Une i kam frike.
Gjithmone i imagjinoj si neper filma .
Vellacko Patosarak ti e di mendimin tim rreth te burgosurve ....Jane njerez qe nga rrethanat u gjeten atje....skemi pse ti bejme tutje neve sepse ti e di mire qe kudo te jesh une ty te dua e te respektoj sikur te ishe jashte!
"Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy
Me fal por un nuk di ndryshe de keshilloj ,por ndoshta edhe nuk te vyn keshillat e mija.
Per gjdo send qe ke gabuar ka pendim, por te gjith njerzit nuk e pranojn ket gje.
per mu je njeri si te gjith tjeret.
mesiguri qe e kqyrim ngapak se per qka je ne burrg, p.sh. sikur ata qe kan dal dhe kan hy prap , qka mendon ti per punen e tyre?
Te burgosurit jane si gjithe te tjeret,sa vete ka qe nuk kane qene kurre ne burg por qe bejne gjera shume me te keqija se ca qe per budallalleqe kane rene brenda.Ata qe nuk kane bere krime te renda mendoj se meritojne gjithmone nje shanc te dyte,tek e fundit bene dicka dhe moren nje denim nuk do i denojme gjithe jeten .
Dashni krejt Shqiptarve qe jon mshel neper qelia.
Ka dallim prej atij qe zgjedh e nuk zgjedh viktima.
ti vllaqko veq dil prej burgut se behet mire,mos ki problem shoqnine,nuk jane gjith t`njejt,dikush ka respekt edhe per ju.
http://www.youtube.com/watch?v=r7RfN...om=PL&index=14
Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 13-06-2009 më 11:02
plako kam qen ne burg ne greqi per 3 vjet ne athin per puna te ndryshme dmth shitje droge etc DMTH MA BERI HALLI pasi familja ne shqiperi skishte te hante kisha tre vllezer dy motra isha me i madhi plus palaka ne spital ne tirone e cfare duhet te beja un kshu qe zgjolla rrugen me te shpejt edhe ne fillim me doli mir fare vura lek te madh
por nese je ne loje sdel dot vecse ne te kapin edhe denohesh so policia me beri nder
dmth un nuk e di si e ke ti por ne greqi kur isha un ishte 1 dit quesh dy
un isha denuar 6 vjet por bera vetem tre sepse eshte 1 dit dy ishalla edhe per ty ashtu
tani kur dola jasht nuk u shoqerova me asnje nga shoqeria qe kisha me para por direkt vajta tek prindrit e mi te cilet me duan te mir vertet u shoqerova me kushot vllezrit edhe shoket e femirs per kafe kam qendruar ne shqiperi 1 vit pastaj mora rrugen per ne itali nga italia ne holland pastaj usa ketu jam us citizen edhe ti kujton se duatja di un si me shikojn njerzit ???
jo mer lal un bej nje jet normale te mir edhe te ndershme me te drejta te plota e cdo njeriu
do me thosh eshte amerik aty por edhe ne shqiperi prap njesoj isha
puna eshte te vesh mend ne kok
sa per alnosa bashkshortja ime tani ne fillim kur e mori vesh se i tha e motra ja beri hiiiiiiii'
por ska frike tani jo :P ja ben cun me te mire ska
nejse se shaka
rrespekt per burrgaxhinjt kudo qe jan se vertet bejn nje pune me kok ne dor
kjo me lart vetem per ata qe u moren nga halli jo nga qefi
RRESPEKT
RROFTE SHQIPERIA
na dolen te gjithe burgaxhinj ketu.Bere mire Patos qe e hape, te vijne te rrefehen ketu te gjithe burgaxhinjte c'a kane bere. Parazitet. Lol
Krijoni Kontakt