Close
Faqja 24 prej 47 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 469
    Mua nuk me intereson jeta e saj private.Dhe nuk jam ndonje adhuruese e flakte e saj(jo e flakte por nuk jam adhuruese).Mirepo njoh karrieren e saj dhe na pelqeu neve apo jo nuk ka kney pari dikush qe munet me e arrit Adelinen,fatkeqesisht.Na pelqeu apo jo ajo eshte IKONE dhe eshte YLL.Sikur te studionit pak karrieren (karrieren thash,jo jeten private) do te bindeshit se ajo eshte MARILYN MONROE shqiptare.

Citim Postuar mė parė nga adelinafansi Lexo Postimin
    Se a do bej parti te veten, mbetet te shihet, nderesa sa i perket ``ministres`` qe deshiroka te marr Sali Berisha, atehere ju lutem informoni kengetaret shqiptare si; Qiljeten, Zajminen, Bleonen, Ingridin (laviret shqiptare) sepse Adelina nuk ka nevoje te jete ministre e Sali Berishes.
    Adelina ose ben parti te veten, ose rri aty ku eshte (idhtare e Ibrahim Rugoves), presidentit historik te Kosoves.!!!
    Pse ofendon ti ? Te pengon jeta e atyre kengetareve.Ben mire te shikosh karrieren e saj dhe nese nuk te pelqen thjesht mos i degjo apo shiko.Lejini me kto budalleqe kurv e lavire.Nuk jane punet tuaja ato

ADELINA:
    1)E shkolluar muzikalisht (Degjo kengen Arome Portokalli,ka te mbaruar shkollen e ulet dhe te mesme te muzikes per piano dhe nje vit ne Akademine e Arteve Prishtine)
    2)E ngritur intelektualisht (Lexo intervistat ku citon filozofet me te medhenj boteror,fiton cmimin e pare ne garat e shkollave fillore ne Sarajeve,prezanton Kosoven)
    3)E informuar politikisht (Prap lexo intervistat ku thote"Cdo gje le te deshmoje koha)
    4)Simbol bukurie shqipetare (Kosova ia jep titullin MISS KOSOVA 1997)
    5)Me ****ere te deshmuar (Femiu i pare shqipetar qe editoi 4 albume)
    6)Me vokal te deshmuar (Ne vitin 1995 fiton cmimin e pare ne Cekoslovaki me opereten Ave Maria)
    7)E vleresuar edhe nga kritika (Fituese e shume festivaleve shqipetare,si dhe ballkanike)
    "Nje rebele bukuroshe" (E quan kryetari Alfred Mojsiu pas prezantimit te saj ne Festivalin Kombetar Shqipetar,pas pyetjes se gazetares)
    9)"Asaj i ka hije cdo gje" (Prononcohet i madhi Zhani Ciko,dirigjent me nam boteror,pas pyetjes per zhveshjet e Adelines)
    10)"Adelina eshte ambasadore e nje gjenerate demokratike qe po krijohet ne Kosove" (Ibrahim Rugova ne fushaten paraelektorale ne Prishtine,kur Adelina hyn ne stadium dhe fillojne ovacionet e publikut,2002)
    11)"E deshem apo e urrejtem,te gjithe vrapojme ta shikojme Adelinen" (Migjen Kelmendi,analist dhe redaktor i gazetes JAVA)
    12)"Adelina mund te jete aktorja me e mire shqipetare nese vazhdon shkollimin dramatik"(Faruk Begolli,aktor dhe rexhisor,revista TEUTA dhjetor 2003)
    13)"Nje Marilyn Monroe shqipetare,e vetmja kengetare origjinale e gjenerates se re" (Nexhmije Pagarusha,KOHA DITORE)
    14)Kush ka fakte per droge,le te dal me fakte.Asgje pa argument.
    15)Ajo nuk ka faj qe Arkani i vendoi syrin.Ia kam venduar edhe une,por nga sigurimi i saj as qe munda ti marr autogram,e lere me tjeter.
    16)Asnjehere nuk e ka mohuar qe eshte mafioze as nuk e ka pranuar,Dicka si Frank Sinatra. Por,asnjehere nuk e kane zene policia me pele per dore sikur disa kolege te saj "te shenjta".Oops!..

(E kam marre diku kete,pra nuk e kam shkruar vete.Keto gjera i kane thene njerez me te menqur se une dhe me profesional si une.Thoni cka te doni por vajzes nuk i plas.Ju perseris une nuk jam ndonje adhuruese e saj por me pengoni kur merreni me jeten private te saj.Me jeten e saj mund te beje si te doje por para nesh eshte nje artiste dhe si e tille eshte e paperseritshme.Keni pare kopjet e saja si Bleona e shume e shume tjera kopje te zbehura e te thata te saj.Mund te beheshit ju si ajo ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...naj shatiret....me ka tre a kater nickname duke hyr i njejti person ....kjo eshte smuj psikike....ncncncncncn....ju i takon nji shkalle te nivelit me te ulet njerzor...

Ti lart sa shume e urren Adelinen dhe poston aq shume ketu.Ku po t`ha per Adelinen ty kur po e urren.Mendon se ajo i sheh keto qe shkruan ti ne f\sh ?
    haahah...Me vie keq per ty ! (Nese jo ne jeten e perditshme ketu tregohesh shume i dobet..)

Per H.Style: Nuk e di nese ke degjuar se njerezit qe mendojne se jane ne nivel te duhur,jane ne nivelin me te ulet qe egzoston ! (Nje njeri shume me i menqur se une i ka thene keto)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-04-2009
    Postime
    80
    вlαck'swαn: Hallall buka qe e ha. Vertete qenke shume korrekt dhe njeherish mjaft i informuar rreth karrieres se legjendes shqiptare Adelina Ismaili.
    E sa per kete Hard Style, dihet... ky me shume po komenton te F/ sh se sa adhuruesit e Adelines haha.
    Ashtu eshte dhe pajtohem, jeta private nuk guxon ti preket askujt, prandaj Adelina asnjehere nuk prononcohet para mediave dhe te flas per privatsine e saj.
    Jane munduar ta rrezojne me ``shkrime`` te shemtuara, shkrime keto te cilat i sollen mjaft probleme Adelines, mirepo duke pasur parasysh famen qe Adelina gezon tash e 25 vite, adhuruesit te cilet vershojne koncertet ku e MADHJA Adelinė paraqitet, kurre nuk arriten ta mposhtin dhe ajo sa shkon e fuqizohet.!!! .(Plumbi qe nuk nuk te vret, te ben me te forte).Fakti me aktual eshte ``gjoba`` (130 mije euro) te cilen e hengren dy gazeta shqiptare, me rastin e shkrimeve tmerruese.
    A mos harruat qe Adelina tashme eshte artiste zvicerrane, dhe i mbrohen te gjitha te drejtat autoriale?!
    E deshem ose jo, Adelina mbetet e pa zevendesueshme, me e pelqyera, me e kerkuara dhe me e paguara ne koncerte.!!!

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anėtarėsuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    Citim Postuar mė parė nga adelinafansi Lexo Postimin
    вlαck'swαn: Hallall buka qe e ha. Vertete qenke shume korrekt dhe njeherish mjaft i informuar rreth karrieres se legjendes shqiptare Adelina Ismaili.
    E sa per kete Hard Style, dihet... ky me shume po komenton te F/ sh se sa adhuruesit e Adelines haha.
    Ashtu eshte dhe pajtohem, jeta private nuk guxon ti preket askujt, prandaj Adelina asnjehere nuk prononcohet para mediave dhe te flas per privatsine e saj.
    Jane munduar ta rrezojne me ``shkrime`` te shemtuara, shkrime keto te cilat i sollen mjaft probleme Adelines, mirepo duke pasur parasysh famen qe Adelina gezon tash e 25 vite, adhuruesit te cilet vershojne koncertet ku e MADHJA Adelinė paraqitet, kurre nuk arriten ta mposhtin dhe ajo sa shkon e fuqizohet.!!! .(Plumbi qe nuk nuk te vret, te ben me te forte).Fakti me aktual eshte ``gjoba`` (130 mije euro) te cilen e hengren dy gazeta shqiptare, me rastin e shkrimeve tmerruese.
    A mos harruat qe Adelina tashme eshte artiste zvicerrane, dhe i mbrohen te gjitha te drejtat autoriale?!
    E deshem ose jo, Adelina mbetet e pa zevendesueshme, me e pelqyera, me e kerkuara dhe me e paguara ne koncerte.!!!
    EDHE PER KRYETARE TE KOSOVES DO TA ZGJIDHIM ME E MECME SE SHTI SHKA JANE ESHTE ADELINA une jap mendimin tim

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga вlαck'swαn Lexo Postimin
    Per H.Style: Nuk e di nese ke degjuar se njerezit qe mendojne se jane ne nivel te duhur,jane ne nivelin me te ulet qe egzoston ! (Nje njeri shume me i menqur se une i ka thene keto)
    ....nji filozof ka then : ne at moment kur njeriu i thot veht vetes se une jam i menqur , ai njeri ne at moment ka bere vetvrasje.

...keshtu ju duket vetja ty dhe adelines ......

P.S . mos naj shatirni me ka tre nickname , ti je i njejti person qe hyn me kater a pes nickname ....u msum me ju oj adelino familje e deshtuar.

...ti kendon , por kengetare nuk je .....

Hahaha ngadale ti lart.Nuk mund te japesh keso komente.Nuk je i sigurt kush jam apo hy ketu me disa nick-name.Sa per informata une jam me vetem nje nick-name dhe per te qene me i sigurt shiko pak tek prezantimet : Prezantimi i black'swan.Mendoj se do bindesh dhe dije se adelina ka shume e shume fansa jo vetem familjen e saj.

Faqja 24 prej 47 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Adelina Ismaili
    Nga The Dardha nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 1208
    Postimi i Fundit: 07-06-2009, 02:06
  2. Shqiptarėt nė Boston
    Nga diikush nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 377
    Postimi i Fundit: 08-05-2008, 00:35
  3. Adelina apo Gentiana Ismaili
    Nga SeXxXy_EDANA_04 nė forumin Muzika shqiptare
    Pėrgjigje: 122
    Postimi i Fundit: 12-12-2007, 02:03
  4. Terminali i Kohės
    Nga BvizioN nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 24-10-2006, 05:40
  5. Koha E Falsifikimeve
    Nga Diabolis nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 03-11-2005, 16:32

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •