Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 76
    ►ⓣⓘ®ⓞɳ©◄™ Maska e [PaRTiZoNi]
    Anëtarësuar
    19-02-2009
    Vendndodhja
    ▬►ⓋⓛⓅ◄▬
    Postime
    2,531
    Ky problem ndodh shumë në shkollat shtetrore , sepse mungon kërkesa e llogarisë nga ana e mësuesve dhe drejtuesve tani. Në shkollat private nuk ka nxënës apo student që të vishet si ti dojë qejfi sepse uniforma është rregulli nr.1 . Këto vitet e fundit ka dal në pah shumë kjo gjë , sepse kur isha në klasë të 7 unë , dmth para nja 6 - 7 vitesh , erdhi një vajzë në klasë me buzët të lyera me një tip shkëlqyesi që vetëm nga afër dallohej dhe u përjashtua për 1 jav. Kurse tani vajzat vin në shkollë me 20 cm bluze , dhe 20 cm mini fund dhe normal që nuk do ta ketë mendjen te shkolla.
    Pogba, Pogba l'hano visto nella spiaggia che diceva VU CUMPRA

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Ne çdo shtet qe ne e njohim per te civilizuar, mbahen uniforma shkollore.
    Vetemse ne Shqiperine tone te dashur,
    shkohet ne shkolle pa uniforme.

Nuk ka uniform per shkollat edhe ne vendet e tjera. Me sa di une jo .
    Duhet vetem disa rregulla qe duhen vendosur ne shkolla dhe te zbatohen.

Psh. , Nuk lejohem minifundet, bluzet e hapura etj.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar Maska e mujoislam
    Anëtarësuar
    22-01-2010
    Postime
    246
    Pse duhet qe cdohere dikush te va ndaloje dishka e te mbusheni me mend,pse nuk e bani ju vajzat posacerisht qe mos te visheni me at lloj te veshjes

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anëtarësuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Uniforma...
    Natyrisht që duhet duhet një lloj uniforme por shkolla tonë ka gjëra të tjera më të rëndësishme.
    Sot,më duket mua dhe kam dëshirë të mos jemi i gabuar,nxënësit janë të zhveshur nga pasionet,nga ëndrrat,gjë që i takon personelit mësimor t'i zgjojë tek ata.Por kjo bëhet nëse vetë mësuesit janë pasionantë për atë orë mësimi,nëse janë të disiplinuar vetë,nëse kanë personalitet vetë,autoritet që duhet ta fitojnë me punë e jo duke pirë konjak me nxënësit,displinë që jo lë shumë për të dëshiruar por është skandaloze.Të qëndrosh nëpër korridoret e shkollave në një orë mësimi,të ikën truri kur dëgjon zëra nga më të ndryshëm që vijnë nga klasat që "bëhet mësim"!!!Por natyrisht që kjo paraqitje e nxënësve është pasqyrë edhe e familjes së tyre.Jo pak pa faj janë edhe prindërit.Gjithmonë flas për ato që shoh këtej ku banoj unë.Asnjë prind nuk shkon të interesohet për fëmijën në shkollë pa u lajmëruar nga mësuesit apo kur kanë mbledhje.Edhe atëhere,shumica e prindërve nuk shkojnë!!!Ndaj, nëse shkojnë të tjerat në kahun e duhur,atëhere edhe uniforma bëhet pjesë e rregullit dhe jo formalisht si kërkojnë ta vendosin sot.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga mujoislam Lexo Postimin
    Pse duhet qe cdohere dikush te va ndaloje dishka e te mbusheni me mend,pse nuk e bani ju vajzat posacerisht qe mos te visheni me at lloj te veshjes
    Duke e ditur qe mosha e shkollesh , mosha e adolishences, mosha rebele
    normal qe duhen disa rregulla.

Venja e uniformes do i rebeloj me shume ;-)

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    ka 20 vjet qe ska shkolla
    e po nxjerrim budallenj me uniforme ti thua uniforma

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Nuk ka uniform per shkollat edhe ne vendet e tjera. Me sa di une jo .
    Duhet vetem disa rregulla qe duhen vendosur ne shkolla dhe te zbatohen.

Psh. , Nuk lejohem minifundet, bluzet e hapura etj.

Ca thu mi gjithe kopetenc.Ne amerik te gjitha shkollat private jane me uniforme.Edhe disa nga ato shteteroret po ashtu.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Po dhe Jo
    Anëtarësuar
    12-09-2009
    Postime
    172
    I gjithe problemi është tek mentaliteti teper i dobët.
    Sa provokative vishen vajzat nëpër shkolla une nuk kam parë as në sfiladë mode .
    Poashtu edhe te grimi a si i thoni ju vajzat . Pse duhet te vere grim nje vajze 17-18 vjeçare? Ne ate moshe vetem duhet te perdore pak puder sepse vetë është e bukur. Është bukuria natyrale. Dhe për ata njerëz që nuk kan mentalitet të dobët e vlerësojnë më shumë natyralen sesa artificialen.
    Ndërsa për uniforma mendoj se nuk ka nevojë në shkolla fillore dhe të mesme. Në universitet do të ishte OK por në shkollë të mesme dhe fillore do të ishte e tepërt.
    You may stop this individual, but you can't stop us all... after all, we're all alike.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Ca thu mi gjithe kopetenc.Ne amerik te gjitha shkollat private jane me uniforme.Edhe disa nga ato shteteroret po ashtu.

Thashe qe me aq sa di une lol.

Ne shkollat private po, por ne shkollat shteterore jo , te pakten kutu ku jetoj une.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Troyan. Lexo Postimin
    I gjithe problemi është tek mentaliteti teper i dobët.
    Sa provokative vishen vajzat nëpër shkolla une nuk kam parë as në sfiladë mode .
    Poashtu edhe te grimi a si i thoni ju vajzat . Pse duhet te vere grim nje vajze 17-18 vjeçare? Ne ate moshe vetem duhet te perdore pak puder sepse vetë është e bukur. Është bukuria natyrale. Dhe për ata njerëz që nuk kan mentalitet të dobët e vlerësojnë më shumë natyralen sesa artificialen.
    Ndërsa për uniforma mendoj se nuk ka nevojë në shkolla fillore dhe të mesme. Në universitet do të ishte OK por në shkollë të mesme dhe fillore do të ishte e tepërt.

Tualeti ose mirembajtja e lekures jane gjera te domosdoshme per i femer.Ajo me ane te tualetit rregullon difektet ne fytyre dhe kujdeset per pamjen e saj s'ka asgje te keqe.Kremrat dhe pudrat makeupet kan tek perdorimi edhe moshat qe i pershtaten.Ndersa uniforma eshte dicka tjeter.Perdorimi i saj ka disa arsye!Edhe duhet te perdoret nga kl e pare deri ne mbarimin e shkolles se mesme.Ne universitet studentet kan arritur pjekurin dhe nuk inflyencohen shume nga leckat apo menyra se si jane veshur.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Sondazhi: 60 % e adoleshenteve, ekseperienca e pare si homoseksuale
    Nga Xhuxhumaku në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 06-06-2005, 18:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •