Te flasim realisht, paraja eshte e rendesishme.
Por ka shume gjera me te rendesishme ne jete, qe nuk blehen me para.
Te flasim realisht, paraja eshte e rendesishme.
Por ka shume gjera me te rendesishme ne jete, qe nuk blehen me para.
Paraja e fituar në mënyrë të pandershme, fundin e ka të keq. Thotë një fjalë e urtë popullore. Kjo nuk u bën përshtypje politikanëve tanë.
"Paraja..., s'ben lumturine" - po ja qe e thote gjithmone ai qe nuk ka para...
Sikur te mos e dinte njeriu se si prodhohet dhe nga vjen paraja, ndoshta ndoj here do mendonte se eshte vete zoti. Por pasi e dijme se paraja punohet dhe vjen nga njeriu atehere,
per te mund te themi se ;
Paraja eshte si zjarri nese je larg zjarrit do ftohesh, por nese je afer shume do te digjesh.
Mire je vetem vetem nga paraja e paster, lum aj qe e done te till.
===========================
JU NJE HAP- PUNA DY...
paraja eshte 1 sherbetor i mire, por 1 padron shume i keq
Love our planet,hug a tree.
Paraja nuk te lumturon por te qeteson< fjale e urte popullore gjermane >
Paraja te siguron shume gjera, por jo te gjitha. Dhe ato qe nuk t'i siguron dot, jane shume te rendesishme. Nuk te jep shendetin, nuk kthen dot kohen mbrapsht, nuk te blen dot shoqerine e vertete (mund te siguroj njerez per t'u shoqeruar, por nuk eshte njesoj)
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
paraja ze vendin e pare, te gjithe per ate luftojne, me shnet pa shnet duam paraaaaaaaaaaaaa
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
qe ne teme del qarte qe lihet hapsira per te nenkuptuar gjene me te rendesishme:SHENDETIN(paraja s'eshte gjithcka),askush nuk e ve ne dyshim kete......por pjesa ne vazhdim e temes tregon te verteten tjeter(fuqine dhe rendesine qe te jep ajo).................pa diskutim
"Më e mira është armike e së mirës"
ne nje film Shqiptar qe kam pare kohet e fundit , nga ata filmat e vjeter ... kam degjuar nje shprehje te bukur ne lidhje me temen
Kush lufton per placke , placke eshte ... kjo eshte shprehje e zgjuar qe kalon pertej siperfaqes me kuptimin e vete
Krijoni Kontakt