Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 39
    Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Si e kapen more?
    Cfare fati......!!!!
    ...

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    e po tani nese shteti amerikan sben para duhet ti denoje me shume se vrasesit

vrasesit i cojn ne cmendi dhe dalin prap e vrasin .

ja shteti...
    Eniii ca ke pire se s'po me dukesh mire as ti mua? lol

Po nje vrases, nqs e vrau nje person per cfaredo arsye te kete qene, nje person vrau o goc dhe jo me dhjetra sic mund te vras nje trafikant droge. Pastaj, c'jane keto budallalleqe per vrasesit ne cmendim me qafsh apo degjoni kur ato femrat qe kane mbytur femijet e tyre deklarojne se nuk ishin mire nga mendja dhe te pakten i shpetojne denimit me vdekje ne ate menyre? Mos ja fusni kot fare tani se po krahasoni mollet me portokallet.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    nuk e di faktet flasin vete ti mund te thuash cte duash .. po dukesh qe sdi shum nga jeta me te lexume librash i ke te tera
    qao qao

Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    nuk e di faktet flasin vete ti mund te thuash cte duash .. po dukesh qe sdi shum nga jeta me te lexume librash i ke te tera
    qao qao
    Ke te drejte, vetem se i ke hapur syte pak me vone ti dhe i bie qe t'i kem thene une sateme "Te te rroj cupa".

bye bye

P.S. Shko keputi nje google se ca eshte "fakti" se nuk e paske idene fare dhe ne kete teme nuk ke sjell asnje fakt deri tani.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    gjynaf ..lol
    urime ne perjashtimin e ri

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga ARKIA Lexo Postimin
    Si e kapen more?
    Cfare fati......!!!!
    e kapen ate ,e cila po meritojka nje burgim me te gjat se meshkujt vetem pse esht femer,edhe i kapin edhe te tjeret sa me shpejt se shkattrruan shum shum jetera njerezish ,sidomos rinin,kta nuk e meritojn lirin me pas

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Apolloni@ Lexo Postimin
    Me vjen keq te them Elonaaa po tani vertet po ja fut kot fare. Ku do ta bejne te ligjshme moj goc? Ne USA? E di ti qe ketu nje vrases kur del nga burgu ka me teper te drejta se sa nje qe ishte burgosur per trafikim droge? E di ti qe e vetmja felony (qe di une te pakten) qe shteti nuk ju jep as financial aid per te shkuar ne shkolle jane pikerisht trafikantet e droges? Mos do te thuash se ndoshta kane diskutuar per marjuane? Dhe ate e kane diskutuar per pacientet me kancer qe jane ne chemo por nuk besoj se do ta benin kurre nje gje te tille qe te legalizonin heroine apo kokaine.

Une se di ku jeton ti.Po une votova sivjet ,se vitet e tjera s'kam vajtur.Votova per president.Nje nga pika ishte te legalizohet marjuana?dhe Ne boston fitoiiiiiiiiiii
    Po mire mi per kete marjuane qe kan mbjell ne shqiperi jane mbush burgjet plot.Po kur shof ne lajme ca pleq o zot!Ndac t'ju vij keq e ndac t'ju vij mire ky esht realiteti shqiptar me te mdhenj me te vegjel i jan turrur droges.Degjoni lajmet.

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Une se di ku jeton ti.Po une votova sivjet ,se vitet e tjera s'kam vajtur.Votova per president.Nje nga pika ishte te legalizohet marjuana?dhe Ne boston fitoiiiiiiiiiii
    Po mire mi per kete marjuane qe kan mbjell ne shqiperi jane mbush burgjet plot.Po kur shof ne lajme ca pleq o zot!Ndac t'ju vij keq e ndac t'ju vij mire ky esht realiteti shqiptar me te mdhenj me te vegjel i jan turrur droges.Degjoni lajmet.
    Ne Amerike jetoj dhe une se perndryshe nuk do te thoja keto fakte qe te dhashe. Ai legalizimi i marjuanes kishte ndonje kusht apo mund te shkosh ta blesh ne gas station like a pack of cigarettes? Shko lexoje dhe njehere ate piken e legalizimit te marjuanes se do ta shohesh qe eshte shume me e komplikuar se c'po e ben ti.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Apolloni@ Lexo Postimin
    Ne Amerike jetoj dhe une se perndryshe nuk do te thoja keto fakte qe te dhashe. Ai legalizimi i marjuanes kishte ndonje kusht apo mund te shkosh ta blesh ne gas station like a pack of cigarettes? Shko lexoje dhe njehere ate piken e legalizimit te marjuanes se do ta shohesh qe eshte shume me e komplikuar se c'po e ben ti.

Mos me fol per perdorimin e droges ne amerike te lutem.Boll me ato ligje ,Ne amerik tmerohesh qe ne shkoll te mesme aq shume perdorin. Para dy muajsh isha ne Ny dhe morem autobuzin qe shetit per te pare qytetin.Kur kaloi ne Harlem shoqerusi na tha.Zona me e rezikshme diku ne nje cep e garantuar qe po shitet drog.Ne lagjen time u kap i djal vietnamez me 1.5 milon dollar mall e sillte nga Canadaja.Eshte nje semundje qe po pushton boten mjer kush ka hyr ne rrjet .se frenojm dot as une, as ti ,as ligji s'po i ben dot gje.I falem zotit qe s'kam asnje nga te njojturit te ktij niveli.Se mos te zent.

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Mos me fol per perdorimin e droges ne amerike te lutem.Boll me ato ligje ,Ne amerik tmerohesh qe ne shkoll te mesme aq shume perdorin. Para dy muajsh isha ne Ny dhe morem autobuzin qe shetit per te pare qytetin.Kur kaloi ne Harlem shoqerusi na tha.Zona me e rezikshme diku ne nje cep e garantuar qe po shitet drog.Ne lagjen time u kap i djal vietnamez me 1.5 milon dollar mall e sillte nga Canadaja.Eshte nje semundje qe po pushton boten mjer kush ka hyr ne rrjet .se frenojm dot as une, as ti ,as ligji s'po i ben dot gje.I falem zotit qe s'kam asnje nga te njojturit te ktij niveli.Se mos te zent.
    Elonaa pse po hidhesh nga nje deg ne tjetren kot? Fole per legalizimin e marjuanes ne Boston dhe te pyeta per hollesite e atij ligji dhe tani po flet per perhapjen e droges. Droga dihet qe eshte perhapur ne cdo cep te botes se eshte idiotizem mos ta pranosh ate gje, por kur thua qe po e legalizon shteti eshte pak si e ekzagjeruar. Sa per ligjin qe u aprovua ne shtetin tend, ai ligj thjesht thote se nqs kapesh me 1 ounce of marijuana ose me pak, nuk do akuzohesh per criminal defense por do gjobitesh me $100 ose me $1,000 nqs je me i vogel se 18 vjec. Tani ne maj po perpiqeshin qe te shtynin ligjin per aprovimin e marijuanes per probleme mjekesore, dhe nuk e di nqs e aprovuan apo jo.

Droga dhe krimi jane te perhapur kudo. Ka lagje ne South Side ku edhe McDonalds i ka xhamat antiplumb ku paguan. Keto nuk jane gjera te reja fare. Sa per drogen, edhe ne Amerike, shqiptaret po behen shperndaresit me te medhenj te droges, dhe njoh shume raste.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Kapet me 65 kg heroinė, sekretari i ambasadės
    Nga Brari nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 25-05-2009, 09:56
  2. “Krushqit”, vėnė nė pranga tre trafikantė klandestinėsh
    Nga new-man nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-01-2009, 10:31
  3. Trafiku i vizave: Njė deputet gati pėr nė pranga
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 17:54
  4. Fier- Vlorė, kapen 32 kg heroinė
    Nga Genti^Itali nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-09-2004, 10:44
  5. Qyteti i Ipsuēit: Jo dėbimit tė shqiptares
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 18:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •