshem e ka tek fakti qe kur del hena e plote ujku kalon ore te tera ne shkembin me te larte duke uleritur drejt henes . Pse te ndodhe kjo dhe pse shume krijesa te tjera te djallit marrin force nga hena e plote. ?

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    hej oj loti i kristalte mund te ma tregosh enderren te jap inshalla nje kuptim sepse ka shume kuptime enderra me hene po do te duhet te ma shpjegosh.ok edhe te jap nje pergjigje ok .nje kuptim psh eshte per nenen por nuk eshte e prere varet si e sheh enderrren.

Kelvin....
    Me shume veshtiresi kuptova se cfare doje te thoje , te falenderoj per gadishmerine per te me shpjeguar endrren , por une nuk pashe enderr , Henen e pashe lart ne qiell.

Falenderoj Mina dhe Wolf Power per pergjigjet .
    Pershendetje.
    ''C'do gje fillon nga mendja , dhe perfundon ne mendje''

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anėtarėsuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    LOoti ikristalit
    Nuk te ndihmoj dot per problemin tend se nuk jam njeriu i duhur ne kete fushe por di qe nje nate magjike me henen e plote eshte per te dashuruarit.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

Perjashtuar nga Mod. Maska e Klevis2000
    Anėtarėsuar
    21-02-2003
    Vendndodhja
    Ne jeten reale
    Postime
    1,120
    DAKORT LOTI POR SKA ASNJE NDIKIM HENA TEK NJERZIT KETO BESTYNI JANE TE KOTA MEGJITHESE ME FE ESHTE QE KUR HENA ESHTE E [PLOTE AGJEROHET TRE DITE NDOSHTA AGJERIMI KA NDIKIM POZITIV KUR AJO ESHTE E PLOTE .POR AGJERIMI ESHTE ME DESHIRE GJE E CILA TREGON QE SKA NDIKIM HENA TEK NJERIU.MOS KI MERAK SE STE NDODH GJE PO KJO ESHTE TRASHEGUAR NGA GREQIA E LASHTE QE THONIN QE YJET EDHE PLANETET KANE NDIKIM TEK NJERIU POR SESHTE E VERTETE.ESHTE E SIGURTE KJO QEPO TE THEM.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Klevis2000 : 08-07-2003 mė 15:15

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    bastravicat hiqen vetem duke i ferkuar duart me gjethe kalli misri jo per nje gje po me ka ndodhur vete dhe kam bere ashtu duke i forkuar me gjethe kalli misri edhe me jane zhdukur.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •