Qaj memeti i serialit garant asht aji ne forum![]()
Po mund edhe te jete se eshte e vertete qe ne Turqi ka numer shume te madh te shqiptareve. Bile mua shume mire me kujtohet qe njeriu i pare qe kemi takuar ne stamboll, ka qene shqiptarMirepo, turqit kane nje ftyre apo tipare me ndryshe qe dallohen sidomos te pjesa e hundes dhe fizionomia ne teresi.
Ja nje foto e Mehmet Kosovarit p.sh. shikoja tiparet e ftyres nuk jane shqiptare, bile edhe turqit qe i kemi ne ne Kosove dallojne.
Po, edhe pse une s'e kam percjell aq rregullisht serialin, mendoj se autori i serialit eshte munduar ta paraqese tamam me tipare si shqiptar te Kosoves.![]()
P.S. Ka shume shqiptare qe jane shperngul/debuar per ne Turqi, e kam hap edhe nje teme ketu qe tregon sa shume shqiptare jane shperngul para luftes se 2 boterore, mirepo njehere spo kam kohe me vazhdu.
eshte filem i mir nuk e me kujtohet kur kam pere filem me te mire se ky
Vetem perkthim eshte katastrof gjysma e fjalve nuk perkthehen shqip fare , nuk e di si e kan lejuar ket serial me kete perkthim gjysme turqisht te perkthyn ?
ahahahah jo jo nuk jam unė edhe pse jam edhe unė Kosovar dhe quhem Mehmet![]()
Kam njė pyetje pėr ju qe e keni shikuar apo e shikoni ende ketė film.
A ka te bej diēka me Kosovar ky apo vetėm pėrkthimin e kan bere qe ky kishe ėshtė Kosovar?
Se kam digju pėr ketė film qysh moti, vjet ishte ne Maqedoni e sivjet mbėrriti ne Kosove.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
ai ka mbiemrin kosovali po nuk flitet qe te jete kosovar. Aktori nuk ka lidhje fare me shqiptaret, xhaxhain e tij e kam pasur profesor dhe nuk e ka permendur ndonjehere te jete shqiptar.Vetem se eshte i mire dreqi.
Nje dite sinjor kapiteni ciganen ne rruge e takoi
a do te kishit dashur qe te takoheshit me ndonje nga personazhet e ketij seriali ???
une po u tregoj qe do te kisha dashur te takohem me te gjithe por veqanerisht me mehmet kosovarin
Krijoni Kontakt