Close

Rezultati i Sondazhit: A ini qe antarit Llapi ishe ushtarit te UĒK-se ti lejohet hyrja ne ket forum?

Votues
106. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

46 43.40%
  • JO

51 48.11%
  • Se di

9 8.49%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 221
    i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Tash e kuptova qe qenka ish ushtar i uēk-se , tani e tutje dote ket nje respekt te veqant Llapi , shpresoj qe edhe ju tjert te keni me shume respekt

Kete e bejne vetem qe s'ka mbeshtetje te plote , sepse vjen nga kosova , se per ndryshe te ishte nga shqipria nuk do ta largoni kurre sepse ketu e njofin vetem gjuhen e frikes .

Andaj ka mjafte forumista qe ofendojne keq e ma keq por ju fryn mi largu ata .

keshtu shpresoj qe foromistat nga kosova te bejn apel ta kthejn Llapin.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Tash e kuptova qe qenka ish ushtar i uēk-se , tani e tutje dote ket nje respekt te veqant Llapi , shpresoj qe edhe ju tjert te keni me shume respekt

Kete e bejne vetem qe s'ka mbeshtetje te plote , sepse vjen nga kosova , se per ndryshe te ishte nga shqipria nuk do ta largoni kurre sepse ketu e njofin vetem gjuhen e frikes .

Andaj ka mjafte forumista qe ofendojne keq e ma keq por ju fryn mi largu ata .

keshtu shpresoj qe foromistat nga kosova te bejn apel ta kthejn Llapin.
    Perderisa me ka sha edhe ofendu mua edhe gjithe familjen time vetem pse se du Hashimin , kurr ska me pas perkrahjen time.

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Perderisa me ka sha edhe ofendu mua edhe gjithe familjen time vetem pse se du Hashimin , kurr ska me pas perkrahjen time.
    Nuk e di cfar ke pasur me te ! ketu ndodh te shahesh me lloj njerzish por mos harro "ma i mire eshte nje dreq i joti se nje melaēe e huj".

i/e regjistruar Maska e firaku
    Anėtarėsuar
    03-04-2008
    Vendndodhja
    Nen qiell
    Postime
    660
    Jam kunder perjashtimit te Llapit dhe anetareve qe jan aktiv ashtu siq ishte Llapi nga ky Forum.
    Ndoshta ka pasur nje fjalore nganjeher jo te mire,por ne kete Forum ka mjafte te atille qe perdorin fjalore te piset.
    Sipas kesaj duhet edhe shume te largohen nga ketu,Llapi ishte nje nga anetaret me te angazhuar ne kete Forum duke postuar lajme dhe Tema te shumta ndersa ne Forum ka anetare qe nuk kan lidhje me koken e vete, e dine vetem te shajne e ofendojne te tjeret.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Nuk e di cfar ke pasur me te ! ketu ndodh te shahesh me lloj njerzish por mos harro "ma i mire eshte nje dreq i joti se nje melaēe e huj".
    Asgje skam pas me to , vetem se i kam shar Hashimin , ska pas gje pa me thene, edhe kshtu e ka humb respektin tim , edhe mos hyft kurr me ketu , edhe pse e nderron nikun .

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anėtarėsuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar mė parė nga B.C.B Lexo Postimin
    aj veq nickname LLAPI qe e ka nuk bon me lon ktu.qa ka lidhje qe u kon n`uck?.llapjon e burr t`mir ska.
    Marri e paq vehten ne qafe se ska vend pa te mire e e te kqije po krejt llapi nuk jan zahir pajazita po as halit trrnavca

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Asgje skam pas me to , vetem se i kam shar Hashimin , ska pas gje pa me thene, edhe kshtu e ka humb respektin tim , edhe mos hyft kurr me ketu , edhe pse e nderron nikun .
    O xhami!Ti sipas nick-ut qe mban nuk duhet shar as urryer askend,ose ndrroje nick-un ose mendimin!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    O xhami!Ti sipas nick-ut qe mban nuk duhet shar as urryer askend,ose ndrroje nick-un ose mendimin!
    Jo e panjohura ska nevoj asnjere sepse , edhe niku edhe mendimi sbesoj se i pengon dikuj

Une me llapin skam pas asgje deri ne ato momente tek sa i kom than se Hashimi po vjedh , Hashimi na ndrroj flamurin edhe kesi gjerash , dhe vetem pse i kam thene qe flamuri i Rugoves eshte me i mir se ky qe kemi , ska pas gje qe sme ka sha .

Nese kjo per ty eshte e shame ok , sepse per mua jo.

Gone!
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Llapi eshte nje nga anetaret qe eshte shume aktiv ne kete forum, mirepo ate cka nuk me pelqen te Llapi, eshte qe e ka emeruar veten si pararoje te PDK-se dhe i merr personalisht te gjitha postimet kunder PDK-se. Shume keq, se nuk ia vlen. Perndryshe, mendoj se eshte ok dhe nuk eshte dashur te perjashtohet pergjithmone. Ne fakt une nuk kam qejf ne pergjithesi kur perjashtohen anetaret, bile as ata qe une me ta ndonjehere bie ne konflikt, se mendoj se eshte normale qe nganjehere njerezit te humbasin kontrollin - dhe ne fund te fundit, asnjoni/a nuk jemi aq te urte

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    shum i pa moralshem ka qen aj i marr, mendimi im asht kurgja ma shum ska qen veq ni reklamuesi i pdk. asgja tjeter.

dhe fyes shum i ndyt qe nuk muj as te mendoj andej , sa shemtushem ka shkruar, vetem nese pak e ke kundershtu pdk.

Faqja 4 prej 23 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Mėsime tė pėrgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50
  5. Ai, ushtari, dhe teknologjia
    Nga nitROSHI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-12-2004, 19:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •