Krejt bota sillet rreth ketyre te shkretave..paraja permbush disa nevoja te saj,por edhe nuk eshte gjithqka,nuk ta sjell lumturin!!!!
Krejt bota sillet rreth ketyre te shkretave..paraja permbush disa nevoja te saj,por edhe nuk eshte gjithqka,nuk ta sjell lumturin!!!!
Paraja te ben te jesh i pangopur me lumturi ,te jesh gjithmone nekerkim te saj.femija e nje te pasuri gjen per transplat nje zemer te re ,ndersa femijes se nje te varferi i del shpirti duke mbledhur kanace.E lexuat lajmin apo jo?
Paraj eshte gjitheshka.dhe harojeni.Paraja ta ben jeten drite te ploteson te gjitha deshirat.behuni real boll me perralla.
Na zjen koka.bashkeshorti thote lek per cigare, .... kafe, nganjëherë lekë që ta fillojë ditën me "teke" e pale ku përfundon...
Eh, Bica, s'di pse më erdhi në mendje poezia e Çajupit:
Burrat në hije
lozin kuvendojnë,
pika që s'u bie
se nga gratë rrojnë!
Ajo që më bëri përshtypje nga shkrimet ishte se asnjërin nuk pashë të shkruante për "punën".
Pra mos harroni: Vetëm puna është burim i gjithë të mirave të kësaj bote! (Kuptohet ata që kanë shëndetin.
Prapë po e përsëris: "Ai që mendon se me para mund të bëhet çdo gjë është në gjendje që për para të bëj çdo gjë"!
Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 09-06-2009 më 12:01
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
ehhh paraja per mua eshte nje e keqe e domosdoshme qe me lehteson rrugen per te mberritur tek gjerat legjitime shume te dashura per zemren time ..
besoj se te gjithe kane kete mendim kshuqe , pune pune nate e dite qe te shofim pakez drite , apo jam gabim ..![]()
Paraja duhet se pa te nuk ben dot asgje,por nuk te ben te lumtur.
Jeto sot se neser nuk i dihet
Jo jo e nderuar sipas kesaj qfare ke then une jam duke menduar se ti nuk te koke e informaur me gjendjen tek njerzit e sa per ilustrim te asaj qe po thue se asnje miljarder nuk humb shendetin dhe vdes aq shpejt une mund ti sjell disa raste shum konkrete por kerkoj falje se nuk jam i sakt ne emrat e tyre e per kete edhe nuk i kam cek , mirepo kto qe do ti them besoj se sepaku dikush i ka ndegjue edhe permes televizionit sepse kan qen permes lajmeve kur e tregojshin krizen financiare globale
1. Ne Gjeramni nje miljoner vetem qe ka humbur 1 miljon euro ne aksione ka dal ne hekurudh te trenit dhe i ka dal perpara trenit dhe ka bere vetembutje e a thue valle se a ka pas vdekje te ngadalshme? e kjo eshte taman qe ka vdek per asgje apo per hiq sepse i varferi kur te vdes e ka arsyen e vdekjes dhe dikush do ta merr pergjegjesin per vdekjen e tij mos ne kete bote patjeter ne boten tjeter to te jep llogari
ky ishte rasti i pare
2.Rasti i dyte ne SHBA-te nje i pasur vetem qe ka humbur vendin e punes e ka marr automatikun dhe e ka mbyt gruan e vete dhe femijet si dhe ne fund veten e vet ne e kjo nuk i ka ndodhur njerzve te varfur por taman njerzve me te pasur
e nga keta dy shembuj besoj qe e kupton qe paraja nuk ta sjell rahatin mirepo mos harro se edhe une e kam shkrue me heret se edhe paraja eshte e nevojshme ama jo gjithqka ne kete bote
paraja can malet, e hedh ujin perpjete, can bllokadat. Lol
vazhdoni flisni per lumturira ju, Lol
Nuk fitohet paraja vetem duke bere pune te renda , shume vite shkollim kam investuar per te qene kjo qe jam sot dhe per kete i falenderoj prindet e mij te cilet e vlersuan parane si te vetmen mundesi per tu siguruar femijeve nje jete me te mire ..
Ku mund te kete lumturi ne zemren e nje nene , e cila nuk arrin te plotsoje deshirat e femijeve , ku mund te kete lumturi ne nje shtepi qe vuajne per kafshaten e gojes ?!
Meqense shumica nga anetaret e forumit qe jetojne jashte Shqiperise nuk e shikojne parane si dicka me vlere , pse nuk kthehen atehere ne vendlindje ?!
Pra sic thash dhe ne fillim , paraja eshte nje e keqe e domosdoshme qe na lehteson rrugen per te mberritur tek gjerat legjitime shume te dashura per zemrat tona ..
Krijoni Kontakt