hi mimoza mire se erdhe zemer......je shume simpatike dhe dukesh si engjellte uroj tja kalosh sa me bukur ketu....
sinqerisht
gerta
hi mimoza mire se erdhe zemer......je shume simpatike dhe dukesh si engjellte uroj tja kalosh sa me bukur ketu....
sinqerisht
gerta
Mimoza,qenke tamam si dhe vete lulja.Pershendetje.Shume vajze e kendeshme dhe me paraqitje dinjitoze.Fotoja me e bukur deri tani.Mos tu vije keq ju te tjerave.Moza e kalofsh mire me ne.rrufjoja.
I"M A PLAYA!
Rrufiani
Faleminderit shume per kto fjale kaq te mira dhe te embla.
Ju falenderohem poashtu te gjithve qe patet kohe te shkruani diqka ne ket forum timin, jam shume e gezuar qe tani siq po shof kame me teper shoke e shoqe ju dua te gjithve..
Gentian po ashtu te pershendes mate... me siguri ndonjeher do shifemi ne Londer
[QUOTE]Postuar mė parė nga Outsider
[
Postuar mė parė nga Outsider
[
Faleminderit shume per kto fjale kaq te mira dhe te embla.
Ju falenderohem poashtu te gjithve qe patet kohe te shkruani diqka ne ket forum timin, jam shume e gezuar qe tani siq po shof kame me teper shoke e shoqe ju dua te gjithve..
Gentian po ashtu te pershendes mate... me siguri ndonjeher do shifemi ne Londer [/B]
Artan heren tjeter duhet tme tregosh se duhesh ta mbyllish logarin tende qe une te hyj dhe tja filoj te shkruaj me emer timin
kam bere nje gabim o Artan
tung e flasim me vone
Artannn more qa ki
Cfare behet ketu , nje femer e re hyn ne forumin , edhe vuu pershendetjet. A mer vlla FEMRA KA FUT SHEJTANIN NE SHISHE, edhe jo me SHQIPTARET.
Q'ka jeni duke ba ju dyt Oj Mimi O Artan jeni duke perzi ktu duke shkruar. Mimi ke pir mbram shume Orange Juice edhe tani spo shef se nga cili emer je duke shtypur hajt more tung heren tjeter kontrolloje oj vajz se Artani e len gjithe naten kompjuterin on line
Mimi tregoj vllaut tend Artanit se neser nuk kemi mesim e ndoshta dalim diku jasht Londres ne Brighton
Ika tani se po bjen shi
Hiya Sis................Oh une skam bere asgje aj krymadhi Artani poju falenderohet antarve ktu per mua ne emert e vetin ARTAN I will kill you today....SHikoje se qka i tha atij Rrufanit u falenderu me emer te vetin nga une ARTAN me motren YOU JEALOUS or what .............
Krijoni Kontakt