Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 76
    Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Veshja ekstravagante nuk mund te ndikoj ne rrezultatet e nje nxenesi,punoj ne nje shkolle private ketu ne gr,dhe kjo gje nuk ka te beje fare.Sigurisht qe duhet te kete nje rregullore te pakten mos te vine me by..... perjashta, per ne Shqiperi problemi nuk qendron te veshja por te mentaliteti qe kan krijuar per shkollen.
    Dhe nje nga fajtoret me te medhenje per nivelin e dobet te arsimit eshte vete sistemi Shqiptar.(peshku qelbet nga koka)
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    nqs nje nxenes vete ne shkolle me mini , apo barkun jashte mesuesja duhet ta nxjere nga ora e mesimit, nuk e di a ne behet kjo gje...
    Por mua me beri pershtypje nje mesuese zevendesuese qe na erdhi kur isha ne tetevjecare.
    Elegante e veshur shume bukur ne ate kohe te kominizmit ku te gjithe visheshim si shtepia e femijes.
    Kjo mesuesja me duket se cdo dite harxhonte nga nje shishe me parfum, kundermonte, gjate ores te mesimit kur benim me ate, asnjeri nuk e kishte mendjen te gjithe ishim si te anestezuar , te paralizuar nga era , edhe tani qe po e kujtohet sikur e ndjej akoma ate arome.........

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Si me uniforme si pa uniforme ,si veshje estravagante si veshje serioze ai qe eshte dru,dru ka per te ngelur.ketu me sa pash temen po flitej per ndikimin ne rezultate dhe jo nese eshte estetike apo jo,ketu kaloj ne nje tjeter diskutim.
    Dhe ne fund te fundit per veshjet nuk na e ka fajin as Adi Krasta as drejtori shkolles por prindi qe e lejon ate femije asthu.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Mommy to a beautiful girl Maska e MijnWonder
    Anëtarësuar
    01-05-2006
    Vendndodhja
    📍 The Netherlands
    Postime
    939
    Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Po _-^VLoNJate^-_Nje rol te madh duhet te luaje edhe familja ...te kontrolloje here pas here femijen e saj!!

edhe prindi i shkrete ska cben ndonjere sepse eshte tashme i famshem stili qe marin roba te tjera me vete dhe ndrohen ne shkolle ku kan lene dhe make up.

prsh i kam pare dhe ketej sidomos vajzat me shami ne koke, jetoja dikur afer nje shkolle parukerie dhe kishte shume nxenese femra . i shikoja sa sbrisnin nga tramvaj gjeja e pare iqnin shamine ( ska lidhje me fene kjo qe them) por dua te dal tek ajo qe shume vajza shnderohen kur jan pak larg shpise se tyre.
    ●•∙ яє¢ℓαιмιηg вα¢к мy ωσяℓ∂●•∙

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Problem shqetesues ne shkolla eshte edhe veshja ekstravagnte,e papershtatshme per oret e mesimit.Si mendoni influencon ne rezultatet e mesimeve,jane te perqendruar tek spjegimi i mesuesit apo mos i ka levizur luku e truku? A eshte nje shpetim uniforma?
    sigurisht qe vishen ne kete menyre..vajzat hyjne ne marredhenie qysh 14 vjec... dhe duan te zene te dashur te rinj, te cilet mund t`i joshin nepermjet "veshjes" (cveshjes) se tyre...keto nuk vijne ne shkolle per mesim Vera...
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga BEHARI Lexo Postimin
    me nje fjale ti mayra,mendon qe vajzat me mini ,apo barkun jashte duhen
    lejuar vetem kur jep mesim nje mesues!!ke te drejte!
    Si per mesuesen dhe mesuesin nxenesi ne shkolle duhet te jete korekt ne veshje dhe mundesisht me uniforme...

Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anëtarësuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Problem shqetesues ne shkolla eshte edhe veshja ekstravagnte,e papershtatshme per oret e mesimit.Si mendoni influencon ne rezultatet e mesimeve,jane te perqendruar tek spjegimi i mesuesit apo mos i ka levizur luku e truku? A eshte nje shpetim uniforma?
    Seriozisht mendoni se imponimi i nje uniforme tek nxenesit do ngjallte tek ata deshiren per te mesuar? Bah! Perqendrimi dhe mesimi, per mendimin tim modest, ka te beje me profesionalitetin dhe zotesine e mesuesit per t'ua bere nxenesve mesimin sa me interesant , gjithashtu rol shume te madh luan edhe edukata e familjes, pasi, pervec ndonje rasti, shumica e femijeve preferojne te luajne dhe jo te studiojne.
    Perchè er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Boy Lexo Postimin
    Seriozisht mendoni se imponimi i nje uniforme tek nxenesit do ngjallte tek ata deshiren per te mesuar? Bah! Perqendrimi dhe mesimi, per mendimin tim modest, ka te beje me profesionalitetin dhe zotesine e mesuesit per t'ua bere nxenesve mesimin sa me interesant , gjithashtu rol shume te madh luan edhe edukata e familjes, pasi, pervec ndonje rasti, shumica e femijeve preferojne te luajne dhe jo te studiojne.
    Seriozisht mendoj Boy se uniforma ben qe nxenesi /ja te jete e perqendruar ne mesim e jo ta kete mendjen tek minifundi qe ka veshur se mos i duket gje kur ta vere kemben mbi kembe ne banke...apo mos lyhet ne fytyre nga meikapi kur mesuesja i terheq vemendjen se per sot nuk ishte pergatitur dhe i ve kater ne mesim. Jashte le te veshe c'te doje kur e lejon familja ...tek ky perqendrim duke pejashtuar aksesoret do te duket edhe profesionaliteti i mesuesit njeherazi edhe zotesia e tij tridhjete e pese vjecare!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Seriozisht mendoj Boy se uniforma ben qe nxenesi /ja te jete e perqendruar ne mesim e jo ta kete mendjen tek minifundi qe ka veshur se mos i duket gje kur ta vere kemben mbi kembe ne banke...apo mos lyhet ne fytyre nga meikapi kur mesuesja i terheq vemendjen se per sot nuk ishte pergatitur dhe i ve kater ne mesim. Jashte le te veshe c'te doje kur e lejon familja ...tek ky perqendrim duke pejashtuar aksesoret do te duket edhe profesionaliteti i mesuesit njeherazi edhe zotesia e tij tridhjete e pese vjecare!
    Peshendetje Teta Vera urime,cdo teme nga ju e qelluar.Edhe une jam dakort me juve,edhe pse jam e re dhe jetoj ne perendim jam pro per uniformat ne klasa,pse. Sepse njeriu edhe pse thote se jemi te civilizuar. Mirpo edhe ne kete kohe ne nje vend te civilizuar ndodhin me se shumti krime dhe dhunime...
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Ju jeni mësuese Vera më duket apo jo? Askush më mirë se ju nuk e njeh brumin intelektual të një nxënësi. Nqs dikush është i zgjuar, inteligjent, i interesuar për dije dhe për të ardhmen e tij as që i kërcet shumë për veshjen. Me këtë dua të them që veshja "estravagante", siç e quani ju, nuk mund të influencojë fare përparimin në mësime të një nxënësi. Kush mëson, mëson dhe pikë.

Nqs ka rënë niveli, është faji i sistemit të kalbur mësimor dhe i stafit jo të kualifikuar.
    Elegance is an attitude.

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sondazhi: 60 % e adoleshenteve, ekseperienca e pare si homoseksuale
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •