...sa mir i njeh edhe i din adelina ismaili klinikat kirurgjike .....Shko deri ne kliniken ``Pavle II``ne Shkup e merre
- mos te del ndonji shqiptare te thot un i njoh me mir se adelina klinikat kirurgjike , se veq genjehet , adelina me se shpeshti i viziton ato klinika ....lol.
e tėra artificial eshte asgje ska te veten .
e gjith Fallco eshte , si kenget , si pamjen fizike .....kot e kot .
- mos e paqt as dushmani nji jet si te saj.
- turpi estrades kosovare eshte kjo.
Ti djalosh vertet po mendon qe jam Adelina! Ok,takohemi ku te duash dhe kur te duash,me sheh me syte e tu.Amon se i ke mbi 500 postime tek temat e Adelines!!!
Mbaja ti gajlen per natyralitet e jete e turp e nr te kepuceve,se me shume po shikon ti klipe te saj sesa ajo vet,po me duket.
Do ta bej edhe une edhe nje nick tjeter ketu![]()
...aii, je adelina a po sje , ska rendesi ....kushdo qe jeni skeni vlera njerzore , te jesh fans i adelines do te thot je i pa njerzi, i pa moral .........Ti djalosh vertet po mendon qe jam Adelina!
...kam frik te takohem me klanin adelin....Ok,takohemi ku te duash dhe kur te duash,me sheh me syte e tu
- nese don me dit pse ka frik , un ta spjegoj ska problem....
...jo un nuk ja baj gajlen adelines e as ty , por vetem ti demantoj rrenat e tua apo te adelines....Mbaja ti gajlen per natyralitet e jete e turp e nr te kepuceve
...puna budalles....se me shume po shikon ti klipe te saj
- po sa her qe po i kshyri , qaq ma shum po mi gerdit femrat...
e verteta dhemb oj missiona ngase je me mison te caktuar ketu, duke u nisur nga faktet se ti je mese e informuar pere jeten adelines d.m.th.tenden, na jep informacione qe nuk i kemi ndegjuar ndonjihere....
sipas burime shuem te sakta po te tregoj se je e pasionuar pas internetit,dhe diten fle e naten punon...
e vetmja menyre te mbetesh gjalle natyrisht ka mbete interneti ky thashemgji i madh,ngase nuk ke me se cfare te thuash e te tregosh ne boten e artit ,bote kjo e madhe e mbushur me shume yje e ku ti nuk vezullon me aspak.
e di qe je e deshperuar nga jeta,por jeta te dhuron ato qe meriton,ndaj perpiqu te jeshe goce me e mire....
Oh,na erdhi kengetarja me VIP e forumit...Miresenaerdhe.
E verteta do te dhemb ty me se shumti.Vetem duht ta shikosh me sy.
Natyrisht qe kam mision,e kam idol.Informohem ne faqe te internetit,gazeta,tv,dhoma ime eshte tere postera te Dives,une vet kam krijuar blog per Diven qe i ka 264 faqe.
Natyrisht qe e kam pasion internetin,aty gjej info per Diven time.
Per vezullimen e Adelines le te flet Vace Zela e Nexhmje Pagarusha...Ah,po edhe populli...Pse e nencmoni popullin,sinqerisht nuk po kuptoj! Cka jane keta ne foto 1 dhe foto 2 te postuara me poshte?! Kjo eshte vezullima e Adelines 2009 e nderuar (Foto 1 me 25 maj 2009 Canada,foto 2 me 1 qershor 2009 Zvicer).
Une vetem arsyetoj te verteten dhe te preferuaren time.Adelinen e arsyeton dashnia e publikut,mjaftojne keto dy foto me poshte.
Perpiqu te jesh goce e mbare dhe te mos nencmosh njeriun qe ka 1 milion e 400 mije klikime ne internet,qe eshte kengetarja shqiptare me e paguar dhe kerkuar e momentit (shih fotot).
P.S: Hardy te tregon kush jam![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Misisonia : 05-07-2009 mė 23:25
Erdhi personazhi qe ma nxjerr buzeqeshjen
[QUOTE=Hard_Style;2325994]...aii, je adelina a po sje , ska rendesi ....kushdo qe jeni skeni vlera njerzore , te jesh fans i adelines do te thot je i pa njerzi, i pa moral .........
Aha...Edhe kush e don Beyonce,s`ka moral sepse Beyonce i duket breket kur kendon,a po?
...kam frik te takohem me klanin adelin....
- nese don me dit pse ka frik , un ta spjegoj ska problem....
E di...Nje thenie thote:``Trimit mbas shpine i lehin qente,para syve blegerojne si dhente``
...jo un nuk ja baj gajlen adelines e as ty , por vetem ti demantoj rrenat e tua apo te adelines....
Ueee,po me impresionon...Cfar misioni paske...Motoja yte e jetes duhet te jete:``Te demantojme ekzistencen e Adelina Ismailit``.A do te besh protesta?
...puna budalles....
- po sa her qe po i kshyri , qaq ma shum po mi gerdit femrat...[
[COLOR="darkred"]Ahaa,po e kqyyyrrrr...Nese tu kan gerdit femrat,a d.m.th qe...? Nejse,s`po foli me shume.
O haver,une e ti shkruajme dite e nate ketu e ne tema te politkes ku me ke marr inat,por asnjeri nuk lodhet sa une e ti.Hajt une qe e du Adelinen e Rugoven...Po ti pse po lodhesh/COLOR]/QUOTE]
...beyonce ka qka tregon se tek e fundit osht sex bomb , ka tipare te femres , ka qka tregon , biles beyonce ka me dhjetra miljona fansa ...Aha...Edhe kush e don Beyonce,s`ka moral sepse Beyonce i duket breket kur kendon,a po?
- kurse adelina jote kur zhveshet edhe kur del ne sken te frikson , eshte sikur kur e lirojn nji te burgosur nga burgu .- thjesht duket si mashkull
...mos po duhet ty me ta bo ket pytje , ti veq emrin e ki missionia.Cfar misioni paske...Motoja yte e jetes duhet te jete:``Te demantojme ekzistencen e Adelina Ismailit
- ti ketu na sjell info te kengetare deshtake adelina , un nuk po te sjell info ketu .
..ahahhaha po e pash qe ma nalt ja kishin nis me ta bo rrafsh ...loool ...mendova edhe un me ta bo rrafsh , - mu kujtu ajo thanja e popullit -Budalles bonja RrafshAhaa,po e kqyyyrrrr...Nese tu kan gerdit femrat,a d.m.th qe...
...jo ti oj ti kryt per kater kemb, te tema politikes nuk je vetem ti e kundert me mua , ka edhe shum qe jan te kundert me mu , mirpo askujt sja kam marr inat, lere ti keto pollavra alla katunarqe...O haver,une e ti shkruajme dite e nate ketu e ne tema te politkes ku me ke marr inat
tek e fundit ti niher me shum ke ber postime tek tema e adelines deshtake , mandej ke dal te tema e politikes .
po keshtu e ka klani adelinasekiraqo....jan te kundert me politiken proshqiptare...
un asnejrin si dua sepse te dy jan kan anti shqiptari , anti pavarsi , anti kosove.du Adelinen e Rugoven...Po ti pse po lodhesh
ti qe i don , uroj qe ti bashkohesh rugoves dit e me par , adelina veq ju ka bashku rugoves po s'osht tu e pa .....looooooooooooool..........
Krijoni Kontakt