Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të legalizohet prostitucioni në Shqipëri ?

Votues
16. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Po

4 25.00%
  • Jo

10 62.50%
  • Nuk më intereson

2 12.50%
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 54
  1. #-9
    Updating.... Maska e Wordless
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

A duhet të legalizohet prostitucioni në Shqipëri ?

A duhet të legalizohet prostitucioni në Shqipëri , në rrugë ose në shtëpi ...?
    Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !

2. #-8
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: A duhet të legalizohet prostitucioni në Shqipëri ?

Ne shtete ku nuk funksionon shteti ligjor, ku ka vareferi te madhe, papunesi te madhe, sistem te dobet social etj. as nuk duhet menduar ne legalizimin e veprimtarive te tilla...
    Pervec nese deshiron ta shenderrosh vendin edhe ne destinacion te preferuar "seksturizmit" apo dicka te ngjashme.

3. #-7

Prostitucioni duhet te jete legal ne te gjithe boten. Prostitucioni eshte profesion i ndershem, madje eshte shume natyral per njerzit. Por me e rendesishme nuk domethene se i ben dem njeriu dhe per kete arsye eshte imorale ta ndalosh! Gjerat qe nuk i bejne dem njeriu pa marrveshje jane plotesisht te pranueshme nga ana morale. Ata qe mundohen ti ndalojne duhen te denohen per imoralitetin qe bejne. Nuk ka njeri te drejte ti heqi lirine te tjereve me rregulla tirane. Eshte gje shume e ulet qe te mundohesh te kontrollosh seksualitetin e te tjereve kur te gjithe qe jane involved jane te rritur dhe e bejne me mirekutpim. Kush i fut hundet ketu duhet te paguaj rende per kete akt imoral. Duke e bere prostitucionin ilegal po ndeshkon nje person qe nuk ka bere gabim, dhe kjo eshte e pa-pranueshme ne shoqeri te perparuar.

Personalisht, prostitutat qe paguhen shume me duken si njerez te ngritur dhe te perparuar, qe nuk i nenshtrohen rregullave imbecile dhe tirane qe prodhon shoqeira e ulet, imorale, dhe servile. Plus jane shume te zonjat per seduction qe eshte kualitet shume i deshirueshem dhe i bukur ne natyren e kafsheve (si neve, njerzit). Prostituta te tilla jane shume terheqese per keto arsye.
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

4. #-6
    dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Votoj Jo.
    Edhe ketu do te kete korrupsion nga elita politike.

5. #-5
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ne shtete ku nuk funksionon shteti ligjor, ku ka vareferi te madhe, papunesi te madhe, sistem te dobet social etj. as nuk duhet menduar ne legalizimin e veprimtarive te tilla...
    Pervec nese deshiron ta shenderrosh vendin edhe ne destinacion te preferuar "seksturizmit" apo dicka te ngjashme.
    E kam fjalën për Shqipërinë , jo për Senegalin !

6. #-4

Citim Postuar më parë nga wordless Lexo Postimin
    e kam fjalën për shqipërinë , jo për senegalin !
    edhe ai e ka fjalen per shqiperine.
    Une po pergjigjem per kosove: Jo nuk duhet te legalizohet! Ata qe kane probleme me seksin, le te martohen, gjithmone do te gjejne nje vajze. Nuk behet seksi me para.
    Per mendimin tim, ai qe shkon te beje seks me para eshte shume i mjere, dhe....nuk e kerkuar ende.
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

7. #-3
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Citim Postuar më parë nga Wordless Lexo Postimin
    A duhet të legalizohet prostitucioni në Shqipëri , në rrugë ose në shtëpi ...?
    pse eshte i ndaluar.

tek ne te bejn dhe oferta.blej 2 dhe pago 1

8. #-2
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Une votova PO, me nje kusht qe te jete me platforme ligjore, pasi vetem ashtu mund te kesh kontroll ligjor mbi shtepite publike.
    Te gjith variantet tjera jane te papranueshme perfshi ketu dhe ilegalitetin.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

9. #-1
    Anëtarësuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    edhe ai e ka fjalen per shqiperine.
    Une po pergjigjem per kosove: Jo nuk duhet te legalizohet! Ata qe kane probleme me seksin, le te martohen, gjithmone do te gjejne nje vajze. Nuk behet seksi me para.
    Per mendimin tim, ai qe shkon te beje seks me para eshte shume i mjere, dhe....nuk e kerkuar ende.
    Imagjino një burrë mbi të 50-tat , a' e tërheq më gruaja e tijë e fishkur ? Ndërkohë që buzë rrugës apo në ndonjë shtëpi të rehatshme e pret një bukuroshe sipas kritereve të tija !! Liria e shpirtit nuk duhet të ketë kufi.. po ashtu anasjelltas vlen dhe për gratë që mund t'i jenë mërzitur burrat e tyre që u' vije era e gojës qepë, ulli, djathë e raki lol. Prostitucioni nëse lejohet, lejohet për të gjitha sekset ~

Optimus, tek cili semafor punon ti?
    "An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •