prishtinase...une e di se ti je vete Llapi veq nejse
prishtinase...une e di se ti je vete Llapi veq nejse
Sa mė pak lapera nė forum , do tė jet ky forum mė i shėndetshėm!
Kili
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Unė besoj se tregimi pėr llapin si ish UCK ėshtė i shpifur!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
po pse si c“far si ka mundesi qe dikutoni per perjashtimin e dikuj,,pa ditur shkaqet e perjashtimit????
a ka patur shkaqe,,sepse kot smund te jet perjashtuar,,,shkaqet duhet te sillen ne tem,,dhe pastaj diskutohet nese stafi ka patur te drejt dhe ai duhet ta vazhdoj denimin,,apo stafi ka ber gabim dhe duhet ti kerkoj falje antarit te forumit ne rradh te par,,pastaj edhe te UCKs
Llapi u largue njiher per dy jav vetem perse u ankue dhe e ka raportue nji postim ku antari me nofken MmEeTtIi e ka sha e ofendue Llapin
meqe pas ati pseudonimi me gjas ka qendrue ndokush nga stafi ata e perjashtuan Llapin perse po ankohet
kur dje i kaloi denimi dhe Llapi u fut ne forum
Llapi ja dergoi nji mesazh ne privat supermoderatorit Darius
dhe e sugjeroi se qysh keni fillue ti largoni antaret nga ky forum ka rrezik se do te mbeteni me antar vetem te minoriteteve serbo/greke
ndersa DARIUS e perjashtoi pergjithmon
dhe e ka shtremberue thanjen e Llapit ne privat
gjejase Llapi e ka quajtur ket forum serbo/grek dhe kinse Llapi vet ka kerkue te largohet nga ky forum
qka nuk eshte aspak e vertet
qe pergjigjija e supermoderatorit DARIUS
Vjetėr 14-06-2009, 20:35 #2
Darius
Deny Ignorance
Maska e Darius
Anėtarėsuar: 25-04-2002
Vendndodhja: Agartha
Postime: 8,031
Dergoji nje mesazh privat deshmorit Llapi se mbase ta shpjegon ai arsyen e perjashtimit. Te shpjegon dhe qe kerkoi te perjashtohej pergjithmone nga forumi serbogrek (Shqiptar) sipas heroit te UCK Llapi.
ti o nieri i shitur
po at postim qe e ke sha e ofendue Llapin
e qe Llapi e ka raportue ALBO e ka fshi
dhe Llapin e ka largue ndersa ty te ka gradue
dhe tani leh si qen i qartur neper forum nga gezimi qe e perjashtuat
ushtarin e UĒK/se marri u qoft ju sherbetirve te BIA/s
Krijoni Kontakt