Close
Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 76
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    A eshte nje shpetim uniforma?
    Jo fare. E them me bindje sepse vajta ne high school me uniforem. Nefakt eshte me keq sepse fundin SHUME pak vajza e vishnin ne menyren qe duhej. Shumica e benin minifund e ngrinin shume lart.

Sa per veshjen ekstravagante nese ndikon ne rrenjen e nxenesve nga mesimet besoj se ska as nje lidhje.

A duhen veshur studentet ne menyre ekstravagante? Jo. Po kjo ka te bej me edukaten dhe moralin e cdo individi. Duhet cik rrespekt per veten ne pergjithesi dhe sidomos ne shkolle duhet rrespekt per ambientin.

Ca femra nuk din ca te bejn me veten e tyre. Nje femer qe eshte ne te vertet e bukur nuk ka nevoj te mundohet te terheqi vemendje duke ekspozuar pjese te trupit. Zakonisht ato femra qe nuk jan shume te paraqiteshme jan ato qe kan pasigurira ne vete dhe duan te terheqin vemendje qe te ndihen mire.
    Per meshkujt nuk di ca te them. Ca quhet veshje ekstravagante tek meshkujt?? lol

i/e regjistruar Maska e Jupa
    Anëtarësuar
    18-10-2009
    Postime
    43
    Kam pare qe ne shqiperi shkohet ne shkolle sikur do te dalin per ndonje feste.
    Seulement qui a essayé la tristesse d'un larmes il sait que la joie d'un sourire veut dire

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga Jupa Lexo Postimin
    Kam pare qe ne shqiperi shkohet ne shkolle sikur do te dalin per ndonje feste.
    Dhe po te veresh ne ndonje shkolle ku mesueset jane te reja ,te porsa dala nga universiteti nuk i dallon dot nga nxeneset ,dhe te krijohet ideja se po konkurojne ne veshje me mesueset dhe lyhen si aman o Zot...

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Vajzat të cilat vishen me rroba (veshje) ekstravagante kanë të sigurta notat më të larta në shkollë, ndërsa djemtë të cilët bëhen servil të këtyre vajzave përjashtohen shpesh herë nga shkolla !!!
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Po s'kan faj nxensit dhe mesueset.Fajin e ka drejtoria e shkolles.Ktu nje forum ne virtualitet dhe ka perpiluar nje rregullore.Ne shqiperi s'egzistojne kto rregulloret?Apo i thyejn pa problem!!.Se njerzia po mbajne atletet shapkat neper canta se si le njeri edhe ne vere te punojne pa kepuce.JO me te tjerat.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Shqiptaret shkojne nga shkojne..tek veshja e kan mendjen..dhe te gjykojne ata qe vishen.

Ktu sikur s'flitet pse vishen.Po flitet per veshje ekstravagante.Sipas vendit duhet te behet kuvendi apo jo??
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Ktu sikur s'flitet pse vishen.Po flitet per veshje ekstravagante.Sipas vendit duhet te behet kuvendi apo jo??
    Ketu flitet pse vishen e si vishen,o me mire gjykohen se si vishen.

Nje i ri o nxenes,nuk eshte ekstavagant kur vishet si i ri i moshes se vet.
    Eshte ekstavagant kur vishet si gjyshja ime,dhe eshte estravagant kur e mendon si gjyshja ime.

Pra diskutimi eshte per veshjen,se shkolla nuk ka te bej me veshjen,dhe as veshja me mesimin."Jeni" ekstavagant te pakten ne mendim.

Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Ketu flitet pse vishen e si vishen,o me mire gjykohen se si vishen.

Nje i ri o nxenes,nuk eshte ekstavagant kur vishet si i ri i moshes se vet.
    Eshte ekstavagant kur vishet si gjyshja ime,dhe eshte estravagant kur e mendon si gjyshja ime.

Pra diskutimi eshte per veshjen,se shkolla nuk ka te bej me veshjen,dhe as veshja me mesimin."Jeni" ekstavagant te pakten ne mendim.

haha me shkrive.lol

Ekstravaganc nuk quhet pse vishen.apo pse lyhen.Kto jan normale.Njerzit do vishen dhe do mbajne trupin.Te pakten une ekstravaganc quaj kur vjen e ngarkuar ne tualet.Mendoj qe nje tualet i forte nuk i pershtatet nje studenteje.Apo vijne gati te xhveshura ne kl.Po qene vajzat te xhveshura ajde ti mbash djemt e kl hahaha Se ju cunat dashuroni me sy.S'ju ndalon dot njeri.Ndalohet syri??!!Kshuqe u be klasa mish mash. Atje ku meret kultura duhet dhe respekti per trupin tend dhe amjentin.Une kam qene e veshur me uniform deri ne shkoll te mesme.Uniforma eshte shume mire.S'dalloheshin femijet e milionerave nga ne, shqiptaret. te gjithe me uniform.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    haha me shkrive.lol

Ekstravaganc nuk quhet pse vishen.apo pse lyhen.Kto jan normale.Njerzit do vishen dhe do mbajne trupin.Te pakten une ekstravaganc quaj kur vjen e ngarkuar ne tualet.Mendoj qe nje tualet i forte nuk i pershtatet nje studenteje.Apo vijne gati te xhveshura ne kl.Po qene vajzat te xhveshura ajde ti mbash djemt e kl hahaha Se ju cunat dashuroni me sy.S'ju ndalon dot njeri.Ndalohet syri??!!Kshuqe u be klasa mish mash.:dfshehur Atje ku meret kultura duhet dhe respekti per trupin tend dhe amjentin.Une kam qene e veshur me uniform deri ne shkoll te mesme.Uniforma eshte shume mire.S'dalloheshin femijet e milionerave nga ne, shqiptaret. te gjithe me uniform.
    Dallimi midis "klasave" e mundesite e tyre eshte gje tjeter.Po mendoj se ju do studjonit njelloj edhe sikur te ishit pa uniforme,o e veshur "ekstravagante"

"Nuk gjykohet nje brez me i ri,se tregon qe po plakesh".
    Dhe ekstavaganca sot,eshte: kur nje vajze nuk ben tualet e jo kur e ben te rende.

Po prap edhe tualeti ekstavagant nuk ka te beje me mesimin.

Gabimi nuk është te veshja por te mentaliteti ynë dhe kultura jonë anadollake.
    Ne, shumica dhe të shumtën e herës çdo gjë që bëjmë bëjmë për të tjerët, për t'i rënë në sy tjetrit pse jo për ta "ngacmuar". Është absurde ta zëmë, kur shkojmë për të blerë rroba e marrim dikë me vete që ai të na e pëlqej dhe nuk marrim atë që neve na pëlqen. Paramendo, ka raste edhe kur dikush do të fejohet më dikë, pyet shoqet a shokët si po të duket djali a vajza që unë po e zgjedh për veten time!!!! Po u vesh dikush "ekstravagnt" sytë e botës shqiptare kthehn kah ai/ajo... Kjo nuk ndodh në shtetin ku po jetoj!

P.S. Këtu në Danimarkë plakat lyhen! Të rejat e kanë "lyerjen" natyrale, bukurinë që ia ka falur natyra.
    Ndryshuar për herë të fundit nga projekti21_dk : 30-10-2009 më 22:19
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

Faqja 2 prej 8 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sondazhi: 60 % e adoleshenteve, ekseperienca e pare si homoseksuale
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •