Close
Faqja 8 prej 47 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 469
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Misisonia, Adelina eshte fantastike.

U kenaqe?
    Faleminderit Apollyn...
    Njejt mendon edhe Zeusi.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga Bl3ri Lexo Postimin
    Per ate dhe ka mbi 1.000 klikime ne teme, vetem ne nje forum. duke mos analizuar klikimet tjere.

P.s. Edhe pse disa kolege te saja mundohen te behen "alla europiane" duke nenshkruar kontrata me produksione muzikore ne internet per te fituar financiarisht, nuk mund te arrine suksesin dhe pagesat e Adelines.
    Bravo Bleri...
    Tjerat rrahin gjoksat ne intervista per kontrata te imagjinuara,e Adelines i publikohet kontarta origjinale ne ``Der Spiegel``gazete gjermane ...

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar mė parė nga Misisonia Lexo Postimin
    Aha,bashk me Sami Lushtakun edhe ato rrudhat e plakave qe ju kan ba,edhe belin e saj te famshem,edhe kembet e gjata,edhe te prapmet alla J.Lo,edhe floket ``natyrale``edhe kenget serbe,edhe ``hitet``qe mbahen ne mend,edhe...Shhhht se me t`ndegju dikush te rreh thuper vesheve.
    hahahahahahah,nuk ke tha keq

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Shko deri ne kliniken ``Pavle II``ne Shkup e merre
    ...sa mir i njeh edhe i din adelina ismaili klinikat kirurgjike .....
    - mos te del ndonji shqiptare te thot un i njoh me mir se adelina klinikat kirurgjike , se veq genjehet , adelina me se shpeshti i viziton ato klinika ....lol.

e tėra artificial eshte asgje ska te veten .
    e gjith Fallco eshte , si kenget , si pamjen fizike .....kot e kot .
    - mos e paqt as dushmani nji jet si te saj.

- turpi estrades kosovare eshte kjo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga Hard_Style Lexo Postimin
    ...sa mir i njeh edhe i din adelina ismaili klinikat kirurgjike .....
    - mos te del ndonji shqiptare te thot un i njoh me mir se adelina klinikat kirurgjike , se veq genjehet , adelina me se shpeshti i viziton ato klinika ....lol.

e tėra artificial eshte asgje ska te veten .
    e gjith Fallco eshte , si kenget , si pamjen fizike .....kot e kot .
    - mos e paqt as dushmani nji jet si te saj.

- turpi estrades kosovare eshte kjo.

Ti djalosh vertet po mendon qe jam Adelina! Ok,takohemi ku te duash dhe kur te duash,me sheh me syte e tu.Amon se i ke mbi 500 postime tek temat e Adelines!!!
    Mbaja ti gajlen per natyralitet e jete e turp e nr te kepuceve,se me shume po shikon ti klipe te saj sesa ajo vet,po me duket.
    Do ta bej edhe une edhe nje nick tjeter ketu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Ti djalosh vertet po mendon qe jam Adelina!
    ...aii, je adelina a po sje , ska rendesi ....kushdo qe jeni skeni vlera njerzore , te jesh fans i adelines do te thot je i pa njerzi, i pa moral .........

Ok,takohemi ku te duash dhe kur te duash,me sheh me syte e tu
    ...kam frik te takohem me klanin adelin....
    - nese don me dit pse ka frik , un ta spjegoj ska problem....

Mbaja ti gajlen per natyralitet e jete e turp e nr te kepuceve
    ...jo un nuk ja baj gajlen adelines e as ty , por vetem ti demantoj rrenat e tua apo te adelines....

se me shume po shikon ti klipe te saj
    ...puna budalles....
    - po sa her qe po i kshyri , qaq ma shum po mi gerdit femrat...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-05-2004
    Postime
    90
    e verteta dhemb oj missiona ngase je me mison te caktuar ketu, duke u nisur nga faktet se ti je mese e informuar pere jeten adelines d.m.th.tenden, na jep informacione qe nuk i kemi ndegjuar ndonjihere....
    sipas burime shuem te sakta po te tregoj se je e pasionuar pas internetit,dhe diten fle e naten punon...
    e vetmja menyre te mbetesh gjalle natyrisht ka mbete interneti ky thashemgji i madh,ngase nuk ke me se cfare te thuash e te tregosh ne boten e artit ,bote kjo e madhe e mbushur me shume yje e ku ti nuk vezullon me aspak.
    e di qe je e deshperuar nga jeta,por jeta te dhuron ato qe meriton,ndaj perpiqu te jeshe goce me e mire....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Citim Postuar mė parė nga rrezarta Lexo Postimin
    e verteta dhemb oj missiona ngase je me mison te caktuar ketu, duke u nisur nga faktet se ti je mese e informuar pere jeten adelines d.m.th.tenden, na jep informacione qe nuk i kemi ndegjuar ndonjihere....
    sipas burime shuem te sakta po te tregoj se je e pasionuar pas internetit,dhe diten fle e naten punon...
    e vetmja menyre te mbetesh gjalle natyrisht ka mbete interneti ky thashemgji i madh,ngase nuk ke me se cfare te thuash e te tregosh ne boten e artit ,bote kjo e madhe e mbushur me shume yje e ku ti nuk vezullon me aspak.
    e di qe je e deshperuar nga jeta,por jeta te dhuron ato qe meriton,ndaj perpiqu te jeshe goce me e mire....

Oh,na erdhi kengetarja me VIP e forumit...Miresenaerdhe.
    E verteta do te dhemb ty me se shumti.Vetem duht ta shikosh me sy.
    Natyrisht qe kam mision,e kam idol.Informohem ne faqe te internetit,gazeta,tv,dhoma ime eshte tere postera te Dives,une vet kam krijuar blog per Diven qe i ka 264 faqe.
    Natyrisht qe e kam pasion internetin,aty gjej info per Diven time.
    Per vezullimen e Adelines le te flet Vace Zela e Nexhmje Pagarusha...Ah,po edhe populli...Pse e nencmoni popullin,sinqerisht nuk po kuptoj! Cka jane keta ne foto 1 dhe foto 2 te postuara me poshte?! Kjo eshte vezullima e Adelines 2009 e nderuar (Foto 1 me 25 maj 2009 Canada,foto 2 me 1 qershor 2009 Zvicer).
    Une vetem arsyetoj te verteten dhe te preferuaren time.Adelinen e arsyeton dashnia e publikut,mjaftojne keto dy foto me poshte.
    Perpiqu te jesh goce e mbare dhe te mos nencmosh njeriun qe ka 1 milion e 400 mije klikime ne internet,qe eshte kengetarja shqiptare me e paguar dhe kerkuar e momentit (shih fotot).
    P.S: Hardy te tregon kush jam
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Misisonia : 05-07-2009 mė 23:25

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Postime
    162
    Erdhi personazhi qe ma nxjerr buzeqeshjen
    [QUOTE=Hard_Style;2325994]...aii, je adelina a po sje , ska rendesi ....kushdo qe jeni skeni vlera njerzore , te jesh fans i adelines do te thot je i pa njerzi, i pa moral .........

Aha...Edhe kush e don Beyonce,s`ka moral sepse Beyonce i duket breket kur kendon,a po?

...kam frik te takohem me klanin adelin....
    - nese don me dit pse ka frik , un ta spjegoj ska problem....

E di...Nje thenie thote:``Trimit mbas shpine i lehin qente,para syve blegerojne si dhente``

...jo un nuk ja baj gajlen adelines e as ty , por vetem ti demantoj rrenat e tua apo te adelines....

Ueee,po me impresionon...Cfar misioni paske...Motoja yte e jetes duhet te jete:``Te demantojme ekzistencen e Adelina Ismailit``.A do te besh protesta?

...puna budalles....
    - po sa her qe po i kshyri , qaq ma shum po mi gerdit femrat...[

[COLOR="darkred"]Ahaa,po e kqyyyrrrr...Nese tu kan gerdit femrat,a d.m.th qe...? Nejse,s`po foli me shume.
    O haver,une e ti shkruajme dite e nate ketu e ne tema te politkes ku me ke marr inat,por asnjeri nuk lodhet sa une e ti.Hajt une qe e du Adelinen e Rugoven...Po ti pse po lodhesh /COLOR]/QUOTE]

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Aha...Edhe kush e don Beyonce,s`ka moral sepse Beyonce i duket breket kur kendon,a po?
    ...beyonce ka qka tregon se tek e fundit osht sex bomb , ka tipare te femres , ka qka tregon , biles beyonce ka me dhjetra miljona fansa ...
    - kurse adelina jote kur zhveshet edhe kur del ne sken te frikson , eshte sikur kur e lirojn nji te burgosur nga burgu .- thjesht duket si mashkull

Cfar misioni paske...Motoja yte e jetes duhet te jete:``Te demantojme ekzistencen e Adelina Ismailit
    ...mos po duhet ty me ta bo ket pytje , ti veq emrin e ki missionia.
    - ti ketu na sjell info te kengetare deshtake adelina , un nuk po te sjell info ketu .

Ahaa,po e kqyyyrrrr...Nese tu kan gerdit femrat,a d.m.th qe...
    ..ahahhaha po e pash qe ma nalt ja kishin nis me ta bo rrafsh ...loool ...mendova edhe un me ta bo rrafsh , - mu kujtu ajo thanja e popullit -Budalles bonja Rrafsh

O haver,une e ti shkruajme dite e nate ketu e ne tema te politkes ku me ke marr inat
    ...jo ti oj ti kryt per kater kemb, te tema politikes nuk je vetem ti e kundert me mua , ka edhe shum qe jan te kundert me mu , mirpo askujt sja kam marr inat, lere ti keto pollavra alla katunarqe...
    tek e fundit ti niher me shum ke ber postime tek tema e adelines deshtake , mandej ke dal te tema e politikes .
    po keshtu e ka klani adelinasekiraqo....jan te kundert me politiken proshqiptare...

du Adelinen e Rugoven...Po ti pse po lodhesh
    un asnejrin si dua sepse te dy jan kan anti shqiptari , anti pavarsi , anti kosove.
    ti qe i don , uroj qe ti bashkohesh rugoves dit e me par , adelina veq ju ka bashku rugoves po s'osht tu e pa .....looooooooooooool..........

Faqja 8 prej 47 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili
    Nga The Dardha nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 1208
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 02:06
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •