Close
Faqja 15 prej 41 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 405
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2009
    Postime
    3
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ikni ore mos na tregoni prralla me patriotizem, aq me teper disave qe nuk e dini se ku bie Shqiperia. Anastasi eshte 100 here me patriot se ju, po fajin e kane moderatoret qe kane lene kete teme ketu qe ka lidhje me fene dhe ju gjeni rastin te suleni si cakej...qe ju kane rene dhembet.
    une nuk kuptoj dicka:
    1)Sa shqipetar mund te jet dikush qe jeton ne shqiperi me nje qellim te vetem , ta shkaterroje?!.
    2)Si flet ti ne emer te komunitetit ortodoks Shqipetar?
    (PERGJIGJA PER PYETJEN E DYTE ESHTE NJE: TI JE I SHITUR)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga AlGangsta : 16-08-2009 mė 14:40

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ikni ore mos na tregoni prralla me patriotizem, aq me teper disave qe nuk e dini se ku bie Shqiperia. Anastasi eshte 100 here me patriot se ju, po fajin e kane moderatoret qe kane lene kete teme ketu qe ka lidhje me fene dhe ju gjeni rastin te suleni si cakej...qe ju kane rene dhembet.

Ti shoku Ilias Spirios,mos u beje me nerva.Se ai karafili eshte patriot,ne kete e dime.Perndryshe nuk nuk do vinte ne Shqiperi me qellim shkaterrimin e saje.Se ne kete pune po ka sukses,edhe kete gje po e shofim.Se kete sukses e arrin me ndihmen e disa langojve e hienave sikur soji yt.Se kjo pune nuk ka per ti shkuar edhe shume kohe,edhe kete e dijme.

E ty,po te pelqeu shume,merre e qoje ne shtepi.Mbase do tua " rrase " edhe me thelle (patriotizmin ) se qe ka bere deri me tani.Kopuk.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Daja goni vetem duhet tė dish qė Anastasi ka marr mirnjohje pėr paqe,dialog,tolerancė edhe nji gjė pom intereson qka tė shtyri tė hysh kėtu?

une nuk kuptoj dicka:
    He ketu nuk kam se ē'fare te them, kjo duket...
    1)Sa shqipetar mund te jet dikush qe jeton ne shqiperi me nje qellim te vetem , ta shkaterroje?!.
    Po si ti ke arritur ne nje konkluzion si ky? Mos ndoshta ke informazione nga sherbimet sekrete..., ku na vjen e na ndriēon neve te paditurit...
    )Si flet ti ne emer te komunitetit ortodoks Shqipetar?
    (PERGJIGJA PER PYETJEN E DYTE ESHTE NJE: TI JE I SHITUR)
    Kur ai anetari flet si nje orthodhoks dhe jo si zedhenes, ti na e quan, "te shitur"!
    Atehere te bej une ty nje pyetje te ngjashme, po ti ne emer te kujt flet, na bej te ditur kete dhe une te them ty, kush je! - per sa i perket "rrefimit" tend,
    une nuk kuptoj dicka:
    Te jap krejtesisht te drejte, edhe me shume, nuk kupton asgje!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-08-2009
    Postime
    2
    Sikur ky anastasi dh soji i tije te kujdeseshin me shume per fjalen e zotit se sa per greqizime e greqizma do te ishim me ne paqe. Valle ky njeri merret me fene kristiane dmth me Jezu Krishtin apo me pan helenizem shoven? Mos valle sihte prift kinez ai i permetit qe mundesoi zhvarrosjen e femijeve dhe pleqve shqiptare dhe i futi ne arkivole "ushtaresh" qe gjasme pakerkan rene ne token shqiptare.
    Dikush ketu madje ka guximin te thote se ai eshte i shquar ne miresi, paqe etj...po pse. mos dashka te dilte me kallashnikov ne dore?

Edhe nenshtetesine greke shume e ka
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga stinger : 16-08-2009 mė 15:46

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    ikur ky anastasi dh soji i tije te kujdeseshin me shume per fjalen e zotit se sa per greqizime e greqizma do te ishim me ne paqe. Valle ky njeri merret me fene kristiane dmth me Jezu Krishtin apo me pan helenizem shoven? Mos valle sihte prift kinez ai i permetit qe mundesoi zhvarrosjen e femijeve dhe pleqve shqiptare dhe i futi ne arkivole "ushtaresh" qe gjasme pakerkan rene ne token shqiptare.
    Dikush ketu madje ka guximin te thote se ai eshte i shquar ne miresi, paqe etj...po pse. mos dashka te dilte me kallashnikov ne dore?

Edhe nenshtetesine greke shume e ka

stringer kurr hyn ne forum duhesh me i lexu krejt postet sepse kshtu asht nji rregull ne forum nuk asht e obligueshme si te tjerat por qe te jesh ne rrjedha dhe qe debati tė hec sa mė mirė at`her duhesh ta besh sepse sa po pash qe tani je prezantuar edhe me postin e dyt me ofendu nuk asht mir sepse jep pershtypje tkeqe tek antarėt e nėse vazhdon te flasėsh keshtu at`her kėrkush nuk tmer pėr seriozisht!

Wink

Citim Postuar mė parė nga Kronikė Lexo Postimin
    stringer kurr hyn ne forum duhesh me i lexu krejt postet sepse kshtu asht nji rregull ne forum nuk asht e obligueshme si te tjerat por qe te jesh ne rrjedha dhe qe debati tė hec sa mė mirė at`her duhesh ta besh sepse sa po pash qe tani je prezantuar edhe me postin e dyt me ofendu nuk asht mir sepse jep pershtypje tkeqe tek antarėt e nėse vazhdon te flasėsh keshtu at`her kėrkush nuk tmer pėr seriozisht!
    I ke rene pikes, pasi qe jane shume te tille, sa per te thene diēka, hapin nje akaunt te ri, po sa kohe kane per tu zbavitur me te tilla xhonglime...
    Nje aneter i ri, zakonisht rri ne heshtje sapo ka hyre ne forum, por qe ka edhe me te zgjuar, bejne nja dy mije komente leshi, me ēit-ēate dhe prezantohen sikur te jene veterane..., o ndoshta jane, por hecin me mendjen se po behen shume!
    Prestigjatore si keta, nuk i hyjne ne pune askujt...

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anėtarėsuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    He ketu nuk kam se ē'fare te them, kjo duket...

Po si ti ke arritur ne nje konkluzion si ky? Mos ndoshta ke informazione nga sherbimet sekrete..., ku na vjen e na ndriēon neve te paditurit...

Kur ai anetari flet si nje orthodhoks dhe jo si zedhenes, ti na e quan, "te shitur"!
    Atehere te bej une ty nje pyetje te ngjashme, po ti ne emer te kujt flet, na bej te ditur kete dhe une te them ty, kush je! - per sa i perket "rrefimit" tend,
    Te jap krejtesisht te drejte, edhe me shume, nuk kupton asgje!

Cudi arbereshi_niko, pse na degjon vetem fjalen e ketij ortodoksi dhe jo te ortodokseve te tjere, te cilet kane dhene mendimet e tyre ketu. Kujdes zoteri mos u bej shume transparent.

Shendet!
    Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Citim Postuar mė parė nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Cudi arbereshi_niko, pse na degjon vetem fjalen e ketij ortodoksi dhe jo te ortodokseve te tjere, te cilet kane dhene mendimet e tyre ketu. Kujdes zoteri mos u bej shume transparent.

Shendet!
    Shendet paē e tungjatjeta..., moj burrnesh!
    Po me habit jo pak, kjo ironia qe ti perdor me mua..., po me pare te rikujtoj qe, nuk duhet te flasim me tifozllek, pasi qe une me pare se te pergjigjem, lexoj, tamam ashtu si ka keshilluar nje anetar tjeter me lart.
    Ai bukuroshi, ka hyre ne form, vetem per gallat, pasi qe postimi i tij i pare, eshte nje postim rrugaēesh, por ja qe pas nje pc nuk fshihesh dot...!
    Si pra nuk te ben pershtypje ajo trasparenca volgare qe ne postim te pare te atij qe ti e mbron o te pakten i mban ison...?
    Jam i sigurt qe, po te kishe pritur pakez, nje lloj si une edhe ti, do te ndaje te njejtat mendime, orthodhokse o jo, nuk ka fare rendesi, pasi qe ketu nuk jemi ne referundum orthodhoks, por po flitet me tifozllek, duke ngaterruar kete te fundit ,me fjalen qe shume e kane te perzemert midis nesh, "patriotizem", por qe s'do te thote te flasesh vend e pavend...
    Ja pra e nderuar Aulone, une jam trasparent ne kete drejtim, te fleminderit per mirekuptimin.

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Epo shqiptaret me 5 vite te ndejtura ne angli apo usa marrin pashaporten e ketyre shteteve, ndersa ketij anastasit u bene me shume se 15 me sa di une.
    Tani ne gezohena pa mase kur marrim pashaporta te huaja , ama sna vjen mire kur te tjeret marrin tonen . Pak si hipokrizi me duket kjo mua, duke i lene menjane politikat e thella fetare-nacionaliste.

Faqja 15 prej 41 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Luftrat,Konfliktet qe jane zhvilluar pas luftes se dyte boterore
    Nga YlliRiaN nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 20:06
  2. Migjeni
    Nga macia_blu nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-11-2008, 05:03
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Komploti boteror
    Nga ORIONI nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 12:59
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •