Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 92
    _-_ Maska e Shtegtarja
    Anëtarësuar
    02-10-2005
    Vendndodhja
    Tek ura e zallit!
    Postime
    745
    Krejt bota sillet rreth ketyre te shkretave..paraja permbush disa nevoja te saj,por edhe nuk eshte gjithqka,nuk ta sjell lumturin!!!!

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Manekenja Lexo Postimin
    Krejt bota sillet rreth ketyre te shkretave..paraja permbush disa nevoja te saj,por edhe nuk eshte gjithqka,nuk ta sjell lumturin!!!!

Paraja te ben te jesh i pangopur me lumturi ,te jesh gjithmone nekerkim te saj.femija e nje te pasuri gjen per transplat nje zemer te re ,ndersa femijes se nje te varferi i del shpirti duke mbledhur kanace.E lexuat lajmin apo jo?

Paraj eshte gjitheshka.dhe harojeni.Paraja ta ben jeten drite te ploteson te gjitha deshirat.behuni real boll me perralla.

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Sa problem e kemi ne te gjoret qe mbajme parane ose sic thote populli 'Qesen'.

Na zjen koka.bashkeshorti thote lek per cigare,
    Si mendoni ju te nderuar forumista per vazhdimin "Por paraja s'eshte gjithcka"!?Mendoni ju se ai qe ka para arrin gjithcka vetem se eshte i pasur...

Po ana tjeter e medaljes?...

RESPEKTE
    Na zjen koka.bashkeshorti thote lek per cigare, .... kafe, nganjëherë lekë që ta fillojë ditën me "teke" e pale ku përfundon...

Eh, Bica, s'di pse më erdhi në mendje poezia e Çajupit:

Burrat në hije
    lozin kuvendojnë,
    pika që s'u bie
    se nga gratë rrojnë!

Ajo që më bëri përshtypje nga shkrimet ishte se asnjërin nuk pashë të shkruante për "punën".

Pra mos harroni: Vetëm puna është burim i gjithë të mirave të kësaj bote! (Kuptohet ata që kanë shëndetin.

Prapë po e përsëris: "Ai që mendon se me para mund të bëhet çdo gjë është në gjendje që për para të bëj çdo gjë"!
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 09-06-2009 më 12:01
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    ehhh paraja per mua eshte nje e keqe e domosdoshme qe me lehteson rrugen per te mberritur tek gjerat legjitime shume te dashura per zemren time ..

besoj se te gjithe kane kete mendim kshuqe , pune pune nate e dite qe te shofim pakez drite , apo jam gabim ..

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga jul-linda Lexo Postimin
    ehhh paraja per mua eshte nje e keqe e domosdoshme qe me lehteson rrugen per te mberritur tek gjerat legjitime shume te dashura per zemren time ..

besoj se te gjithe kane kete mendim kshuqe , pune pune nate e dite qe te shofim pakez drite , apo jam gabim ..
    Nuk je gabim fare. Paraja eshte dicka e domosdoshme.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Paraja duhet se pa te nuk ben dot asgje,por nuk te ben te lumtur.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Mos harro se asnje miliarder nuk humb shendetin dhe vdes aq shpejt sa ti mendon.Ndersa nje i varfer vdes per hic gje.Leku ka shume vlera ne kete bote.Te zgjat jeten duke ta bere ate sa me te rehatshme.
    Jo jo e nderuar sipas kesaj qfare ke then une jam duke menduar se ti nuk te koke e informaur me gjendjen tek njerzit e sa per ilustrim te asaj qe po thue se asnje miljarder nuk humb shendetin dhe vdes aq shpejt une mund ti sjell disa raste shum konkrete por kerkoj falje se nuk jam i sakt ne emrat e tyre e per kete edhe nuk i kam cek , mirepo kto qe do ti them besoj se sepaku dikush i ka ndegjue edhe permes televizionit sepse kan qen permes lajmeve kur e tregojshin krizen financiare globale
    1. Ne Gjeramni nje miljoner vetem qe ka humbur 1 miljon euro ne aksione ka dal ne hekurudh te trenit dhe i ka dal perpara trenit dhe ka bere vetembutje e a thue valle se a ka pas vdekje te ngadalshme? e kjo eshte taman qe ka vdek per asgje apo per hiq sepse i varferi kur te vdes e ka arsyen e vdekjes dhe dikush do ta merr pergjegjesin per vdekjen e tij mos ne kete bote patjeter ne boten tjeter to te jep llogari
    ky ishte rasti i pare
    2.Rasti i dyte ne SHBA-te nje i pasur vetem qe ka humbur vendin e punes e ka marr automatikun dhe e ka mbyt gruan e vete dhe femijet si dhe ne fund veten e vet ne e kjo nuk i ka ndodhur njerzve te varfur por taman njerzve me te pasur
    e nga keta dy shembuj besoj qe e kupton qe paraja nuk ta sjell rahatin mirepo mos harro se edhe une e kam shkrue me heret se edhe paraja eshte e nevojshme ama jo gjithqka ne kete bote

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Aloe Lexo Postimin
    Para shendetit nuk eshte JO.........po direkt pas tij ato lakmohen me shume.....

edhe gjithnje e me shume po bindem(keq me vjen) qe ne kete bote s'te ka duk asgje pa para.........
    Edhe nje gjilpere nuk ben dot tani pa lek mgjse jane punonjes me rroge infermieret,as ne spital nuk hyn dot pa dhene lekun se edhe roja do etj.etj.S'ke c'i ben .Jetojme ne maskarade...

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    paraja can malet, e hedh ujin perpjete, can bllokadat. Lol

vazhdoni flisni per lumturira ju, Lol

i/e regjistruar Maska e jul-linda
    Anëtarësuar
    10-07-2008
    Postime
    2,077
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    He pra jul-linda!Aty mbahu! Burim i te gjitha te mirave materiale...eshte puna sa do e rende te jete.

Nuk fitohet paraja vetem duke bere pune te renda , shume vite shkollim kam investuar per te qene kjo qe jam sot dhe per kete i falenderoj prindet e mij te cilet e vlersuan parane si te vetmen mundesi per tu siguruar femijeve nje jete me te mire ..
    Ku mund te kete lumturi ne zemren e nje nene , e cila nuk arrin te plotsoje deshirat e femijeve , ku mund te kete lumturi ne nje shtepi qe vuajne per kafshaten e gojes ?!

Meqense shumica nga anetaret e forumit qe jetojne jashte Shqiperise nuk e shikojne parane si dicka me vlere , pse nuk kthehen atehere ne vendlindje ?!

Pra sic thash dhe ne fillim , paraja eshte nje e keqe e domosdoshme qe na lehteson rrugen per te mberritur tek gjerat legjitime shume te dashura per zemrat tona ..

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Shqiptaret duan para
    Nga altruisti_ek84 në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 06:52
  3. "Republika", historia e një kinemaje që s'është më
    Nga Xhuxhumaku në forumin Kinematografia dhe televizioni
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-02-2006, 15:32
  4. Merjemja a.s, Nëna e Isait (Jezusit)
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 30-03-2005, 08:17
  5. Ajo s'eshte me... ndersa mua nuk me besohet...
    Nga Erdeta. B në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 31-10-2002, 08:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •