Si do qe te jete dashuria ne nuk mund te dashurojme sa here te duam,por vertet ato ,ata qe dashurojne e dini qe ju shkelqen fytyra...?
Si do qe te jete dashuria ne nuk mund te dashurojme sa here te duam,por vertet ato ,ata qe dashurojne e dini qe ju shkelqen fytyra...?
Pse kur dashuroj lotoj! Nga gezimi apo nga hidherimi?
KOSOVA - SHENJA E SHENJTĖ E SHQIPTARISĖ
Kuptohet se dashuria rinon, sepse nese nuk te rinon ajo nuk osht dashuri.
HISTORIA NUK SHKRUHET ME SHKROLA E SHKOKLA!
Jam plotėsisht dakort me mendimin : Kur njė femėr dashuron ajo rinohet nė shpirt,nė veshje dhe nė mendim.Prandaj mos e humbni rastin,mos ju ndani dashurisė kėrkojeni atė nė ēdo cep tė jetės,nė ēdo skut ku tė jet futur dhe ecni krah pėr krah me tė,atėhere do t'ja njohni vlerat.Respekte pranvera pėr temėn shum interesante.....
Dashuria te rinon ,te s'bukuron dhe te jep forca .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Sigurisht qe nuk plaket femra qe dashuron!
Por a dine te dashurojne te gjitha?...
Kam pershtypjen se 50% e tyre shohin interesin ne nje marredhenie, 49% kerkojne seksin, ndersa 1% dashuron vertet, por edhe ato dashuri ndodhin me teper neper romane e neper filma...
Mos e kam gabim?... Me falni, e thashe pa dashje... Nuk kisha bere ndonjehere nga keto anonimet dhe thashe ta provoj nje here edhe une.
Ne fakt, te gjitha kerkojne nje burre, per te kryer misionin riprodhues, sipas normave morale te kohes dhe, me pas, nga qe s'dine cfare te kerkojne pertypin si cimcakiz fjalen "dashuri".
Ose shohin telenovela...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mciri : 30-10-2009 mė 18:58 Arsyeja: shtese
Dashuria te rinon gjithashtu dhe xxx....
po sigurisht nese eshte ajo e para vetem existon formula ndryshe te plak ....
Normal qe dashuria te rinon......por ka dhe raste qe kur vuan nga dashuria plakesh para kohe....
Krijoni Kontakt