Hejj s'ju vjen turp!!!
Mbani 1 min.. heshtje pėr Llapi-n
Pak respekt pėr deshmorėt qė ran heroikisht nė frontin ForumiShqiptar.
Hejj s'ju vjen turp!!!
Mbani 1 min.. heshtje pėr Llapi-n
Pak respekt pėr deshmorėt qė ran heroikisht nė frontin ForumiShqiptar.
Sa seriozisht e markeni virtualitetin ju??!!.Mblidhni mendjen o milet!
Nqs se llapi ka share ,ai vec ka treguar sa i kulturuar eshte vet.Sepse ktu te gjitha opinionet jane ne tym asnjeri se ka pare tjetrin.E shara e llapit kunder antareve i shte kthyer vet atij.Cdo nje qe e ka lexuar ka menduar sa arogant eshte.Nuk ka menduar hy e gjeti i tille do jet ky personi, mir po ben qe e shan.Per vet kontributin, lajmet qe ka sjell lejoheni llapin te hyje se jam e bindur llapi do ndryshoj hahaha
Llapi te rafte e mira je bere objekt bisede ,njeri i keq
![]()
Ti mė duket nė njė postim pak me lart ishe kundėr sharjeve , e nė anėn Tjetėr e paske sha Hashimin !!
Jo vetėm ti, por shumė prej atyre qė kan shkruar nė kėtė temė Pėr me pėrjashtu Llapin , si arėsye pėr qėndrimi e vet kan sharjet qė ka bėrė Llapi , e nderkohė vet shajn !!
Edhe mua mė ka ofenduar Llapi , por nuk jam pėr ta pėrjashtuar!
Duhet ti marrim njerėzit si janė dhe jo ashtu si ne dėshirojmė qė ata tė jenė !
Pse nuk pėrjashtohet BRARI , qė nuk dallon aspak nga Llapi sa i pėrket fjalorit ??!!!!
I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!
Enkeleu kurr nė jetė Brari nuk i futet dikujt nė prv tė ja shaj edhe femijėt nė djep qė i ka ashtu sic bėri Llapi? Tė ja shaj familjen ? Tė ja shaj grujen?
Cfar faji i ka fėmija im kur unė (baba) jam nė forum? Apo cfar faji i ka gruaja / nėna ime kur unė jam nė Forum?
Mos e krahaso njė Engjull me njė Dreq tė lutem Enkeleu.
Un votova PO megjithate llapi duhet te beje autokritike perpara fsh se mban shume nga e majta.
E djathta fiton zgjedhjet dhe me to fitojne shqiptaret nga te dyja anet e kufirit.
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Krijoni Kontakt