Foton e Parkingut e pashe, myslym shyrin se kam pare. Per te komuna parisit qendron fjala e shkodraneve qe u thone lezhjanve.
Sikur te dalin dy shkodrane e te pshurrin ne hyrje te lezhes, permbytet Lezha.
Dicka e tille edhe m komunen e parisit, ka femra plot atje, ama si lagje eshte vrk.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Mos ban hajgare shoki, une nuk po flas per reklamat e partive, se as qe ia leshoj syte bile, une po flas per kohen e luftes se kosoves, qe ka qene ai kryeminister dhe (siē thash) ia ka merdhi pendlat grekve dhe perendimorve.
Pusi e marte nuk asht e mundun me kan une i vetmi njeri ne kete forum qe e ka pa/ndegjuar at interviste te tina.
majkon e paskeni bo hero mer ti. majko qe gati me nenshkru marreveshjen e propozume nga Rusia ne Rambuje!! po nderhyni Sala qe u bo problem, u ndalu nenshkrimi dhe u terhoq dokumenti rus, dhe u detyru komisioni me vu marreveshje te re ne tavoline.
nuk e di pse robt manipulohen kaq shum nga mediat. majko osh komunist nga ata me bindje. pervec qe qu nacionalistet per "horra", ka shit gjith tanket shqiptare per skrap ke greket... urno majkon: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=1864602 majko: http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=43
po mkujtoni ata qe duke lexu deklaratat e enverit ne vitet 80, e qujn enverin "nacionalist". jeni per te vu duret ne koke nga kjo ane. hapni syte mer jau
Tani Edvini duhet te pervesh ēizmet dhe ti pastron kanalizimet e Tiranes se e mbyti ne lloē Tiranen.
Me nje fjale votimet perfunduan, Tirana u mbyt ne vershime me nje nate duke rene shi' po te bie pa nderprer shiu hajt Edvin hajt.
Le ta lene Erionēinon kryetar te PS do luajn pinpong ne parlament ehehehe dhe Edvinin per kengetar me sa duket i ka mbet shansi i fundit ehehehe si kariere, varja shkallen se nga keta s'vjen gje.
Po iku Edi keni Tosin. Motiv i bukur per t`u gezuar.
Edi eshte diktator, por nuk ka hedhur rrenje ne PS, pra hiqet me kollaj. Nano eshte kopil, skile e vjeter dhe akoma ka rrenje te forta ne PS. Dmth po erdhi hajde ta heqesh. Se edhe po dha doreheqje psh, kandidon prape dhe rizgjidhet. Sic beri njehere, para se te ikte vete (se Edi nje lesh merrte po te kandidonte Nano).
-
Krijoni Kontakt