Dashuria te ben te n'djehesh fit, e lumtur dhe cdo gje te duket e mrekullueshme .
Fatkeqesisht nuk ti pakson vitet qe ke mbi kurriz :-D
Dashuria te ben te n'djehesh fit, e lumtur dhe cdo gje te duket e mrekullueshme .
Fatkeqesisht nuk ti pakson vitet qe ke mbi kurriz :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
A dini gje a dashurohet ( a bie ne dashuri) njeriu pas moshes 40 vjeēare?
Une s'kam degjuar qe dikush pertej te katerdhjetave te thote: Jam i dashuruar deri ne vesh....
Si po duket i gjithe "rinimi" qenka deri ne kete moshe.
gjithmone te rinon dashuria .....eshte mjalti i jetes
Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!
Normal se po u dashurove ndryshon komplet si njeri e man mendjen vetem aty i harron te gjitha hallet dhe problemet e meparshme si dhe nga paraqitja e jashtme gjithashtu ndryshon total,une psh e kuptova shoqen time qe ishte e dashuruar vetem te syte qe i shkelqenin u dukte njeri tjeter.
Edhe 50 vjecarja kur dashurohet rinohet sdiskutohet qe vitet aty jane
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
Edhe te rinon edhe mund te plak parakohes,varet cilen ane te dashuris e shijon
Sa mbart ajo fjale,,,,,,,,,,,,,,
Sa ndryshe interpretohet disa here!!
Ajo rinon,edhe zbukuron njekohesisht rrezaton.
kam lexuar artikuj shkencetore ku tregojne se ndikon ne shendetin e pergjithshem keshtu qe verte ka dicka ketu ... kjo teori eshte e vertet , dihet qe kush jeton shume lumturi jeton nje jete dhe me te gjate ...
Di qe kur dashuron njeriu behet me i forte, ka me shume vetbesim, ne nje menyre ballafaqohet me me guxim me sfida te ndryshme......Mbase ndihet edhe me i ri.....
AUTOCHTHONOUS
Krijoni Kontakt