Eniii ca ke pire se s'po me dukesh mire as ti mua? lol
Po nje vrases, nqs e vrau nje person per cfaredo arsye te kete qene, nje person vrau o goc dhe jo me dhjetra sic mund te vras nje trafikant droge. Pastaj, c'jane keto budallalleqe per vrasesit ne cmendim me qafsh apo degjoni kur ato femrat qe kane mbytur femijet e tyre deklarojne se nuk ishin mire nga mendja dhe te pakten i shpetojne denimit me vdekje ne ate menyre? Mos ja fusni kot fare tani se po krahasoni mollet me portokallet.
nuk e di faktet flasin vete ti mund te thuash cte duash .. po dukesh qe sdi shum nga jeta me te lexume librash i ke te tera
qao qao
gjynaf ..lol
urime ne perjashtimin e ri
Une se di ku jeton ti.Po une votova sivjet ,se vitet e tjera s'kam vajtur.Votova per president.Nje nga pika ishte te legalizohet marjuana?dhe Ne boston fitoiiiiiiiiiii
Po mire mi per kete marjuane qe kan mbjell ne shqiperi jane mbush burgjet plot.Po kur shof ne lajme ca pleq o zot!Ndac t'ju vij keq e ndac t'ju vij mire ky esht realiteti shqiptar me te mdhenj me te vegjel i jan turrur droges.Degjoni lajmet.
Ne Amerike jetoj dhe une se perndryshe nuk do te thoja keto fakte qe te dhashe. Ai legalizimi i marjuanes kishte ndonje kusht apo mund te shkosh ta blesh ne gas station like a pack of cigarettes? Shko lexoje dhe njehere ate piken e legalizimit te marjuanes se do ta shohesh qe eshte shume me e komplikuar se c'po e ben ti.
Mos me fol per perdorimin e droges ne amerike te lutem.Boll me ato ligje ,Ne amerik tmerohesh qe ne shkoll te mesme aq shume perdorin. Para dy muajsh isha ne Ny dhe morem autobuzin qe shetit per te pare qytetin.Kur kaloi ne Harlem shoqerusi na tha.Zona me e rezikshme diku ne nje cep e garantuar qe po shitet drog.Ne lagjen time u kap i djal vietnamez me 1.5 milon dollar mall e sillte nga Canadaja.Eshte nje semundje qe po pushton boten mjer kush ka hyr ne rrjet .se frenojm dot as une, as ti ,as ligji s'po i ben dot gje.I falem zotit qe s'kam asnje nga te njojturit te ktij niveli.Se mos te zent.
Elonaa pse po hidhesh nga nje deg ne tjetren kot? Fole per legalizimin e marjuanes ne Boston dhe te pyeta per hollesite e atij ligji dhe tani po flet per perhapjen e droges. Droga dihet qe eshte perhapur ne cdo cep te botes se eshte idiotizem mos ta pranosh ate gje, por kur thua qe po e legalizon shteti eshte pak si e ekzagjeruar. Sa per ligjin qe u aprovua ne shtetin tend, ai ligj thjesht thote se nqs kapesh me 1 ounce of marijuana ose me pak, nuk do akuzohesh per criminal defense por do gjobitesh me $100 ose me $1,000 nqs je me i vogel se 18 vjec. Tani ne maj po perpiqeshin qe te shtynin ligjin per aprovimin e marijuanes per probleme mjekesore, dhe nuk e di nqs e aprovuan apo jo.
Droga dhe krimi jane te perhapur kudo. Ka lagje ne South Side ku edhe McDonalds i ka xhamat antiplumb ku paguan. Keto nuk jane gjera te reja fare. Sa per drogen, edhe ne Amerike, shqiptaret po behen shperndaresit me te medhenj te droges, dhe njoh shume raste.
Krijoni Kontakt