asht e vertet se Llapi i ka ofendue shum antar te forumit
haa haa edhe mua ne nje tem te muzikes
por une personalisht jam PER KTHIM te tij
EDHE NJE SHANS PER LLAPIN
asht e vertet se Llapi i ka ofendue shum antar te forumit
haa haa edhe mua ne nje tem te muzikes
por une personalisht jam PER KTHIM te tij
EDHE NJE SHANS PER LLAPIN
Nuk ėshtė e vėrtetė sepse kėtė gjė e kisha pėrjetuar vet, pėrjashtimin pra, vetėm e vetėm se mendimet e mia pėr rugoven nuk pėrputheshin me mendimet e moderatorėve! Bile njėri nga ata edhe hyri nė polemik( debat) dhe duke mos mundur t'i pėrballonte argumenteve me argumente, zgjodhi mėnyrėn mė dinake dhe mė tė poshtrėn: Pėrjashtimin!
Pėrjashtimin e bėjnė vetėm tė dobėtit; ata qė s'kanė both mu pėrball me asgjė qė ka erė tė reales!
Nėse Keni sharė apo edhe nėse shani - duhet tė jeni tė gatshėm po njėsoj t'i pranoni edhe ato!
Unė nuk lexova akoma qė pėrjashtuan dikend pse ai " dikushi" ka fyer pikrisht Llapin!
Nė fakt jam kundėr ēdo pėrjashtimi!
Nė fund tė fundit nga ato qė kam lexuar dhe qė ka sjellė Llapi si tema ka qenė pėr notėn DHJETSHE sepse tė mėsosh pėr njė periudh kur shqiptari kokėn e tij e barte nė " ēantė" ( strajc) nuk ėshtė pak!
Unė rastesisht e lexova kėtė gjė sot ( pėrjashtimin dhe sondazhin) por nuk lexova asgjėkundi arsyetimin e njė pėrjashtimi tė tillė!
KURR' SHQIPERI S'KAM ME T'HARRUE
EDHE N'VORR ME T'PĖRMENDĖ KAM!
Kjo tėmė (ky sondazh ) , sa po vjen dhe po behet mė interesant !!!
Llapi , ka filluar tė fitojė simpatinė time
Njė gjė nuk e kam tė kjartė , njė pjese e madhe e akuzojnė Llapin pėr sharjet qė u ka bėre , dhe pas pak harrojnė pėrse akuzuan dhe " habiten" e shajnė vet duke pėrdorur fjalor rrugaqėsh !!!!!
Nuk dua tė arsyeytojė Llapin pėr ofendimet qė ka bėrė ( megjithėse duhet kėrkuar edhe arsyet pse ai ka vepruar ashtu, mos vallė dikush ia " ka plasė damarin"), por ama edhe stafi i forumit nuk duhet tė jetė pėr disanėnė dhe pėr disa njerkė !!!!!
Llapi ,pėrveq qė ka gabuar se ka sharė , ka pas edhe njė veti tė mirė , hapte tema pėr tė cilat ia vlente pėr tė diskutohej dhe freskonte forumin duke sjelle artikuj tė ndryshėm tė gazetave ,nė tė cilat neve qė jemi ne mėrgim , jo tė gjithė kishim qasje !!
Prandaj po e ripėrsėris , unė JAM qė Llapit ti jepet edhe njė shans me kusht qe tash e tutje tė jet mė i kujdsur , me i hapur , dhe mė konstruktiv nė debate .
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Enkeleu : 16-06-2009 mė 10:01
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Mua asnjehere nuk me ka share Llapi, edhe pse disa here ne tema te ndryshme kemi pasur mendime te kunderta, sepse as une nuk e kam fyer apo nenvleresuar. Llapi edhe pse mendoj se ben ndonjehere veprime jo te mira (si sharjet) dhe naive (si me hapjen e temave tek nenforumi i aneksave), shpesh here e kam pare edhe ate te fyhet dhe te tallet/nenvleftesohet ne menyra me te keqija nga te tjeret dhe jo vetem tek temat e politikes. Une, ne pergjithesi, mendoj se perjashtimi i tij "pergjithmone" ka qene i ngutshem.
Une jam ketu nje antar i ri !
Nese pergjegjesit e keti forumi e kryejn si duhet pune e tyre atehere eshte krejt ceshtje e tyre se cfar vendimesh marrin!
Rregullorja egziston dhe ne baze te saj te veprohet pavarsisht se kush eshte ne pyetje .
Llapi apo ish luftetari i UCK!!??
Une ,sinqerisht ,kam kujdese kur takoj Nika te tille si Llapi ,Drenica,Kruja ,UCK, etj sepse jam shume i sigurt se pas tyre fshihen njerez te "vegjel" dhe te pa "peshe" !!
Kerkoj falje nese ketu dikush ndihet i atakuar !
Do te kisha dasht te mos kem te drejte ne kete qendrim!
kur e pash ne fillim temen thash me veti ky qe ka hap kete teme qenka vertet tip interesant,mirepo se do hapet debat dhe do gjeni kohen te shkruani per nje LLAP qe ska rendesi aspak se a esht ai ketu apo jo,kete gje se kisha menduar,mua sme intereson aspak LLAPI dhe per vete kam votuar jo,pasiqe shpesh kam hasur shkrime te flliqta nga ai
Krijoni Kontakt