adelina esht yll. Te adhuroj, tjert lete plasin ,q" faj u ke
j e tamam nji nga me te preferuat e mia .
adelina esht yll. Te adhuroj, tjert lete plasin ,q" faj u ke
j e tamam nji nga me te preferuat e mia .
Megjithate,ka 24 vite qe njeh vetem FITOREN...
URIME FANSAVE URIME URIME URIME,ADELINA E PASTER SI LOTI U VERTETUA PAS 3 VITESH!
Arb,mos u nervozo me Adelinen pse nuk deshi te marr pjese ne aktivitetet tua politike aty buze Belgjikes,afer Gjermanise.
URIMEEEEE TE DUA *DIVA*
FITOI DREJTESIA !!!
Misisonia, mos je gje Adelina vete ti?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
aman se shumica e ketyre si adelina sjan kengetare jo , jan mir per te ber ndonji striptizem aty jan fiks
se veē kengetare si qun dot
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albela : 15-01-2010 mė 11:19
La Femme est le Chef-d'0euvre de Dieu
sur tout quand elle a
le Diable au corps...
✿⊱╮✿⊱╮ ✿⊱╮
Po.Adelina dora vet.
Ti a je biri i bukur i Zeusit?
P.S: Deri tani ka mbi 4 anetar qe kane dyshuar,u kam dhene msn,dhe me kane pare dhe biseduar.Madje edhe Hard Style i cili nuk pranoi te takohet me mua.
Po deshe,ne PM,do e bej te njejten.Kaq e quditshme ta kesh idhull dike?Check youtube apo skyrock sa ka fansa dhe cfare bejme per Adelinen![]()
Gjithmone kam ndjere keqardhje per fansat e cmendur te cfaredolloj kengetari, apo aktori. Me jane dukur njerez te dobet. Eshte tjeter gje te pelqesh nje kengetar, e tjeter gje ta kesh idhull. Kam njohur njeren qe ulerinte, qante per nje kengetar. T'ja shaje behej keq. Si e semure e semure me dukej. Tip shume i ndjeshem.
Krijoni Kontakt