hahhhahah hudher ja maj si kena vu...se si besojme nnjato gjana....po ca me hape ai teme ai vec qan sa mundet,,,si gomar...ca din ai maj alba mousi....
Beni flm shume zemer edhe ti me nje djale shpejt.....
Baby girllll thnx zemrushe
hahhhahah hudher ja maj si kena vu...se si besojme nnjato gjana....po ca me hape ai teme ai vec qan sa mundet,,,si gomar...ca din ai maj alba mousi....
Beni flm shume zemer edhe ti me nje djale shpejt.....
Baby girllll thnx zemrushe
Ca po me bahet qejfi qe ju paska pelqy nipi jem sepse mos harroni se edhe une e kam nip lol
Faleminderit dhe per te gjithe muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ne vecanti Endrin e vogel qe tash po ja ha njate besh te vogel qe ma ka .
Edhe meqe ra fjala nusen e gjen vet ai maj ylli se me ja gjete ne kot spo na i pelqen edhe po qet bishta pastaj , jo ca asht kja nuse , jo sme pelqen etj etj e hajde degjoje pastaj
Uueeeeeeeeee
Uueeeeeeeeeeeeeeee![]()
Nje smack te madh per ket engjell, mashallah!
hahaha flavia ate doli gjumi ty....aaa na fal se ta kena mohu nipin maj....po une e kam ma nip se ti...jjajajjajajajja
muahhh per ty...ma puth edhe endrin deri masdite.....
Nusen ja ka gjete tezja atij e din ti kush asht..
Yllshkodrane nigja naqe flm per urimin si bane po si dihet se noshta del edhe vajz po doli Vajz ejo djal ma jep fjalen se
vjen e ma kerkon per Nip tanin se e paske si shpirt
edhe nje her Zoti e bekoft Nipin tan
Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...
Kur te rritet mor Ben ska me pyt fort ai,,,,po ishalla kam me ba gja me motren teme Flavia me ja mbushe mendjen..pisit....
shokut tezesss
lol Yllshkodrane se mos ka me pyt mua vajza jeme maj kur i jati esht feju me dashni po ajo ēa ka me bah ah maj naqe dasht zoti e
ka me marr veē nje se edhe kines ta marrin per mua lol
me rrespket beni se shkruva si shum ktu pashim pa puth nipin per mua
Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...
hahaha ska problem maj zemer ti me knaqe tu qeshe...
vec zezak mos te marrin pashzoten..se kur na brezi tash spo pyesim prinderit jamo ato tonet si kane mu ba,,,,,,,,
Flm Beni edhe nje here te uroj Jete te lumtur.....Edhe Ishalla plakeni bashke si thojme na ka shkodra....
marshalla se e aske si rrush!
marshalla se e paske si rrush!
Krijoni Kontakt